Drzemki kontaktowe - Wasze doświadczenie

Mi kazał lekarz jeść co najmniej 2 jajka ale ja nie mam z tym problemu i jadłam je bo bardzo lubię

1 polubienie

Teraz masło tanie to jak zdrowe to mozna jeść kostkami😂

1 polubienie

tez słyszałam o tych jajkach żeby nie przesadzać :smiley: ale ja to jak czasami złapie fazę to codziennie jestem w stanie jeść haha

1 polubienie

To ja słyszałam różne teorie. Raz że można bo zdrowie a innym zdaniem że nie zdrowe i trzeba ograniczać. U nas tu człowiek mądry

pewnie wszystko zależy od tego jakie to są jajka, ale nie dajmy się zwariować :smiley:

I prefer eggs with mayonnaise to scrambled eggs. But let me tell you, I ate scrambled eggs every other day on vacation, when we were staying at home, and I also had a hard-boiled egg. :rofl: I even went to the buffet three times for breakfast. :sweat_smile:
Well, what can I say? I was constantly on the go, so I had to eat once and properly because the collection was at 6 PM and nothing after that, so my stomach was still hungry after the night :slight_smile:

Omg @MamaSloneczka jak ty dobrze piszesz po angielsku :open_mouth:

jejku co tutaj się wydarzyło, ze odpowiadasz po ang :smiley: :sweat_smile:

No ja dostanę wiejskie od sąsiadki mojej teściowej która ma swoje kursy także z pewnego źródła

Bez kitu, zmieniamy język na angielski :face_with_monocle::sunglasses:?

Jejku mój już tak zardzewiał że wstyd

Haha forum po angielsku to już bym zamęczyła mój mózg :rofl:

O nie tylko nie po angielsku :rofl:

Z angielskiego to ja nie jestem dobra :face_with_peeking_eye:

Czasem trzeba dziewczyny język w gębie zmienić :grin::grin::grin:
A tak serio to sama nie wiem co się tutaj wydarzyło :exploding_head::exploding_head: po polsku odpisywałam Ci @zewsidziewczyna przecież :nerd_face:
Dopiero tak czytam niektóre wątki teraz / powiadomień dalej nic / widzę oho ale się ktoś po angielsku rozpisał i myślę pewno mamy nową mamę , przyglądam się bliżej i Wy mnie tu oznaczacie :laughing::laughing:

1 polubienie

To nie celowo :flushed::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: dziwne rzeczy się dzieją na forum :laughing::laughing:

Bardzo. Chyba że coś w pośpiechu kliknęłam ? Hmm bo aż retrospecja u mnie wleciała :rofl:

Szczerze to ja też nie wiem dlaczego zostało to poruszone bo ja nic po angielsku tu nie widziałam :smile:

To nieźle jak do tego doszło nie wiem
I teraz kto przeczytał nucąc ? :smiley:

2 polubienia

Oczywiście , przeczytałam śpiewająco Twój wpis :studio_microphone::microphone::saxophone:

@MamaMalychStopek no chyba nie widziałaś bo widze że Ty tylko nie zwróciłaś na to uwagi więc hmmm co to się zadziało ? Serio nie mam bladego pojęcia

p.s. ja dziś dostałam 30 swojskich jaj , a w lodówce mam jeszcze 10 :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: będą chyba na twardo jednak z majonezem jutro na kolację a po tym dłuższy spacer z córkami :star_struck: