Córeczka może spać mi na rękach całą drzemke, nawet jak jej głowa zwisa
jak odkladam to pobudka więc na pewno lubi tą bliskość
Ale na klatce nigdy nie chciala spać ![]()
Drzemki kontaktowe to było cudo. Mój syn ma rok i obecnie zasypia na naszych rękach a potem odkłada go do łóżeczka. Typowe drzemki kontaktrowe skończyły się u nas około 10 miesiąca może trochę szybciej. Teraz bardzo mi brakuje tych drzemek. Korzystajcie zz nich ile możecie bo szybko one się kończą, za szybko
Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem
![]()
Dziękujemy za komentarz ![]()
Dziękujemy za wypowiedź ![]()
Pięknie napisane, dziękujemy za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami
![]()
Ja tak na nie czekam ![]()
z opowieści waszych i koleżanek które już mają swoje maleństwa to takie cudne uczucie jak takie mały Twój człowiek na tobie śpi ![]()
![]()
@karolina27034 Dzięki mi ładowałam bateire szybciej niż po jakiejkolwiek drzemce
Piszę to akurat w czasie drzemki kontaktowej synka ![]()
Synek ma ponad 8 miesięcy i nadal zdążają się drzemki kontaktowe gdy tego potrzebuje
ja uwielbiam ten moment.
U nas zasypianie tylko przy piersi lub na spacerku w wózku.
Zawsze się bałam że syn się przyzwyczai , a potem mi tego brakowało ![]()
Myślę że to piękne uczucie jak takie maleństwo na Tobie śpi ![]()
ja nie będę mieć podejścia żeby czegoś nie robić bo się przyzwyczai tylko czerpać tyle z tego przyjemności ile się da ![]()
![]()
Ojj tak , ja też nie słuchałam wypowiedzi innych tylko korzystałam z tego czasu ![]()
Ja w takim razie chyba będę niszczycielem dobrej zabawy bo nie jestem fanką drzemek kontaktowych
uważam że to magiczne że ten mały człowiek znajduje w objęciach rodziców spokój żeby usnąć ale jednak spanko powinno być wygodne, komfortowe i bezpieczne więc odkładam malutką na drzemki do łóżeczka. Nie śpi dużo a ja potrzebuję tego czasu też dla siebie ![]()
Zdarzają nam się wspólne drzemki ale zwykle wymuszone sytuacją i wtedy albo staram się i tak położyć ją obok siebie albo śpi w nosidle ![]()
Ja to rozumiem:) chociaz mamy drzemki kontaktowe to poczatkowo często odkladalam małą żebym sama mogla się przespać albo zjeść