No faktycznie nostalgicznie to zabrzmiało ale taki jest fakt że najważniejsze żeby być z nimi jak najdłużej. O żeby nie musiały się nami zajmować bo starość jest straszną czasami
Miałam tak samo przy pierwszym synku , czasami aż mnie dół łapał że on tak szybko rośnie, że ten czas tak szybko leci , a ja bym chciała go zatrzymać, ale teraz kiedy ma ponad trzy latka, a drugi ma 11 miesiecy to wiem, że każdy etap dzieciństwa jest piękny i trzeba go doceniać i się cieszyć
Wydaje mi się, że troszkę jeszcze hormony u Ciebie działają
Myślałam że może się już takim czymś nie zajmują muszę się zapytać u siebie w okolicy czy mi to zrobią
Oj tak, chciałoby się jednocześnie mieć to wszystko pierwsze, to co wymieniłaś, ale jednocześnie zatrzymać czas choć na moment
To byłoby idealne rozwiązanie
Jeśli chodzi o wywoływanie zdjęć to ja się mobilizuję raz na jakiś czas, zwykle przed dniem babci i dziadka. Na prezenty dla rodziców robię kalendarz lub fotoksiążkę i zawsze od razu wybieram zdjęcia do wywołania do albumu. Robię to online, a ceny przy większej ilości są konkurencyjne. Moja córeczka bardzo lubi przeglądać album ze zdjęciami i czasami sama upomina się, że już brakuje nowych zdjęć.
Też staram się regularnie wywoływać zdjęcia. Jednak papier to papier, jak się włoży do albumu to przetrwają lata. Dzień Babci i Dziadka to i dla mnie jest taki dzień, dzięki któremu się motywuję, żeby zrobić porządki w zdjęciach
Super pomysł z kalendarzem i fotoksiążką na prezenty! Też robię zdjęcia online, ceny przy większych zamówieniach są korzystne. Fajnie, że córka lubi oglądać album to świetny sposób na wspólne chwile i tworzenie rodzinnych wspomnień.
też jestem za takimi fotoalbumami
Mam to samo razem z kalendarzami dla babci i dziadka od syna zawsze wywołuje kilka zdj .
Kalendarze od wnuka dla dziadków to zawsze wyjątkowa pamiątka, która wywołuje wiele pięknych wspomnień i emocji.
Tak to prawda u nas to taka tradycja co roku zawsze mają taką pamiątkę
a na jakich stronach wywołujecie zdj ? gdzie wam wychodzi najtaniej i najszybciej , tych zdj mam zaprawdę sporo
Ja zamawiam na Empik foto
Ja w Rossmanie wywoływał ale przez internet bo w drogeri wychodzi drożej
Czas leci nieubłaganie
U nas dopiero co się urodził a już skończył 4 miesiące to mi tylko pokazuje jak bardzo się starzeje
Tak u mnie tez tak bylo . Pamietam jeszcze jak trzymalam córe na rekach i nie moglam sie w sumie doczekac kiedy bedzie ten pierwszy zabek kiedy bedzie samodzielne jedzenie , pierwsze raczki i kroczki. Teraz to wszystko za mna i tak mysle ze czas tak szybko leci . Ciagle jest taka malutka ale jak patrze jak ktos ja trzyma na opkach to mysle, boże kiedy ona mi taka wyrosła ogólnie bym powrocila do tych pierwszych uśmiechów
Pięknie to napisałaś… Mam podobnie człowiek czeka na te „pierwsze razy”, a potem się odwraca i nagle to już duża dziewczynka. Te pierwsze uśmiechy, zapach niemowlaka… chciałoby się choć na chwilę cofnąć czas.
Ja zamawiam na uwolnij kolory
Te pierwsze momenty są tak wyjątkowe i szybko mijają, że czasem aż trudno uwierzyć, jak szybko rosną nasze maluszki.