Dzień taty prezent

Mój też takich kilka ma :face_with_peeking_eye::laughing: ale one światła dziennego nie ujrzą

To i tak super ze wgl robi foty :slight_smile: mój to nie chce robić wcale zdjęć a jak mówię żeby zrobił to krzywi się jak sierp :confused:

Jeśli chodzi o wspólne zdjęcia to jest ostatni :frowning: wczoraj ledwo go namówiłam to z wielką łaską zrobił :laughing: ale nam robi tylko sobie nie lubi

Ale mało mam takich normalnych z synem :grinning:

Wczoraj zrobiliśmy sobie podobne ! :face_holding_back_tears: nowa tapeta w telefonie

1 polubienie

Żałuję, że wczoraj czegoś takiego sobie nie zrobiliśmy, ale mała była mega niespokojna na tej sesji roczkowej

Dokaldnie takie mamy i mam je na tapecie w telefonie :slight_smile:
W sumie tylko nie na zmianę tylko wszyscy mamy głowy skierowane w tą samą stronę

1 polubienie

Na pinterescie jest tyle zdjęć z bobasami :heart_eyes: jak będę jakiegoś dnia landie pomalowana to musimy takich porobić :face_holding_back_tears:
@AnetteSo w domu też się da ! :laughing::face_with_peeking_eye: my zrobiliśmy na macie jak akurat się czymś zainteresował

2 polubienia

Ja nie mam za dużo zdjęć jak karmie ale dużo mam jak leżał na kokonie, w łóżeczku czy na macie.

Ojej marzy mi się też takie !

Mi się marzy właśnie też jak w 3 leżymy na łóżku wspólnie, ale to bym chciała żeby mała już umiała się ładnie spojrzeć i uśmiechnąć

Ja chcę jakieś zdjęcie do ramki jakieś fajne wspólne :face_holding_back_tears: na pinterest jest dużo inspiracji :heart_eyes:

Ty a może to jest sposób

1 polubienie

To ja marzę o nocach kiedy młody śpi i się nie budzi we własnym łóżeczku :rofl:

Też mi się takie zdjęcie podoba!
Ale muszę się najpierw pomalować żeby takie zrobić , bo mam worki pod oczami :rofl::see_no_evil:

AI ci się ich pozbędzie nie bój żaby :laughing::laughing::laughing:

Ja nie potrafię przerabiać , bo jak pisze do czatu gpt to mnie przerabia że to nie jestem ja :see_no_evil:

1 polubienie

Fajne muszę wypróbować tylko moja to taka wiercipieta że nie wiem czy da radę :rofl:

@AnetteSo i podobał się prezent przyjaciółce ?

1 polubienie

Wzięła książkę do przedszkola i nawet nauczycielka czytała i później zaczęła wypytywać mamy koleżanki o książkę :laughing::laughing::laughing:

1 polubienie