Przyjdzie mi dopiero w poniedziałek więc jestem ciekawa jak to zdjęcie ze słabą jakością
zamówiłam kurierem do domu ale do paczkomatu też było ![]()
Może nie będzie źle ![]()
Ja z colorland zamawiałam i często zdjęcia, które są ściągane z FB (przedszkolnego) pokazuje że kiepskiej jakości a drukuje 10x15 spoko
No to daj znać bo jestem arcyciekawa
@AnetteSo właśnie o to mi chodzi …… ja chyba zrobię na próbę jedno by zobaczyć
Myślę że też będę miała ten problem ![]()
A co bardziej polecanie colorland czy uwalnijkilory czy te oba sklepy są w podobnym stylu? Muszę jeszcze zobaczyć jak cenowo wgląda album
Ja albumy robiłam na journi print, tam jak wrzuciłam zdjęcia to mi chronologicznie poukładało i przez to się zdecydowałam żeby tam zamówić . Ale cena jest tam duża ![]()
Tam wczoraj się zalogowałam ale kurczę widziałam że od 79 więc na pewno więcej by wyszło
Ja wtedy zrobiłam dwa bo była promocja i zapłaciłam ok 300 zł ![]()
Ale to ze slibu i wakacji to zaszalam
O kurczę to dość drogi jednak
Ale tam zaszalałam z ilością , wcześniej jeden robiłam na Empik foto i tam mi długo zajęło ułożenie zdjęć a to mnie strasznie denerwowało a w tym wrzuciłam i samo mi ułożyło
No Lesznie tak sobie myślę że to będzie spoko że sam układa bo pomaga mu AI
No to akurat w tym jest mega słabe
Dla mnie jakościowo tak samo więc zamawiam tam gdzie w danym momencie jest promocja
Wczoraj na telefonie przejrzałam zdjęcia to przez rok mi wyszło troszkę ponad 200 zdjęć. Wydaje mi się to strasznie mało jak na rok
coś czuję że brakuje mi jakichś jeszcze ![]()
Zwłaszcza teraz jak ze żłobka za każdym razem przychodzi brudny i ledwo dopieram plamy to tym bardziej nie inwestuje w ubranka dużych pieniędzy
Sprawdź telefon męża
np u mojego jest dużo zdjęc o których nie maiłam pojęcia ![]()
Mój to prawie zdjęć nie robi a jak już to moim telefonem bo to ja je chce ![]()
Też tak mam że mąż robi zdjęcia i nic nie mówi a potem się dowiaduje że takie czy inne mam
Mój ma w 99 % zdjęcia jak karmie ![]()