Grupa wsparcia - odchudzanie

Zmotywowałyście mnie żeby na nowo chociaż te odległości sobie mierzyć na spacerze i dziś na takim zwykłym pykło mi 5km :smiling_face:

1 polubienie

Ooo coraz mniej ! :face_holding_back_tears::heart: jak się chce to się uda !:heart_eyes:

1 polubienie

Nie moge sie doczekac az zobacze tylko 2 cyferki szczerze mowiac . Od poniedzialku chce troxhe przycisnac , bo zaraz malej roczek i chce dobrze wygladac na fotkach zebg wstydu nie bylo :rofl:
@Mamuska357 :heart::heart::heart:
@BeataSt i wlasnie o ta motywacje chodzi :muscle: piekny dystans !
@karolina27034 bez was by sie nie udalo :heart:

7 polubień

To tylko Twoja zasługa ! :heart_eyes::face_holding_back_tears: już niedługo !!

1 polubienie

Na dwie cyferki Asi pijemy piccolo :champagne:

6 polubień

Noooo a mam truskawkowe sprzed 2 lat więc czemu nie :smiley: dla samego wystrzału /jak to to widzę z efektem robią babeczki / i ja na czesć dwucyfrowej wagi Asi wystrzele :champagne::champagne::champagne: , namowie mojego tylkoo żeby foty cykał i wstawię tutaj jak tylko mu się uda uwietrznić ten moment bo z niego taki fotograf jak ze mnie informatyk :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

3 polubienia

@karolina27034 @Mamaprzygod @MamaSloneczka jeeej dziewczyny dziekuje :heart::heart::heart:
No to teraz mam motywacje :muscle:

Dzis spokojnje , weekedny juz takie są . Ale trening na hula zaliczony :muscle:
W ogole to sciaganie mleka to powinna byc kolejna duscyplina olimpijska i powinno sie to liczyc jako trening :rofl:

6 polubień

I mąż nie ucierpiał przy wygibasach z hula hop :crazy_face::crazy_face::crazy_face: ??

Piękne określenie na odciągnie mleka - i love it :heart_hands:

2 polubienia

Dajesz Dżoana!:kissing_heart: już tak malutko brakuje! W siebie już tak niewierze jak w Ciebie! :grinning:

2 polubienia

@Mamaprzygod @MamaSloneczka @asiam1 Ej ja będę pić z alkoholem nie karmię to mogę a co :tumbler_glass::tumbler_glass::tropical_drink::tropical_drink::rofl: w ogóle zadko piję to dla takiej okazji to już na pewno sobie łykne

3 polubienia

No słuchaj jako że już szampan ma przeszło nawet dwa lata to może bedzie cud jak w Kanie to ja serdecznie zapraszam na tego szampana do mnie Was dziewczyny i karmiące i niekarmiace i bedzie wspólna fota na czesć Asi :smiley: :smiley:

1 polubienie

Nawet jak się karmi to można - trzeba tylko to odpowiednio zaplanować :face_with_hand_over_mouth:
Mi dziś mąż zrobił cudowny prezent w postaci czasu dla siebie :smiling_face_with_three_hearts: usypiał małą jak już ją nakarmiłam a ja właśnie miałam czas na gorącą kąpiel. Marzyłam I kieliszku wina ale że jednak karmię to szkoda mi było butelkę otwierać więc dostałam pół pysznego piwka do wanny a on po prostu zaopatrzył się w butelkę żebym nie musiała się niczym martwić :see_no_evil:

1 polubienie

Minimum kroków zaliczone i tak :laughing: myślę że ściąganie mleka to zawsze jakieś kalorie mniej prawda ? :laughing::laughing:
@MamaSloneczka @Mamaprzygod w takim tempie @asiam1 to w przyszłym tygodniu musicie szampana otwierać :laughing:
@BeataSt ooo tak miło że mąż o Ciebie zadbał :heart_eyes::pleading_face:

2 polubienia

Jestem za !!! Słuchaj ja nie chcę podpuszczac ale na mam takiego 3 litrowego szampana i nie ma za bardzo okazji żeby go otworzyć

3 polubienia

Tyyyy bo zaraz nam to z beczką taty wjedziesz a my tu na spójnie chcemy zacząć :smiley: :smiley: hihihihihi ale po kieliszku czy dwóch hihihi różnie się może skończyć i beczka wjedzie jak złoto :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

A co to taka beczka na wszystkie canpolki :rofl::rofl:

2 polubienia

Cudnie , noo rozmarzyłam się :smiley::smiley: do tego muzyka z relaksem i mozna leżeć w pianie i do rana :blush::blush: aaaa jeszcze jakby kto stópki masował po kapieli to już w ogóle obłęd :heart_eyes:

1 polubienie

Musiałam się zadowolić ciszą żeby jednak córcia usnęła :joy::joy::joy: ale cisza to nadal odrobina luksusu :face_with_hand_over_mouth:

Ok , pewnie daj znać czy to działa , fajnie by było jak bym nie musiała myśleć o tym by włączać coś jak wychodzę na spacer

Ja wypiłam dziś za was piwo 0% za wasze cele 🩵