Grupa wsparcia - odchudzanie

Super :blue_heart:
Moj zegarek mnie dzisiaj zdemotywowal. Tylko tyle:

A caly dzien cos. Byl.slacer z zakupami, bylo szczepienie, byl spacer po brata do zlobka, bylo 2.5h plewienia. Nogi mnie bolą a tu ledwo ponad 8 tysiecy. Heh

2 polubienia

Wszytsko powyzej 7 tysiecy tk dobry wynik :muscle: nadrobilas inna aktywnoscia niz krokami , widac po spalonych kaloriach :heart_eyes:

2 polubienia

@asiam1 @Kalusia161 super wyniki :star_struck:

U mnie dziś też nieco ponad 8 tysięcy kroków, mały spacerek zaliczony, ale dziś jakoś jeszcze nie rozruszałam się po weekendzie :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

Jeśli dla Was to mało to ja dodam ze wczoraj miałam 3599 kroków ;p więc to jest mało :crazy_face::rofl:

@asiam1 połączyłaś aplikację z kasą chorych ? Jak robisz takie wyniki to by było szkoda gdyby nie

1 polubienie

Tak :slight_smile: wdalo mi sie to ogarnac . Oczywoscie sa limity , i w sumie dziennie liczy sie tylko pierwsze 10.000 pozniej juz nie . Miesieczny limit tez wynosi 15 , ale w sumie nic przeciez nie robie wiec niech sie nabija :sweat_smile: bedzie na glupoty
O dziwo moge zrobic screena w apce , bo normalnie ze wzgledow bezpieczenstwa sie nie da

4 polubienia

Miesięczny limit w sensie że 15 razy możesz mieć w msc 10 tys kroków ?

15 euro miesiecznie , w roku 180 .
Ale w sumie i tak nie zawsze sie udaje wtciagnac tą dysze to takie sprawiedliwe w sumie :rofl:

1 polubienie

Oo rozumiem , ale to i tak super :heart_eyes_cat: Ty robisz tyle codziennie haha

Dzis dopiero wstałyśmy i szczerze to czuje sie jakas polamana :face_with_peeking_eye: glowa chce a cialo protestuje . Kolana mi odpadaja , ale zaraz sie ubieram i ide z młodą po banany , pozniej mam w planach troche posprzatac i zobaczymy jak to wyjdzie

1 polubienie

Mnie od rana głowa boli i szczerze leze jeszcse w lozku ;(

1 polubienie

Baza wirusów została zaktualizowana u mnie w domu przeszło takie cholerstwo… w piątek i sobotę gorączkowałam, miałam nie do zbicia raz przez 12h. Oprócz tego żadnych objawów. W niedzielę mój mąż i brat to samo :roll_eyes: i ból głowy . Mam już dość tych chorób, nie ma tygodnia w domu bez kataru chociazby

1 polubienie

Ja od 6 na nogach. Jedno dziecko w zlobku. Drugie śpi i pewnie zaraz wstanie na jedzenie. Wstawialm zmywarke i pralke. Na liczniku tylko 1500 krokow :stuck_out_tongue: licze na jakis spacer przed poludniem jeszcze. Od 14 ma padać

1 polubienie

A jak pada to ile udaje wam się zrobić kroków?

U mnie wczoraj padalo ale mialam.ok 7 tys ale łaziłam wczoraj po galeri wiec moze dlatego

Jak jade tylko do zlobka z Malym i potem.po niego a potem w domku to dobijam czasem.i do 6 tysiecy - ale to jak ogarniam cos wiecej, odkurzam :slight_smile: jak na spokojnie to tak 3/4 tysiace

Ojej , pogoda też tu dużo daje ;( oby nic was w domku nie rozłożyło :confused:

Dzisiaj kropilo , ale podreptalysmy do sklepu po banany :sweat_smile: zawsze to cos . Jeszcze jak pada , ale jest cieplo to fajnie sie chodzi , gorzej jak wieje i zimno , to wtedy juz gorzej

2 polubienia

Ooo , to ładnie już :smiling_face::smiling_face: mój się ładuje i zapomniałam go ubrać wiec nie liczyło mi

My po spacerku. Bierzemy sie za obiad :muscle:

2 polubienia