Dzień taty prezent

Przyjdzie mi dopiero w poniedziałek więc jestem ciekawa jak to zdjęcie ze słabą jakością :face_with_hand_over_mouth: zamówiłam kurierem do domu ale do paczkomatu też było :face_holding_back_tears:

Może nie będzie źle :slight_smile:

Ja z colorland zamawiałam i często zdjęcia, które są ściągane z FB (przedszkolnego) pokazuje że kiepskiej jakości a drukuje 10x15 spoko

No to daj znać bo jestem arcyciekawa

@AnetteSo właśnie o to mi chodzi …… ja chyba zrobię na próbę jedno by zobaczyć

1 polubienie

Myślę że też będę miała ten problem :woman_facepalming:t2:

A co bardziej polecanie colorland czy uwalnijkilory czy te oba sklepy są w podobnym stylu? Muszę jeszcze zobaczyć jak cenowo wgląda album

1 polubienie

Ja albumy robiłam na journi print, tam jak wrzuciłam zdjęcia to mi chronologicznie poukładało i przez to się zdecydowałam żeby tam zamówić . Ale cena jest tam duża :sweat_smile:

Tam wczoraj się zalogowałam ale kurczę widziałam że od 79 więc na pewno więcej by wyszło

Ja wtedy zrobiłam dwa bo była promocja i zapłaciłam ok 300 zł :sweat_smile:
Ale to ze slibu i wakacji to zaszalam

O kurczę to dość drogi jednak

Ale tam zaszalałam z ilością , wcześniej jeden robiłam na Empik foto i tam mi długo zajęło ułożenie zdjęć a to mnie strasznie denerwowało a w tym wrzuciłam i samo mi ułożyło

No Lesznie tak sobie myślę że to będzie spoko że sam układa bo pomaga mu AI

1 polubienie

No to akurat w tym jest mega słabe

Dla mnie jakościowo tak samo więc zamawiam tam gdzie w danym momencie jest promocja

2 polubienia

Wczoraj na telefonie przejrzałam zdjęcia to przez rok mi wyszło troszkę ponad 200 zdjęć. Wydaje mi się to strasznie mało jak na rok :see_no_evil: coś czuję że brakuje mi jakichś jeszcze :sweat_smile:

1 polubienie

Zwłaszcza teraz jak ze żłobka za każdym razem przychodzi brudny i ledwo dopieram plamy to tym bardziej nie inwestuje w ubranka dużych pieniędzy

Sprawdź telefon męża :laughing: np u mojego jest dużo zdjęc o których nie maiłam pojęcia :laughing:

Mój to prawie zdjęć nie robi a jak już to moim telefonem bo to ja je chce :joy:

1 polubienie

Też tak mam że mąż robi zdjęcia i nic nie mówi a potem się dowiaduje że takie czy inne mam

1 polubienie

Mój ma w 99 % zdjęcia jak karmie :woman_facepalming:t2:

1 polubienie