Fotoksiążka polecajka

Ja muszę jeszcze młodej kupić klasyczny album bo nie ma tylko ma tę książkę pamiątkową

To ja wam polecę jeszcze jeden album. Kupiłam ostatnio na zdjęcia ślubne i jestem bardzo zadowolona.
Barfzo ładny elegancki i na prawdę dobrze zrobiony. Album dodatkowo wkłada się w takie jakby etui.

https://allegro.pl/oferta/album-do-zdjec-albumy-w-pudelku-zdjecia-10x15-800-10-15-art47-18635442917?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=ccbb6586-a9ad-4f5b-a8bd-de850165fd64&utm_content=a02cdd43a8f6#

Uuu landy ! Akurat bedize mi pasować do mojego ślubnego albumu :laughing:

I na taką ilość zdjęć wow

Ja zbankrutuje kiedyś jest tutaj tyle tych poleca i wszystkie aż tak kusza :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Hahhahaah dokaldnie juz przeze mnie wydałaś sporo kasy chyba ;D

Nooo ! Ale łańcuszek to malee marznie było ! Długo się zastanawiałam ale warto :laughing: teraz jeszcze ta literka i będzie pięknie :heart_eyes:

I album też przeze mnie ahhahah
Nie żałuję że poleciłam go ;p

No wlansie ! Przeiciez jeszcze album jeszcze przez Ciebie kupilam :laughing: Ty już więcej mi nic nie wysyłałaj hahah nie no cieszę się ze go kupiłam :heart_eyes:

Książki będę wysyłać ! ;p to na pewno będę robić :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Propo albumów to znalazłam takie bardzie notesy do opisania i na zdjecia dla babci i dziadka i juz kupilam za grosze to będzie na styczen dla nich prezent. Trochę uzupełnienie w tym czasie fotek i opisów

2 polubienia

Właśnie odebrałam

1 polubienie

Ja też mam książeczkę Pucio robi siku ale młody zdarzył ja już częściowo zjeść i musiała schować :face_with_peeking_eye::crazy_face:

1 polubienie

Hahah no mój jeszcze nie je nic :smiley: oprócz swoich pałcy i dłoni które ciągle wpycha

Też mega pomysł !:heart_eyes:
@Paulina.K też myślałam o tej żeby kupić ! Ale już miałam inną o kolorach

1 polubienie

Swietne ! Jeszcze jak zaczniesz wypelnic to juz w ogole prezent idealny na dzien babci i dziadka . Ja zrobilam sobie osobny folder i chxe dla nich zrobic kalendarz ze zdjeciami malej , troche pobawilam sie nawet z ai zeby np do kapieli w basenie dodac kaczuszki czy cos takiego i mega fajnie to wychodzi

Narazie to byly tylko proby mozliwosci , ale mysle , ze fajnie mozna tutaj poczarowac :grin:

1 polubienie

Ja właśnie ostatnio wybrałam foty i będę je dawała do druku bo dostałam taką książkę z najważniejszymi elementami z życia synka i chce ją wypenic.

Pierwszy ząb, pierwszy krok, kiedy po raz pierwszy trzymał główkę, siadł czy czworakowal. Ale też są
Miejsca na zdjęcia. Pierwszy sparcer, pokoi, pierwszy roczek, chrzest i też takie mini drzewo genealogiczne.

Ja tą książeczkę dostałam od miasta w ramach wyprawki :smiling_face:

Ten album co pokazać to bardzo podobnie wygląda mój z sesji zdjęciowej po ślubie tylko jest szary.

Myślę też by na dzień babci zrobić jakiś taki album z pierwszego roczku synka i dać dziadka. Ale tu już myślę o fotoalbumie a nie tradycyjnym

@asiam1 ale pomysł, kaczki cudo :star_struck: zanim przeczytalam i zobaczylam tylko zdjęcie to myślałam że prawdziwe :smile:
@MamaMalychStopek o ja tez muszę siasc do takiej książki pierwszy rok bo zaraz zapomnę czego ona sie uczyla w poszczególnych miesiacach. Fajna rzecz jak ty dostałaś w wyprawce. A fotoalbum tez super pomysl, u nas w stycznia jie bedzie jeszcze roku a faktycznie jak drukowac to żeby roczek wybił

To koniecznie zapisuj ale też po zdjęciach można daty ściągnąć :grin:

Tak z datami to ogarnę ale wlasnie te umiejetnosci to juz teraz nie pamietam ale duzo filmikow mamie wysylam to po tym mysle że sie zorientuje i od teraz bede juz na bieżąco wpisywac