Fotoksiążka polecajka

Robiłam na empiku chyba dwa lata temu

Ja też lubię tam wywoływać, zawsze w sumie to robię

A patrzyłaś stacjonarnie u fotografów?
U mojego osiedlowego fotografa właśnie takie dorwałam

1 polubienie

W sumie nie pomyslalam o tym, a mam blisko takiego jednego. Hmmm muszę się tam przejść popołudniu

Edit podzwonilam po okolicznych i nie mają :slightly_frowning_face:

1 polubienie

https://allegro.pl/oferta/album-jamnik-15x21-z-10x15-chrzest-na-3-zdjecia-17805279058
A coś takiego ?

2 polubienia

O też fajny, właśnie mi się takie beznadziejne wyświetlały i tylko na te duże a ta wydaje się fajna. Dzięki ! :slight_smile:

1 polubienie

Z uwolnij kolory zamawiałam portrety na ścianę i w sumie faktycznie fajna jakość była :slight_smile:

Ja również polecam stronę uwlonijkolory. Zamawialiśmy juz kilka fotoksiązek i metryczkę. I zawsze bylismy zadowoleni.

Ja również polecam Uwolnij kolory! Dobra jakość w swietnej cenie

1 polubienie

Właśnie z uwolnij strony mam portrety i jestem zadowolona :slight_smile:

W fotoempiku można zrobić

1 polubienie

Ja robiłam na journi w aplikacji na telefonie, mieści bardzo dużo zdjęć . Wgrywasz wszystkie na raz i program ci sam układa chronologicznie . Robiłam właśnie z wakacji i wszystko miałam ułożone od pierwszego zdjęcia na lotnisku do ostatniej kawy w hotelu , oczywiście możesz sobie zmieniać kolejności . Nawet zdjecia z męża telefonu też się fajnie dało wpasować chronologicznie

1 polubienie

Wow to nie wiedziałam, że tam chronologicznie robi :face_with_monocle:

Mi głównie na tym zależało, przepatrzyłam dużo aplikacji i ta mi spasowała . Dodatkowo co chwilę są tam jakieś kody rabatowe

1 polubienie

Ja nawet wcześniej nie słyszałam o tej stronie

1 polubienie

Ja też nie :face_with_hand_over_mouth: coś nas Madzia ominęło

1 polubienie

Za dużo tego wszystkiego :smile::speak_no_evil:

1 polubienie

Ale to potem możesz drukować w formie fotoksiążki czy masz elektronicznie?

1 polubienie

Wysyłają Ci już gotową fotoksiazke w formie fizycznej np do paczkomatu. Jakoś zdjęć jest naprawdę świetna :innocent:

1 polubienie

Ja nawet kiedyś się tak przymierzałam do nich, ale w końcu wydrukowałam zdjęcia normalnie, bo mam problem wybrać kila zdjęć xd