Dzień taty prezent

Mój najlepszą jaką ma to się zastanawiam czy ze stańczykiem i coś podpisana o błaźnie ale już nie pamiętam. A także kultowa król sedesu nawiązując do chłopaki nie płaczą :laughing::laughing::laughing:

1 polubienie

Nooo wygląda całkiem fajnie. I ile zapłaciłaś 100 ? Taką cenę widzialam. Nie wiem czy mój mały jeszcze nie jest za mały na takie coś z tatą ale za rok to już by się świetnie nadawało

Coś koło tego. Dokonaj cenę w tej sekundzie nie pamiętam

Też w tamtym roku podarowałam mu personalizowaną ksiażke, sama robiłam tego chłopczyka aby przypominał mojego syna Wojtusia :heart:

6 polubień

Ale super prezent tata się ucieszy

1 polubienie

Bardzo piękne ujęcie :smiling_face_with_three_hearts: i super książeczka

Na ostatnią chwilę Rossmann ratuje :joy:
Plus promka na perfumy 1+1

2 polubienia

No tylko właśnie na allegro to od razu cena 2 razy taka :stuck_out_tongue:

Ja też robiłam sama, ale bez strony :slight_smile:

1 polubienie

Jak już taką rzecz wyciągnęłaś na tapet. Macie godne polecenia właśnie zestaw do odbijania stópek i rączek który nie brudzi. Będę chciała jeszcze na roczek małej właśnie odbić i powoli zaczynam się rozglądać za czymś takim

A mi się marzy żeby zrobić odbitkę rak z betonu :sweat_smile::face_holding_back_tears:

Hahah :sweat_smile: no to niezła koszulka​:smile:
@Efektdomi świetna książeczka, fajny pomysł na prezent😊
@karolina27034 z betonu czy z gipsu ? Bo są te fajne do odlewu 3d

1 polubienie

O wlansie z gipsu ! Zapomniała słowa :face_with_peeking_eye: także z tego chciałam zrobić jak się uda

On uwielbia koszulki i to zawsze muszą być koszulki z przekąsem.
Miał Harrego Pottera i podpis poka sowę
Miał trzech otyłych metalowców z obdartymi butami - stopy metali ciężkich

The walking dad itp

Taki już jego styl

1 polubienie

Ja miałam jakieś z temu i nie brudziły rączek ani nóżek ale jakoś m ire odbitki źle wyszły bo mały był za mały i nie wyszła pełną rączka czy stopa bo się ruszał :joy: ale widzę że coś podobnego jest w empiku

Ale widział w action takie jakby z gipsu czy gliny

1 polubienie

Ja na święta dziadków zamawiałam takie
https://allegro.pl/oferta/niebrudzacy-odcisk-raczki-stopki-dziecka-pamiatka-niebieski-18076768915?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=b2365ce9-85d6-43a9-aba5-0a5e07624919&utm_content=a90b85c83c17#
Ten sprzedający ma też w ofercie różowe :slight_smile:
A apropos książki postaram się wstawić jak zrobię swoją xd

Ja miałam jakiś czarny jejku jak mi wybudził książkę pamiątkową córki.

Bo ja kupiłam tę książkę

Notabene szczerze polecam dla malucha i właśnie na roczek jest znowu odciski rączek i nóżek

@ironiczniepateyczna no bardzo jestem ciekawa. Książkę poleciłam już jednej znajomej. Już starsza mi zapowiedziała, że muszę taką zrobić na urodziny jej najlepszej przyjaciółki. Już zaczynam tworzyć fabułę w głowie. A urodziny dopiero pod koniec sierpnia :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

No Ci powiem, że miło się robi taki prezent :slight_smile: a i pamiątka na lata będzie :slight_smile: ja w tamtym roku koszulkę kupiłam, ale chyba książka będzie bardziej trwała i nigdy z niej nie wyrośnie xD

1 polubienie

Zwłaszcza, że one są jak papużki nierozłączki

1 polubienie