Podobno bardzo fajne rozwiązane
Termometr bezdotykowy zdecydowanie ulatwia sprawę. Laktator pojedynczy butelkowy bardzo sie przydal w szpitalu, pomógł w nawale w pierwszych dobach a teraz podwójny muszlowy używam na co dzień i podaje maluchowi mleczko z butelki. Ja jeszcze chcialam kupic aspirator elektryczny do noska bo gruszka sie u nas nie sprawdza
Tak termometr to mega przydatna sprawa
Aspirator elektryczny bardzo się przydaje!
Fajny, ale jest mniej dokładny niż tradycyjny termometr
Oooo o takim wózku słyszałam ale już o rakiecie nie super sprawa ciekawe jak cenowo wychodzi
Ja tam jeszcze nic nie zamówiłam
nie znalazłam nic dla siebie ![]()
W sumie cena nie jest jakaś wygórowana, jak za taki wynalazek
myślałam, że zakręci się ok 500 złotych
A któraś z Was ma tą rakietę do bujania? Nie trzęsie to za mocno dzieckiem??? ![]()
Ja akurat nie mam, ale też jestem ciekawa, chętnie poczytam, co dziewczyny napiszą
Widziałam to na żywo , nie buja mocno takie lekkie bujanie
Zawsze mi się wydawało, że to jakoś mocno wytrząsa dzieckiem, ale jak mówisz, że widziałaś na żywo i nie jest to jakoś mocno to muszę bliżej zbadać sprawę, bo może to byłby całkiem ciekawy gadżet. Tylko zastanawiam się czy podobnego efektu bujania nie będę miała w bujaku elektrycznym.
Tylko ta rakieta jest bardziej rozwiązaniem na zewnątrz kiedy na spacerze zaśnie mi maluszek a starszak mnie woła i nie ma kto pobujać wózkiem
Dobrze że buja delikatnie , może to być fajny gadżet
Może być nawet przydatny
A może ktoś ma jakieś doświadczenie z hamakiem dla starszaka montowanym do wózka???
Takie coś zamiast zwykłej dostawki doczepianej do wózka.
Bujaczek może być pomocny, ale dzieci różnie na nie reagują warto pożyczyć na próbę, zanim się kupi. niektóre za długo w nim nie wytrzymują
Świetna opcja! Hamak na wózek to fajne urozmaicenie Mamy piszą, że montaż jest łatwy, zajmuje 2 minuty i naprawdę daje frajdę dziecku
warto sprawdzić kompatybilność z wózkiem.
Ale nie ma za dużego wyboru na rynku, chyba że masz jakaś markę konkretną do polecenia?