Dzieci za szybko rosną

No faktycznie nostalgicznie to zabrzmiało ale taki jest fakt że najważniejsze żeby być z nimi jak najdłużej. O żeby nie musiały się nami zajmować bo starość jest straszną czasami

Miałam tak samo przy pierwszym synku , czasami aż mnie dół łapał że on tak szybko rośnie, że ten czas tak szybko leci , a ja bym chciała go zatrzymać, ale teraz kiedy ma ponad trzy latka, a drugi ma 11 miesiecy to wiem, że każdy etap dzieciństwa jest piękny i trzeba go doceniać i się cieszyć :slight_smile:
Wydaje mi się, że troszkę jeszcze hormony u Ciebie działają :slight_smile:

1 polubienie

Myślałam że może się już takim czymś nie zajmują muszę się zapytać u siebie w okolicy czy mi to zrobią

Oj tak, chciałoby się jednocześnie mieć to wszystko pierwsze, to co wymieniłaś, ale jednocześnie zatrzymać czas choć na moment :face_holding_back_tears:

To byłoby idealne rozwiązanie :slight_smile:

1 polubienie

Jeśli chodzi o wywoływanie zdjęć to ja się mobilizuję raz na jakiś czas, zwykle przed dniem babci i dziadka. Na prezenty dla rodziców robię kalendarz lub fotoksiążkę i zawsze od razu wybieram zdjęcia do wywołania do albumu. Robię to online, a ceny przy większej ilości są konkurencyjne. Moja córeczka bardzo lubi przeglądać album ze zdjęciami i czasami sama upomina się, że już brakuje nowych zdjęć.

1 polubienie

Też staram się regularnie wywoływać zdjęcia. Jednak papier to papier, jak się włoży do albumu to przetrwają lata. Dzień Babci i Dziadka to i dla mnie jest taki dzień, dzięki któremu się motywuję, żeby zrobić porządki w zdjęciach :slight_smile:

Super pomysł z kalendarzem i fotoksiążką na prezenty! Też robię zdjęcia online, ceny przy większych zamówieniach są korzystne. Fajnie, że córka lubi oglądać album to świetny sposób na wspólne chwile i tworzenie rodzinnych wspomnień.

2 polubienia

też jestem za takimi fotoalbumami :slight_smile:

Mam to samo razem z kalendarzami dla babci i dziadka od syna zawsze wywołuje kilka zdj .

Kalendarze od wnuka dla dziadków to zawsze wyjątkowa pamiątka, która wywołuje wiele pięknych wspomnień i emocji. :smiling_face:

Tak to prawda u nas to taka tradycja co roku zawsze mają taką pamiątkę

a na jakich stronach wywołujecie zdj ? gdzie wam wychodzi najtaniej i najszybciej , tych zdj mam zaprawdę sporo

Ja zamawiam na Empik foto

Ja w Rossmanie wywoływał ale przez internet bo w drogeri wychodzi drożej

Czas leci nieubłaganie :smiley:
U nas dopiero co się urodził a już skończył 4 miesiące :joy: to mi tylko pokazuje jak bardzo się starzeje :joy::joy::joy:

Tak u mnie tez tak bylo . Pamietam jeszcze jak trzymalam córe na rekach i nie moglam sie w sumie doczekac kiedy bedzie ten pierwszy zabek kiedy bedzie samodzielne jedzenie , pierwsze raczki i kroczki. Teraz to wszystko za mna i tak mysle ze czas tak szybko leci . Ciagle jest taka malutka ale jak patrze jak ktos ja trzyma na opkach to mysle, boże kiedy ona mi taka wyrosła :flushed: ogólnie bym powrocila do tych pierwszych uśmiechów :smiling_face_with_three_hearts:

Pięknie to napisałaś… Mam podobnie człowiek czeka na te „pierwsze razy”, a potem się odwraca i nagle to już duża dziewczynka. Te pierwsze uśmiechy, zapach niemowlaka… chciałoby się choć na chwilę cofnąć czas.

Ja zamawiam na uwolnij kolory

Te pierwsze momenty są tak wyjątkowe i szybko mijają, że czasem aż trudno uwierzyć, jak szybko rosną nasze maluszki.

1 polubienie