Dziecko w sklepie a awantura

Aaa kiedyś istniały takie giełdy z grami i tam też zawsze sprzedawali piraty :sweat_smile: to trochę mi tata tego nakupował :sweat_smile: ale ja nigdy nie umiałam ich sama zainstalować i zawsze musiałam prosić kuzyna żeby nas odwiedził i mi to ogarnął :sweat_smile: Shrek, kangurek kao, Harry Potter, mój brat niezdzwiedz, Madagaskar - pograłoby się :sweat_smile::grinning:

Mi tak baba zaczepiła syna „ oj chyba pójdziesz ze mną „ zawołałam męża „ Daniel możesz zabrać panią ze sobą bo ewidentne lubi takie wymiany „

Kobieta tak uciekała … :rofl::rofl:
( mój mąż jest wysoki ,łysy z czarna broda ) ona była przerażona

Haha no czasami trzeba dosadnie powiedzieć bo inaczej się nie da

Mi ostatnio w sklepie kobieta wzięła syna za rękę, a że on zapatrzony na regały to idzie z nią, a ona się śmieje. Ale mam nadzieję że nie chciała go porwać

Taaak zdecydowanie :slight_smile: no inaczej dom z gumy musiałby być :neutral_face:

@asiam1 wiesz co , ja co mc bede robiła zamianki , z książkami tak od dawna robię bo co do góry wychodźmy to schodzi mi z kilkoma i niektóre ma w fatalnym stanie bo jak chce jakąś to rzuca inne zeby sie dostać dontej na samym dnie, półkę na książki mamy tylko na gorze a dole tylko stolik kawowy ale służy tylko do jej książek :slightly_smiling_face:

@Hedwiga dziękuję :sweat_smile::sweat_smile: wiesz co ostatnimi czasy to miałam dość i prawie , stąd tak pewno mnie to przerosło i dla jednego to normalne a dla mnie i to byl szczyt szczytów :roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes: na szczęście już ciut lepiej ze mna :smiley::smiley:

Hihi tak piszecie o tych prezentach i zabawkach to były piękne czasy w takim celafonie albo teklamowce z mikokajem dostać paczkę z mandarynkami i cukierkami w środku :christmas_tree:

W Simsy wgl nie grałam , ale w mario i kaczki na pegazusie to już tak :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Nie lubię strasznie jak obcy ludzie zagadują do mojego dziecka. Uczę córkę żeby nie rozmawiała z obcymi ale jak już ktoś zagaduje przy mnie to nie wiem jak się zachować.

2 polubienia

Oj tak, piękne czasy! Chociaż mi mój tato do prezentów nadal dorzuca mandarynki :sweat_smile: a te reklamówki świetnie się sprawdzały zamiast jabłka pod tyłek i z górki po śniegu :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Wcale żart zabawny , każdy wie ze dziecko jest ufne , zwłaszcza takie moim zdaniem poniżej 4 r.z. :astonished: choć mozesz wytłumaczyć że to była obca pani i ze więcej tak ma rączek nie podawala :neutral_face:
@Wesola95 worki z sianem , to była frajda i ciepło w tylek plus lekkie żeby na górę spowrotem brać , teraz weź worek z sianem na gorke to w sumie bylby hit , bo.w teraźniejszych czasem im bardziej coś dziwniejsze tym modniejsze :grin::grin::grin:

2 polubienia

Znajoma wmawiała córce że wszystko co widzi ,właśnie zabawki czy np jakiegoś rodzaju karuzele w galeriach handlowych czy automaty z zabawkami , to oszustwa i że to nie jest prawdziwe hahaha i że to są rzeczy od ludzi którzy chcą ukraść mamie pieniążki i działało super nawet mała podchodziła do innych dzieci w sklepie i mówiła że to strata pieniążków i oszustwo i mają tego nie dotykać :joy::joy::joy:

Dobrze ze nie trafila na dziecko z przedszkola mojej corki.
Mieli zajecia z samoobrony i corka wie ze ma z calej sily uderzyc kogos w kolano i krzyczec tak glosno jak tylko potrafi. Demonstrowala to w domu :joy: wspolczuje seniorce ktora chcialaby ja porwac.
@MamaSloneczka kazda z nas ma lepsze i gorsze dni :heart: macierzynstwo uslane jest rozami i buziaczkami tylko na Instagramie.A to tak naprawde kawal ciezkiej i psychicznie meczacej pracy​:heart:

1 polubienie

Jezus Maria dlaczego ludzie dają sobie przyzwolenia na takie zachowania !!!

Dramat ja w takich sytuacjach nie panuję nad sobą ,nienawidzę tego że te stare baby myślą że wszystko im wolno a dziecko to taka zabaweczka

1 polubienie

Ja tez nienawidze jak ktos obcy zagaduje do mojej corki , jakis czasu temu pojechalam z mezem do jego pracy do biura , jak on sobie zalatwial sprawe ja chodzilam po sklepach , stalam z wozkiem w kolejce a jakas babka podeszla do nas i mala pomiziala po raczce mowiac wesolo “ojoj” . No mnie rozrywalo od srodka , obca kobieta , z niewiadomo jakimi zamiarami , co to w ogole za pomysl zeby dotykac obce niemowle :roll_eyes: najpierw mnie zamurowalo ale 3 sekundy pozniej juz milo nie było.
@Mamma_NK nie lubie jak obce osoby rzucaja takie teskty , tak samo jak rodzice mowia "zaraz ta pani Cie zabierze " nosz kurde …

@MamaSloneczka jejjuu pamietam te reklamowki z przedszkolnych prezentow , przewiazane wskazka :see_no_evil: ale mi sie cieplutko na sercu zrobilo jak sobie to przypomnialam , i w ogole tego mikolaja z najbardziej sztuczna biala broda na swiecie :joy:
@Wesola95 moj brat mial mnostwo takich gierek , pozniej byl reksio , rozowa pantera , herosi , ace ventura psi detektyw ,matko ale bym sobie pograla w takie cos