Super ![]()
Moj zegarek mnie dzisiaj zdemotywowal. Tylko tyle:
A caly dzien cos. Byl.slacer z zakupami, bylo szczepienie, byl spacer po brata do zlobka, bylo 2.5h plewienia. Nogi mnie bolą a tu ledwo ponad 8 tysiecy. Heh
Super ![]()
Moj zegarek mnie dzisiaj zdemotywowal. Tylko tyle:
A caly dzien cos. Byl.slacer z zakupami, bylo szczepienie, byl spacer po brata do zlobka, bylo 2.5h plewienia. Nogi mnie bolą a tu ledwo ponad 8 tysiecy. Heh
Wszytsko powyzej 7 tysiecy tk dobry wynik
nadrobilas inna aktywnoscia niz krokami , widac po spalonych kaloriach ![]()
@asiam1 @Kalusia161 super wyniki ![]()
U mnie dziś też nieco ponad 8 tysięcy kroków, mały spacerek zaliczony, ale dziś jakoś jeszcze nie rozruszałam się po weekendzie ![]()
![]()
Jeśli dla Was to mało to ja dodam ze wczoraj miałam 3599 kroków ;p więc to jest mało ![]()
![]()
@asiam1 połączyłaś aplikację z kasą chorych ? Jak robisz takie wyniki to by było szkoda gdyby nie
Tak
wdalo mi sie to ogarnac . Oczywoscie sa limity , i w sumie dziennie liczy sie tylko pierwsze 10.000 pozniej juz nie . Miesieczny limit tez wynosi 15 , ale w sumie nic przeciez nie robie wiec niech sie nabija
bedzie na glupoty
O dziwo moge zrobic screena w apce , bo normalnie ze wzgledow bezpieczenstwa sie nie da
Miesięczny limit w sensie że 15 razy możesz mieć w msc 10 tys kroków ?
15 euro miesiecznie , w roku 180 .
Ale w sumie i tak nie zawsze sie udaje wtciagnac tą dysze to takie sprawiedliwe w sumie ![]()
Oo rozumiem , ale to i tak super
Ty robisz tyle codziennie haha
Dzis dopiero wstałyśmy i szczerze to czuje sie jakas polamana
glowa chce a cialo protestuje . Kolana mi odpadaja , ale zaraz sie ubieram i ide z młodą po banany , pozniej mam w planach troche posprzatac i zobaczymy jak to wyjdzie
Mnie od rana głowa boli i szczerze leze jeszcse w lozku ;(
Baza wirusów została zaktualizowana u mnie w domu przeszło takie cholerstwo… w piątek i sobotę gorączkowałam, miałam nie do zbicia raz przez 12h. Oprócz tego żadnych objawów. W niedzielę mój mąż i brat to samo
i ból głowy . Mam już dość tych chorób, nie ma tygodnia w domu bez kataru chociazby
Ja od 6 na nogach. Jedno dziecko w zlobku. Drugie śpi i pewnie zaraz wstanie na jedzenie. Wstawialm zmywarke i pralke. Na liczniku tylko 1500 krokow
licze na jakis spacer przed poludniem jeszcze. Od 14 ma padać
A jak pada to ile udaje wam się zrobić kroków?
U mnie wczoraj padalo ale mialam.ok 7 tys ale łaziłam wczoraj po galeri wiec moze dlatego
Jak jade tylko do zlobka z Malym i potem.po niego a potem w domku to dobijam czasem.i do 6 tysiecy - ale to jak ogarniam cos wiecej, odkurzam
jak na spokojnie to tak 3/4 tysiace
Ojej , pogoda też tu dużo daje ;( oby nic was w domku nie rozłożyło ![]()
Dzisiaj kropilo , ale podreptalysmy do sklepu po banany
zawsze to cos . Jeszcze jak pada , ale jest cieplo to fajnie sie chodzi , gorzej jak wieje i zimno , to wtedy juz gorzej
Ooo , to ładnie już ![]()
mój się ładuje i zapomniałam go ubrać wiec nie liczyło mi
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.