Powiem ci, że nie wychodzi tak źle, jak się chce wybrać podobny standard w PL. Za granicą jest nawet taniej.
A lotnisko, też się strasznie bałam, ale chyba lotniska są najbardziej czytelne i oznakowane
To prawda teraz u nas w polsce zrobilo sie bardzo drogo no i zawsze problem z pogoda … a tam jednak pogoda gwarantowana;)
No dokładnie, chociaż to też zależy, bo jednak trzeba poczytać o pogodzie w danym kraju itp. Zdarza się, że np jest bardzo tania wycieczka, ale w tym rejonie jest np sezon deszczowy, a jak ktoś nie wie, to poleci i z wakacji mogą wyjść niestety nici…
Dokładnie jestem tego samego zdania, a przynajmniej za granicą pogoda pewniejsza
jeśli chodzi o lotniska to faktycznie jest pikuś xD najgorzej pojechać pierwszy raz, a potem to już by się latało i latało
na pierwszy wyjazd warto jechać z kimś kto już jechał xD mojego brata rodzinka pojechała z nami pierwszy raz, a na następny już sami śmigali xD
Tak. Ja pierwszy raz poleciałam właśnie ze znajomymi do Paryża. Poleciało nas 9 lub 10 osób i po takiej wycieczce naprawdę dużo łatwiej się odnaleźć. Jakbym nie miała takiej możliwości, to na pierwszy raz wybrałabym się z biurem podróży, a później kombinowała samemu, jeśli miałabym chęć
Super sprawa 🩷 ja z dziećmi bardzo boje sie latać ze wzgledu na opiekę zdrowotną, panikuje że w razie czego jakby cos cos stało to trzeba kombinowac ![]()
Ja miałam podobne zdanie, ale już na jednych wakacjach musiałam załatwiać opiekę medyczną dla koleżanki, także mam to za sobą ![]()
fakt, że to nie dla dziecka, ale jednak jakie podobny proces ![]()
Na pewno nie pokusiłabym się z takim maluszkiem na wakacje w krajach, w których mogłaby np dopaść nas zemsta Faraona, jak Egipt, chociaż jest on jednym z lepszych miejsc z gamą hoteli dopasowaną do rodzin z dziećmi
Zawsze można wykupić dodatkowy pakiet
generalnie nawet na fb można znaleźć lekarzy z pakietów:) no i nie ma co się nastawiać, że będzie źle
my nie potrzebowaliśmy lekarza, ale był w hotelu:) poza tym jest też EKUZ ![]()