Wcześniej ludzie bardzo naciągali zwroty żeby nie musieli wysyłać a tylko zostawić przedmiot i widzę że przed wprowadzeniem cla już zmniejszyli kwotę do której można zwrócić bez oddzwania produktu
Dlatego ja kupuje na Allegro za pomocą opcji Smart i nikt mi nie robi łaski ze zwrotami. Nawet raz miałam tak że chłop nie wysłał rzeczy na czasu i anulowałam zamówienie i zamówiłam gdzie indziej. Oczywiście przeciągał jak mógł długo by pomiędzy nie oddać ale w końcu oddał. Coraz więcej też sklepów stacjonarnych patrząc na konkurencję jednak ma przyjazną politykę zwrotów
Tam jest to dobre że ochrona kupujących to na pewno ochrona ! I zawsze jak był jakiś problem oni coś ogarniali czy zwrócili część pieniędzy albo jak z
Sprzedający nie chciał zapłacić za zwrot to allegro się wstawiło za nami i musiał to zrobić
Tak, bo oni chyba też są pośrednikiem w płatnościach tak mi się wydaje
A to nawet było tak że maż zaakceptował płatność i po 2 tygodniach ta rzecz się zepsuła i alegro wtedy też jakoś zadziałało że zwróciło nam pieniądze które ten sprzedawca wyliczył za naprawę
Tez o tym slyszalam , ja nigdy nie zwracalam pierdółek nawet jak byly bublami , ale zaslony zwrocilam , bo niestety troxhe juz za nie trzabylo zaplacic . Mama odrazu tak sie nagrzala , ze kazala zamowic 4 komplety czyli 8 sztuk ![]()
Musiały być piękne
ale nie miałaś problemu ze zwrotem ?
Na szczescie nie , kazali tylko zrobic zdjecia , wiec wyslalam im zdjecia ze strony przedstawiajace produkt i zdjecia realnego produktu
byla to taka roznica , ze nawet nie protestowali a ja moglam powiedziex mamie " a nie mowilam " ![]()
Wiecie co dziewczyny, chciała właśnie dać do druku zdjęcia wybrane na Empik foto i kurczę
Cały czas mi wyskakuje taki komunikat
I pomimo że już numer zaktualizowałam to daje wyskakuje i na telefonie i na kompie? Miałyście taki problem?
Może dopisz +48 ? Może trzeba
Ja na shein zamówiłam jakieś sukienki i kompletnie nie pasowały i cienkie bardzo i mega się zdziwiłam jak aż 19 zł chcą
także będzie mniej zamówień , ciekawe czy też trzeba płacić za przesyłkę czy tylko za zwrot .
Tam jest flaga która się wybiera w ramach kierunkowego
To najważniejsze że nie mieli żadnego ale ![]()
Dziewczyny moze nie zdjecia ale nie chce zakladac osobnego wątku specjalnie.
Czy Ktoras z Was moze polecić jakies fajne pudelko na przechowywanie pamiatek dla Dzieci ?
Synek po urodzeniu dostal takie drewniane ale dosc male ![]()
Będę szukac czegoś w necie - ale zawsze to fajnien jak Ktos poleci cos co ma i jakosc fajna itd ![]()
Ja też mam tylko drewniane z chrztu ale jest malutkie i drugie jakie dostałam w ramach wyprawki z miasta ale ono też robi się coraz mniejsze ![]()
Ale widziałam że są remie duże drewniane takie ala skrzynia
Ja na razie trzymam w zwykłym pudełku prezentowym , ale jest tego na razie malutko więc mi wystarcza ![]()
Ja kiedys podrzucalam tutaj takie , bo bardzi mi sie spodobaly . Mozna dowolnie modyfikowac
https://www.instagram.com/sweet_memories_pl?stkn=MW1kdHM3eTJxdDI4OA==
Dzięki zerknę sobie. Potrzebuje czegoś wiekszego. Moze maja
Tak tak , oni maja wiecej , ja mysle zeny zamowic od nich ale bez tych pudeleczek w srodku a jedjie ze zdjeciem , usg i waga wzrostem , imieniem. A bez pudeleczek , bo wiexej sie zmiesci
oczywiscie kolor pudla te, mozna sobie wybrac