Mi kazał lekarz jeść co najmniej 2 jajka ale ja nie mam z tym problemu i jadłam je bo bardzo lubię
Teraz masło tanie to jak zdrowe to mozna jeść kostkami😂
tez słyszałam o tych jajkach żeby nie przesadzać
ale ja to jak czasami złapie fazę to codziennie jestem w stanie jeść haha
To ja słyszałam różne teorie. Raz że można bo zdrowie a innym zdaniem że nie zdrowe i trzeba ograniczać. U nas tu człowiek mądry
pewnie wszystko zależy od tego jakie to są jajka, ale nie dajmy się zwariować ![]()
I prefer eggs with mayonnaise to scrambled eggs. But let me tell you, I ate scrambled eggs every other day on vacation, when we were staying at home, and I also had a hard-boiled egg.
I even went to the buffet three times for breakfast. ![]()
Well, what can I say? I was constantly on the go, so I had to eat once and properly because the collection was at 6 PM and nothing after that, so my stomach was still hungry after the night ![]()
Omg @MamaSloneczka jak ty dobrze piszesz po angielsku ![]()
jejku co tutaj się wydarzyło, ze odpowiadasz po ang
![]()
No ja dostanę wiejskie od sąsiadki mojej teściowej która ma swoje kursy także z pewnego źródła
Bez kitu, zmieniamy język na angielski ![]()
?
Jejku mój już tak zardzewiał że wstyd
Haha forum po angielsku to już bym zamęczyła mój mózg ![]()
O nie tylko nie po angielsku ![]()
Z angielskiego to ja nie jestem dobra ![]()
Czasem trzeba dziewczyny język w gębie zmienić ![]()
![]()
![]()
A tak serio to sama nie wiem co się tutaj wydarzyło ![]()
po polsku odpisywałam Ci @zewsidziewczyna przecież ![]()
Dopiero tak czytam niektóre wątki teraz / powiadomień dalej nic / widzę oho ale się ktoś po angielsku rozpisał i myślę pewno mamy nową mamę , przyglądam się bliżej i Wy mnie tu oznaczacie ![]()
![]()
To nie celowo ![]()
dziwne rzeczy się dzieją na forum ![]()
![]()
Bardzo. Chyba że coś w pośpiechu kliknęłam ? Hmm bo aż retrospecja u mnie wleciała ![]()
Szczerze to ja też nie wiem dlaczego zostało to poruszone bo ja nic po angielsku tu nie widziałam ![]()
To nieźle jak do tego doszło nie wiem
I teraz kto przeczytał nucąc ? ![]()
Oczywiście , przeczytałam śpiewająco Twój wpis ![]()
![]()
![]()
@MamaMalychStopek no chyba nie widziałaś bo widze że Ty tylko nie zwróciłaś na to uwagi więc hmmm co to się zadziało ? Serio nie mam bladego pojęcia
p.s. ja dziś dostałam 30 swojskich jaj , a w lodówce mam jeszcze 10 ![]()
będą chyba na twardo jednak z majonezem jutro na kolację a po tym dłuższy spacer z córkami ![]()