Moj ostatnio sie uczy sam jeść i wkłada do buzi rzeczy złowione na widelec ![]()
Ooo super. Nauczy się to później sam będzie jadł ![]()
@BeataSt można surowe nie ma przeciwwskazań
Wlasnie teraz sa takie czasy ze raczej kazdy sobie sam wszystko kupuje na bieżąco. Ja lubie dostawac cos czego sama bym sobie nie kupila(a z takim czyms jest ciężko) lub cos mega przemyslanego specjalnie dla mnie. Kobiecie i tak chyba latwiej cos kupic niz facetowi a obecnie to wydaje mi sie ze lepiej wlasnie postawić na cos czego nie mozna kupic np przygotowac ulubiony posilek
Dziewczyny pamiętacie jak pisałam wam o robieniu książki. Akurat stworzyłam jedną na urodziny najlepszej przyjaciółki starszej słuchajcie książka zrobiła furorę. Dzieciaki siedziały i przeglądały książkę. No i dzisiaj dziewczynka wzięła ją do przedszkola by wspólnie wszyscy mogli ją poczytać
Ooo pamiętam ją ! Ale fajnie się się podobała
musiały być w szoku że powstała o nich książka ![]()
Ja nie kojarzę. Sama wszystko wymyślałaś czy to z jakiejś strony ?
Korzystałam z tej strony
Jest tam opis co ma się znajdować w książce to napisałam wręcz cały scenariusz i zrobił mi książkę starsza i przyjaciółka w szkole magii.
Do tego jedna z nauczycielek wyglądała jak mama przyjaciółki.
Wymyśliłam, że dziewczynki zjadły żelki, które wpierw wrzuciły do kociołka na lekcji magicznych bąbelków i po zjedzeniu żelków zmieniły się w kotka i pieska
Ale super historia! Może co roku będę tworzyć takie historie:heart_eyes:
bo tam się daje zdjęcie aktualne i takie wychodzi ?
I tu IA się świetnie przydaje !
genialnie to wygląda
a język opowieści nie jest ciężki ?
Jest bardzo fajny lekki i prosty. 3/4 był to mój pomysł a potem AI trochę to podrasowało i zmieniło ale właśnie w takim samym stylu
Dziękuję, zapiszę sobie stronę ![]()
Genialny prezent , super ![]()
Kiedyś pisałaś o książce ale robiłaś na dzień taty dla męża z tego co pamiętam i chyba ta książka była w podobnym stylu przez AI zrobiona.
I super wyszło
jak odchodziła na emeryturę nasza koleznaka z pracy to przy pomocy AI koleżanka stworzyła piosenkę taką wzruszającą ![]()
Dokładnie To moja druga książka wcześniej robiłam dla męża z okazji dnia taty a teraz właśnie dla najlepszej przyjaciółki podobno dzisiaj przyniosła tą książkę do przedszkola i oczywiście inne koleżanki zbiegły się wokół starszej i A my też możemy taką dostać ![]()
![]()
![]()
@AnetteSo Czyli zrobiła furorę n oto super. Masz już wprawę możesz przyjmować zlecenia na takie książki
Haha może biznes na tym ukręcisz i zaczniesz sprzedawać takie książki ![]()
![]()
Nie dzięki to była specjalna okazja i ważna osoba
@AnetteSo ![]()
![]()
no jasne taki żarcik
ale fajnie umieć robić takie rzeczy tylko trzeba znać tą osobę by jak najbardziej spersonalizować taką
Książkę