Grupa wsparcia - odchudzanie

Super Asiu! :heart:

Dziewczyny które walczą z nadprogramowymi kg, a karmią piersią zauważyłyście przez to mniejszą laktację ? Nie wiem, ale ja mam wrażenie, że przez to że teraz jem mniej słodyczy, patrzę na to co i jak jem, mam sporo aktywności to tego mleka jest ledwo ledwo :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

@Wesola95 Ogolnie ja zanim zaczelam walczyc z waga to juz mi spadla ilosc mleka .dokladnie przy rozszerzaniu diety kolo 6 miesiaca . Pozniej bylo jeezcze gorzej , zaczelam brac milonelle (pewnie zle napisalam nazwe , ale jestem na spacerze i nie chxe mi sie googlowac :sweat_smile:) czerwona i niebieska wedlug dawkowania na opakowaniu i ilosc znowu wzrosla , oczywiscie nie do poczatkowego poziomu. Udalo mi sie tez dobrac mm na “w razie w” i od tego czasu glowa mi sie uspokoila , wiex nawet znowu robie zapasy do zamrazarki . Jest naprawde duzo czynnikow , ktore wplywaja na ilosc

I raport na dzis . Ogolnie wyszlo bardziej aktywnie niz sie spodziewalam :sweat_smile: ale spokojnie i tak jestem na “0” bo nadrobilam dzis spagetti carbonarą w restauracji :rofl: no coz , dzis kalorie sie nie liczyly :sweat_smile:

3 polubienia

Dokładnie w urodziny kalorie się nie liczą ! 🩷 Wszystkiego co najlepszego 🩷 nie poddawaj się i zawsze walcz o swoje :birthday:

2 polubienia

Bardzo dziekuje :heart: mam nadzieje , ze cukier pojdzie w mleko :sweat_smile:

6 polubień

Zdecydowanie tak torcik pójdzie jedynie w produkcję mleka! :star_struck:
Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie! :star_struck::smiling_face_with_three_hearts::partying_face::partying_face::bouquet:
Spełniaj swoje marzenia i realizuj cele! :star_struck:

2 polubienia

I jak świetny urodzinowy wynik :heart:
Wszystkiego co najlepsze! Niech te obrane przez Ciebie cele bedą powoli osiągane i marzenia spełniane :heart:
Dzisiaj wszystko szlo pod to mleko.

Ja dzień konczę tak:

Kroków malo. Ale pogoda dzisiaj raczej Nam nie sprzyjala na wyjścia z 2 Maluchów. Udalo się zrobic szybki spacer.
Za to 100 pierogów żeśmy z mężem poczynili :muscle: i lody truskawkowe domowe dzisiaj byly :heart:

Odważyłam się weksc rano na wage. Spodziewałam się 9 na poczatku a tu mile zaskoczenie bo jest 8 :stuck_out_tongue: do 9 noe brakuje dużo, ale jednak 8 :sweat_smile:

3 polubienia

@Mamii @Kalusia161 bardzo dziekuje :heart:
@Kalusia161 liczy sie 8 z przodu :heart: w ogole to kocham pierogi ! To powinna byc nasza oficjalna potrawa narodowa ! Mysle , ze moglabym je jesc non stop przez dobre kilka tygodni :sweat_smile: szczegolnie ruskie :muscle:
Jesli chodzi o wynik to ja bym chciala zobaczyc 9 w sierpniu :heart_eyes:

2 polubienia

Właśnie ruskie robiliśmy :stuck_out_tongue:
I zyczę Ci zeby ta 9 w sierpniu się pojawila :heart:

1 polubienie

Wszystkiego najlepszego :balloon:
I popieram ruskie najlepsze !!!

1 polubienie

O tak pierogi ruskie on the top !!!

1 polubienie

O znowu @Ghosti pyta a @ziebika reklamuje zlote srodki . Czy to sie kiedys skonczy ? W regulaminie jest jawny zakaz reklamy

1 polubienie

Jak zawsze odpowiadaja sobie nawzajem :speak_no_evil::speak_no_evil::rofl:

I myślą, że zapomnimy jak odezwą się ponownie po kilku miesiącach :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

Wszystkiego najpiękniejszego :cherry_blossom:🩷

1 polubienie

@chloria dziekuje :heart:
Dzis od rana na wysokich obrotach :heart:

2 polubienia

Super do wieczora będzie super wynik :wink:
U mnie na liczniku 8600 :wink:

1 polubienie

Uuu lecimy dzis łeb w łeb :muscle: pieknie ! Oby tak dalej

1 polubienie

I tak to wyglada na zakonczenie dnia :muscle:

7 polubień