Dzień taty prezent

Moj ostatnio sie uczy sam jeść i wkłada do buzi rzeczy złowione na widelec :smiling_face_with_three_hearts:

Ooo super. Nauczy się to później sam będzie jadł :grin:
@BeataSt można surowe nie ma przeciwwskazań

1 polubienie

Wlasnie teraz sa takie czasy ze raczej kazdy sobie sam wszystko kupuje na bieżąco. Ja lubie dostawac cos czego sama bym sobie nie kupila(a z takim czyms jest ciężko) lub cos mega przemyslanego specjalnie dla mnie. Kobiecie i tak chyba latwiej cos kupic niz facetowi a obecnie to wydaje mi sie ze lepiej wlasnie postawić na cos czego nie mozna kupic np przygotowac ulubiony posilek

1 polubienie

Dziewczyny pamiętacie jak pisałam wam o robieniu książki. Akurat stworzyłam jedną na urodziny najlepszej przyjaciółki starszej słuchajcie książka zrobiła furorę. Dzieciaki siedziały i przeglądały książkę. No i dzisiaj dziewczynka wzięła ją do przedszkola by wspólnie wszyscy mogli ją poczytać

1 polubienie

Ooo pamiętam ją ! Ale fajnie się się podobała :heart_eyes: musiały być w szoku że powstała o nich książka :heart_eyes:

1 polubienie

Ja nie kojarzę. Sama wszystko wymyślałaś czy to z jakiejś strony ?

Korzystałam z tej strony

Jest tam opis co ma się znajdować w książce to napisałam wręcz cały scenariusz i zrobił mi książkę starsza i przyjaciółka w szkole magii.

Do tego jedna z nauczycielek wyglądała jak mama przyjaciółki.

Wymyśliłam, że dziewczynki zjadły żelki, które wpierw wrzuciły do kociołka na lekcji magicznych bąbelków i po zjedzeniu żelków zmieniły się w kotka i pieska

1 polubienie

Ale super historia! Może co roku będę tworzyć takie historie​:heart_eyes::heart_eyes: bo tam się daje zdjęcie aktualne i takie wychodzi ?

Dokładnie. Tom pokażę jedną stronę z naszej książki. Czyli dziewczynki wychodzą z przedszkola

1 polubienie

I tu IA się świetnie przydaje ! :heart_eyes: genialnie to wygląda :face_holding_back_tears: a język opowieści nie jest ciężki ?

Jest bardzo fajny lekki i prosty. 3/4 był to mój pomysł a potem AI trochę to podrasowało i zmieniło ale właśnie w takim samym stylu

1 polubienie

Dziękuję, zapiszę sobie stronę :wink:

1 polubienie

Genialny prezent , super :slight_smile:

1 polubienie

Kiedyś pisałaś o książce ale robiłaś na dzień taty dla męża z tego co pamiętam i chyba ta książka była w podobnym stylu przez AI zrobiona.

1 polubienie

I super wyszło :face_holding_back_tears: jak odchodziła na emeryturę nasza koleznaka z pracy to przy pomocy AI koleżanka stworzyła piosenkę taką wzruszającą :face_holding_back_tears:

Dokładnie To moja druga książka wcześniej robiłam dla męża z okazji dnia taty a teraz właśnie dla najlepszej przyjaciółki podobno dzisiaj przyniosła tą książkę do przedszkola i oczywiście inne koleżanki zbiegły się wokół starszej i A my też możemy taką dostać :laughing::laughing::laughing:

@AnetteSo Czyli zrobiła furorę n oto super. Masz już wprawę możesz przyjmować zlecenia na takie książki

Haha może biznes na tym ukręcisz i zaczniesz sprzedawać takie książki :rofl::rofl:

Nie dzięki to była specjalna okazja i ważna osoba

@AnetteSo :crazy_face::rofl::sweat_smile: no jasne taki żarcik :sweat_smile: ale fajnie umieć robić takie rzeczy tylko trzeba znać tą osobę by jak najbardziej spersonalizować taką
Książkę

1 polubienie