Wiem , wiem. Ja mogę podrzucić skąd to jest zrobione a już niech rodzice się wykażą kreatywnością, ja pokazałam, że można ![]()
![]()
![]()
![]()
No ja się dziś zebrałam by wybrać zdjęcia małego bo chce wydrukować i wkleić do książeczki ze wspomnieniami
jestem z siebie dumna
Ja dziś chcę uzupełnić kolejny miesiąc … o ile nie padnę ![]()
Jejku to jest serio czasochłonne , ale najlepiej robić to w miarę na bierząco
No ja sama muszę powoli poszukać na 9-12 miesięcy właśnie do doklejenia ![]()
Co prawda bez zdjęć ale uzupełniłam tekst ! ![]()
A ja się wzięłam dziś do roboty i wybrałam zdjęcia do książki pamiątkowej synka. Jeszcze muszę tylko je wywołać
Ja drukuje w domu na drukarce a i tak mam zaległości ![]()
Okazało się że u teściowej jest drukarka co drukuje na kolorowo oi dodatkowo wchodzi tam papier fotograficzny , chyba też będę tak robić jak ty , przynajmniej na bieżąco wydrukuje i wkleję .
Robisz to w jakiejś specjalnej aplikacji ?
Nie puszczam normalnie z telefonu na drukarkę mam zainstalowaną przez WiFi aplikację bezpośrednio tej drukarki a jak chce jakiś kolaż to Creative Print apka ale to też Epsona aplikacja
Ja drukowałam w domu na papierze fotograficznym ale to co zauważyłam mam kilka zdjęć wydrukowanych przeze mnie w roku 2019 i one teraz po jakimś czasie są takie wyblaknięte niebieskawe. Ja mam akurat Cannona
O to może kwestia papieru. Dobrze że piszesz to przemyśle to czy nie drukować gdzieś w sklepie
Ja nie mam drukarki do zdjęć. Co ciekawe ja robię zdjęcia telefonem i jak chciałam wydrukować w większym formacie to mi pisałam że słaba rozdzielczość … to dziwne bo mam w telefonie ustawiona najwyższą jakąś i to dziwne nieco
Też miałam podobnie na empikfoto
To może być kwestia tego że teraz telefonem często zdjęcia robi się w innym formacie niż potem są rozmiary odbitek i nie przenosi się to tak jak powinno.
Muszę się rozeznać w tym temacie bo chciałabym dla babć wywołać fotki synka w większym formacie
Ja zamawiałam na uwolnij koloru i chyba dwa zdjęcie pisały że mają słabą jakoś ale i tak je zamówiłam ![]()
I jakie wyszły ? A jak oceniasz tą firmę? Wysyłają do paczkomatu czy jak ?
Ja na uwolnij kolory zamawiałam kalendarz A3 i ja byłam zadowolona z jakości. Z colorand w poprzednich latach też. Wszystkie zdjęcia były z iphona
Oooo o colorland też myślałam . Bo chce zrobić album taki z pierwszego roku życia. Problem w tym że nie wiem jak ja te zdjęcia wybiorę
tyle ich jest