Zawsze mnie to zastanawiało…. Jak mieszka sie nad morzem to gdzie sie jezdzi w Polsce na wakacje? ![]()
![]()
Tak, teraz przyszedł czas na odpoczynek ![]()
Podobnie jak Ty, my też wszystko zwiedzaliśmy w szalonym tempie, miało to swój urok, ale teraz trzeba się dostosować ![]()
@Efektdomi w takim razie, zazdrościmy sobie nawzajem, bo ja zdecydowanie jestem team góry
ale trasa jak Ty nad morze ![]()
@magdap_96 ja ostatnie pół roku mieszkałam w Gdańsku i akurat trafiłam na sezon to dla mnie było to jakieś nieporozumienie… oszaleć można, wszędzie tabuny ludzi. Ale już we wrześniu/październiku było znośnie.
Domi my jeździmy albo na Kaszuby nad jeziora albo za granicę. W góry też się zdążyło ale niezbyt często.
@Mamamiski ale super
to trzeba korzystać
@Kikip oj tak sezon w Trójmieście to niezłe wyzwanie jako mieszkaniec. Ja akurat mieszkam w Trójmieście od urodzenia to jestem przyzwyczajona i mam większą tolerancję co do turystów ![]()
Większa tolerancja dla turystów
jak pięknie napisane
![]()
A ode mnie daleko i w góry i nad morze ![]()
![]()
![]()
najbliżej mamy Bieszczady, ale byliśmy już z 8 razy więc w tym roku chcielibyśmy coś innego
najchętniej do Grecji lub Włoch, ale nie wiem czy się odważę z takim maluszkiem … starsza córka miała 15 miesięcy jak pojechaliśmy pierwszy raz za granicę i był to mega udany wypoczynek ale teraz synek będzie jeszcze malutki i sama nie wiem ![]()