Wiem, że trochę odgrzewam kotleta, ale robię zakupy na stronie rossmana i znalazłam te pojemniczki w razie wu, może się przydadzą na przyszłość ![]()
@Wesola95 w sumie jeszcze w teorii kilka dni do planowej cc to zawsze mozna jeszcze cos dopakowac by walizki wiatr nie zwial🤣
dziękuję ![]()
Również uważam tego płynu jestem bardzo zadowolona
wystarczy tylko troszeczkę i można używać
ciekawa jestem jeszcze kapsułek do prania waszej firmy, nigdy nie używałam zawsze byłam wierna jednej firmie fairy bo reszta mi się w mojej zmywarce zawsze nie rozpuszczała ![]()
![]()
![]()
Do prania czy zmywania? ![]()
Bo do prania nie widzialam, a juz gotowa jestem poleciec na poszukiwania ![]()
Hahah ja tak samo czytam do prania i myślę oo coś nowego chyba mają ale czytam dalej że chyba to chodzi o te kapsułki do zmywarki ![]()
To te się super rozpuszczają, i dobrze domywaja mimo że da delikatne
Jeśli chodzi @Maja.zielonka o tabletki do zmywarki to na prawde sa spoko ![]()
A czy przy długim stosowaniu nie robi się pomarańczowy osad na zmywarce ? Używałam płynu do zmywarki z frosh ale po stosowaniu przez 2 miesiące zaczął się osadzać osad na zmywarce. Musiałam wrócić do tabletek fairy ale szukam czegoś mniej chemicznego a dobrego
Ja niczego takiego nie zauważyłam. Mi się wydaje, że te zmywarki się brudzą i ja co jakiś czas swoją myje, czy używam tabletek z Canpol czy fairy
Też swoją myję co jakies 3-4 tygodnie na wysokiej temperaturze. Ale właśnie zauważyłam że ten Eco płyn do zmywarki zostawiał taki osad po jakimś czasie od stosowania. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Jak nie robi Ci się tak po tabletkach z canpol to je przetestuje ![]()