Super, że znalazłaś sprzęty, które faktycznie się sprawdziły Laktator to duże wsparcie, a aspirator, termometr czy kamerka to często must-have. Też uważam, że nie wszystko działa u każdego monitor oddechu my wcale tego nawet nie kupujemy
u mnie monitor oddechu przy pierwszym dziecku dawał błędne sygnały… albo faktycznie się coś działo, ale raczej nie. nigdy nie zapomnę tego przerażenia i popłochu.
U nas po przejściu na mm must have okazał się podgrzewacz do butelek na nocne karmienia🤩
Dla zimowego malucha przydał się też podgrzewacz chusteczek do którego wkładaliśmy waciki i wlewaliśmy wodę. Termometr do ucha - super. I u nas przy piętrowym domu - kamerka obowiązkowa ( aczkolwiek teraz wiem że nawet w mieszkaniu bym kupiła - bardzo nam się sprawdziła )
Ale śliczna!! Gdzie ją kupiłaś? Muszę też zamówić. Mam też tą poduszkę Leniwca z Fisher price, ale córka się z niej czasami zsuwa i często trzeba ją na niej poprawiać. Ale teraz jak już córka umie wysoki podpór to jest faktycznie bardzo fajną zabawką
Taka kamerka też myślę że super sprawa planuje zakup przy drugim dziecku
Dla mnie najlepsze co znalazłam to bujadło elektroniczne do wózka. Córka spała gdy ją bujałam, jak przestałam od razu się budziła. Teraz dzięki temu mogę śmiało poświęcić czas sprzątaniu lub drugiemu dziecku
A cena tylko 200zl ![]()
Bardzo polecam, my mamy z Xiaomi C300. Jedyny minus ze podgląd jest na telefonie w aplikacji a nie na monitorku ale po prostu zainstalowaliśmy aplikację na starym telefonie;)
Chyba jedną z najlepszych rzeczy jest niania elektroniczna, można mieć maluszka na oku
To my do mm kupiliśmy czajnik który podgrzewa wodę do 40 stopni nawet nazwana ma tą opcję mleko ![]()
Wiki ja dostała od cioci ale podejrzewam że w Smyku kupiona bo siostra tam ma blisko i to taki jej sprawdzony sklep po jej chłopakach
myślę że allegro czy empik też warto przeszukać bo może być taniej niż stacjonarnie ![]()
ja nie wierze takim monitorom oddechy i tak bym musiała osobiście co jakiś czas się upewnić
A co myślicie by dziecku 3/4 lata przypiąć air tag ?
Będę szukać w necie ![]()
Też super opcja! Jednak ja nie lubię wstawać w nocy i podgrzewacz na szafce nocnej to coś dla mnie🤣
Dobry pomysł, AirTag może pomóc szybko zlokalizować dziecko w tłumie czy na spacerze. Tylko trzeba pamiętać że to wsparcie, nie zastępstwo opieki.
Też taki mam, i super nam się sprawdza, a był zdecydowanie tańszy niż ekspres do mleka, a podgrzewa szybciej niż podgrzewacz
Ceny stacjonarnie w Smyku albo w Empiku to czasami zwalają z nóg, na ich stronach internetowych wszystko tańsze 30%
Czasem stacjonarnie ceny są naprawdę wysokie. Na szczęście online można trafić na dobre okazje i spore rabaty, więc warto tam zaglądać przed zakupem
Widziałam ostatnio takie polecajkowe posty na ig i ktoś tam pod skomentował że chciał to zastosować w Egipcie żeby młody się nie zgubił na terenie kompleksu hotelowego i się okazało że nie działa tam.
Mi się wydaje że nie ma co tak panikować, nam takich rzeczy nie dawano a będąc starszymi bawiliśmy się często na podwórkach między blokami, bez telefonów nawet niektórzy ![]()