Duża różnica wieku między dziećmi

Całe życie mialam zwykłą i mi wystarczała, mąż nagle kupił z pomiarami itp i szczerze mówiać on może sobie sprawdza i bada ale ja ani razu jeszcze jej nie użyłam.

Jullia możliwe, ja to chodziłam kilka dobrych lat temu i zapamiętałam że ta wga była identyczna do tej co mam w domu teraz :) 

z drugiej strony - po co to komu badać regularnie? No może walczącym o swoją wagę. Aczkolwiek jak trenujemy, ważymy się to resztę widać po ubraniach. Może tatusiowie maj na to czas i siłę, a le ja w ogóle na to nie zwracam uwagi :)

Figa, to nie wiem. U mnie sprzęt na jakim my się badaliśmy, a służył on do prac magisterskich czy nawet doktorskich jak to na uczelni to wyglądał kompletnie inaczej. 

Fajny bajer, ale czy się z tego korzysta? raz na jakiś czas może i tak, albo jak ktoś na diecie.

Ja kupiłam nawet była kiedyś w biedronce za śmieszne pieniądze i wsztstko jesr pokazane BMI, ile wody w organizmie. Zapamiętuje twoja wagę itd spoko dla osób 

Które prowadza raczej aktywny tryb życia. 

Maria mary ja też jestem tego zdania! po co się ważyć? Ja tak naprawdę na wagę nie wchodzę wogóle, nie interesuje mnie ile mam kilogramów może przez to, że jestem szczupłą osobą, ale dla mnie najważniejsze jest to aby czuć się dobrze w swojej skórze a czy ma się kilka kilogramów więcej czy mniej dla mnie nie ma to znaczenia.

Teraz jestem regularnie oczywiście ważona przez ginekologa podczas każdej wizyty i tyle ile w ciąży jestem ważona to chyba ja sama przez całe życie na wagę nie weszłam.

hehe ja tak samo, co wizytę ważenie i narzekanie lekarza ze malo i mało, a ja mam niedowagę całe życie i czestsze wchodzenie na wagę w niczym mi nie pomoże ;)

Na pewno nie jest mi niezbędna tą waga, ale lubię te analizy :) 

Ja się nigdy na takiej wadze  nie ważyłam i nawet nie wiem jak wygląda :) 

Moj mąż waży się często bo sprawdza czy jest dobrze nawodniony i ma manie ważenia się nawet w domu 🙈

Mam dzieci z podobna roznica. Ponad 6 lat. Jak urodzilam to bylam spelniona mama. Starsze dziecko samodzielne u moglab spokojnie zajmować sie maluszkiem. Potem szybko urodzilam kolejne dziecko. Bylo trudniej, o wiele trudniej. Bylam zmeczona macierzynstwem.

Nasza waga leży w szafie i żeby się do niej dostac trzeba parę pudełek ściągnąć dlatego tak rzadko się ważę :p hehe mimo wszystko widać po ubraniach czy się chudnie czy nie . Ja wróciłam na ćwiczenia , zmotywowałam się niestety muszę zrobić sobie przerwę miesięczna 

pati, czmeu przerwę? Gdzie ćwiczysz, nawet w obecnej sytaucji?

Wróciłam do orbitreka i jestem mega zadowolona! Bez wychodzenia z domu, zwłaszcza w obecnej sytuacji mam swój wymarzony trening przy muzyce :)

W obecnej sytuacji jest wiele możliwości na ćwiczenia. Wiele jest prowadzonych on line - i te za darmo i takie płatne.

Jeżeli ktoś do tej pory ćwiczył i chodził na zajęcia obojętnie z czego to orientuje się w ćwiczeniach i na miarę możliwości można samemu takie wykonywać w domu.

Są też sporty indywidualne jak np bieganie, joga czy steper itp gdzie śmiało można sobie ćwiczyć.

U mnie waga jest w łazience pod szafka więc łatwo można wyjąć. Córeczka często ja wyjmuje i się waży 

Tak na prawdę teraz do 17 stycznia to jest problem. Wcześniej wiele siłowni działało mimo zakazu. Na fitnessie nawet do zawodów się podobno przygotowywało. Obchodzono zakazy jak się dało.

Uważam, że po co się narażać i obchodzić zakazy. Moim zdaniem po to one są aby się stosować czy niektóre są absurdem czy wręcz trafne w 10 są to powinno się przestrzegać.

Jak ma się ochotę i chęci i chce się ćwiczyć to nie są potrzebne siłownie a można samemu w domu sobie dać radę.

Orbiterki są super i szybko poprawiają kondycję organizmu 

Maria.Mary ja chodzę na zajęcia fitnessu które są na dworze , jest przyjemnie mimo że na dworze temperatura nie zaciekawią pod wieczor , zajęcia odbywają się 3 razy w tygodniu . Prowadzi je instruktorka także nie ma samowolki :D przerwę mam ze względu na poronienie i mimo chęci muszę odpuścić i poczekać aż organizm dojdzie do sobie 

Pati ale ekstra takie zajęcia na dworze :) to w jakimś lasie żeby powietrza czysteego nałykać? 

właśnie na wsi na której budujemy dom, też są takie zajęcia zorganizowane dla mieszkanek :) na boisku. Jak juz tam zamieszkam to chętnie będę chodzić, bo rzut beretem, a po ciąży dla kregosłupa i powrotu do formy jak najbardziej się przyda