Jeszcze jest strona tytułowa, ale mogłam wgrać tylko 5 plików xd w sumie książkę można to małe słowo na tę parę stron, ale jest xd
Bardzo fajnie. Myślę, że Sue ucieszy. Tylko popatrzcie my kobiety mamy tendencję do próbowania bycia kreatywnymi coś ciekawego A ile znasz druga zmiana mamy od taty dostały coś kreatywnego
Rewelacja! Długi czas realizacji ? ![]()
Mi się udało w końcu napisać wierszyk dla taty od syna i w canvie zrobiłam z ich zdjęciami wspólnymi taki Ala plakat wydrukowałam na drukarce na zwykłym papierze a4
W tym rossmanie to ogólnie te perfumy tak zawsze ceny zawyżają
Mi się udaje często kupić w naprawdę fajnej cenie tam perfumy:face_with_peeking_eye: nie kupuję na black week bo wtedy cena jest bez promocji , ale jak był kupon na uśmiech to perfumy Joanny Krupy wyszły mnie za jedne ok 20-25 zl bo były na promocji i łączyła się z tym 1+1 , albo jak sa ukryte promocje ![]()
Niby tak, ogólnie w drogeriach stacjonarnych jest drożej ale zauważyłam że z Rossmann dłużej zapach się utrzymuje niż jak kupowałam przez internet (notino, ezebra itp )
Fajnie to w sumie wiesz zawsze czego szukać, tylko co roku coś innego śmiesznego ![]()
@ironiczniepateyczna świetna książka ![]()
@AnetteSo ja dostałam kubek z postaciami i podpisane ja jako mama i moje dzieci z imionami do tego koszulkę taką samą i torbę na zakupy
i napis “jaka mama takie dzieci”
Ale cudowny prezent ![]()
ja jestem fanką takich spersonalizowanych prezentów, mają taki swój urok ![]()
Z jednej strony tak, a z drugiej czasem właśnie chcę coś innego nie jest łatwo
Ja chyba raz kupiłam e Rosmann moje perfumy w dobrej cenę. Ogólnie to Rosmann nie ma tanich kremów dermo ani właśnie perfum.
Jak masz gdzieś blisko rossmana to zaobserwuj sobie profil na instagramie, jak jest wymiana gazetki to są ukryte promocje i kupisz w bardzo niskich cenach, gdzie panie co tam pracują nawet nie wiedzą że wchodzi taka promocja , najlepiej ceny wtedy sprawdzać pod czytnikiem
Oooo ale numer, nie wiedziałam. Sprawdzę
A jak robicie te kartki z odbicie ręki czy nóżki to używacie do tego zwykłych farb plakatowych ? Czy jakiś specjalnych ?
Są specjalnie nie brudzące. Można kupić na allegro. Ja kiedyś kupiłam i są ok tylko mały był za mały i się ruszał i te odbicie nie wyszło takie ładne
Kupiłam kiedyś na allegro takie specjalne do odciskania na pamiątkę
No właśnie ja planuję na roczek robić odcisk do albumu i teraz szukam takiego godnego polecenia dziewczyny wstawiały link tylko nie pamiętam czy tu, czy w innym wątku
Pomyślałam, żeby na szybko zrobić jutro laurkę właśnie z odciskiem ręki, ale jedyna opcja jaka wchodzi w grę to właśnie farby plakatowe i się zastanawiam czy to będzie ok ![]()