Elektroniczne gadżety, w które warto zainwestować przy dziecku

top : bujaczek elektryczny, podgrzewacz/sterylizator.

czy ktoras mama uzywala “maszyny do robienia mleka mm” nie wiem jak to sie nazywa :smiley: ?

Nam się przydał elektroniczny aspirator do noska, laktator, termometr bezdotykowy, szumis oraz kamerka na WiFi

O tak - bujaczek :slight_smile: jest naprawdę przydatny :slight_smile:

Zdecydowanie warto je mieć :slight_smile:

Zdecydowanie laktator, podgrzewacz.
Starylizator warto mieć.
Niania to bardziej w domu, w mieszkaniu bardzo rzadko korzystałam.
Bujaczek zdecydowanie must have.

Ooo dokładnie, bujaczek :blush:

U mnie top 3 to laktator, pogrzewacz i bujaczek.
Laktator i podgrzewacz obowiązkowo, bo jestem KPI. Laktatory mam 2, podgrzewacz mam i u siebie w domu i mojej mamy, żeby zawsze mieć „pod ręką”
No i bujaczek to u nas był game changer. Córka przy skoku rozwojowym była nieodkładalna, a w bujaczku potrafiła się wyciszyć, także naprawdę polecam

Ekspres do mleka :blush: Nie używałam tego, ale ostatnio widziałam reklamy :smile:

Ja początkowo chciałam kupić, ale jest dość drogi, a mam pojemnik na porcjowane mm, termos z wodą już w odpowiedniej temp i zrobienie mleka zajmuje mi też mniej niż minutę, także dla mnie to był zbędny wydatek

Właśnie też się zastanawiam po co ten ekspres do mleka skoro mleko robi się chwilę, wodę można mieć w termosie. A miejsce w kuchni jednak zajmuje

O a ja nawet nie widziałam reklamy takiego sprzętu :wink:

Ja zastanawiam się nad kupieniem tej rakiety :rocket: co przyczepia się do wózka i on się buja

Nie kupowaliśmy wózka z funkcją bujania , ale przydałoby się jak wychodzimy na plac zabaw z dwójką dzieci maluszek śpi w wózku a starszak mnie woła to „ rakieta „ pobujałaby za mnie

Ojej, nie wiedziałam że coś takiego jest :hushed:

Ojeju, nie widziałam takiego gadżetu :sweat_smile:

Sama się też nad tym zastanawiam. Wodę w termosie uzupełnię 3/4 razy w ciągu dnia i zero problemu

Ja zamówiłam jeszcze z temu podgrzewacz wody do samochodu , też jestem ciekawa jak się sprawdzi

Na temu można dużo takich perełek znaleść :slight_smile:

Właśnie tą rakietę do bujania wózka widziałam i wydaje się spoko, mogła bym coś ogarnąć a wózek sam by się bujał

Dla mnie must have to niania elektroniczna, termometr bezdotykowy i szumiś. A zastanawiam się nad elektrycznym aspiratorem. Nie wiem dziewczyny może macie jakis sprawdzony?

Ta rakieta do bujania tez mi sie wydała świetnym wynalazkiem jak o niej się dowiedziałam, ale po bliższym przyjrzeniu mam watpliwosci co do niej, że jednak ona bardziej wytrząsa dziecko, niż buja.