Zmotywowałyście mnie żeby na nowo chociaż te odległości sobie mierzyć na spacerze i dziś na takim zwykłym pykło mi 5km ![]()
Ooo coraz mniej ! ![]()
jak się chce to się uda !![]()
Nie moge sie doczekac az zobacze tylko 2 cyferki szczerze mowiac . Od poniedzialku chce troxhe przycisnac , bo zaraz malej roczek i chce dobrze wygladac na fotkach zebg wstydu nie bylo ![]()
@Mamuska357 ![]()
![]()
![]()
@BeataSt i wlasnie o ta motywacje chodzi
piekny dystans !
@karolina27034 bez was by sie nie udalo ![]()
To tylko Twoja zasługa ! ![]()
już niedługo !!
Na dwie cyferki Asi pijemy piccolo ![]()
Noooo a mam truskawkowe sprzed 2 lat więc czemu nie
dla samego wystrzału /jak to to widzę z efektem robią babeczki / i ja na czesć dwucyfrowej wagi Asi wystrzele ![]()
![]()
, namowie mojego tylkoo żeby foty cykał i wstawię tutaj jak tylko mu się uda uwietrznić ten moment bo z niego taki fotograf jak ze mnie informatyk ![]()
![]()
![]()
@karolina27034 @Mamaprzygod @MamaSloneczka jeeej dziewczyny dziekuje ![]()
![]()
![]()
No to teraz mam motywacje ![]()
Dzis spokojnje , weekedny juz takie są . Ale trening na hula zaliczony
W ogole to sciaganie mleka to powinna byc kolejna duscyplina olimpijska i powinno sie to liczyc jako trening
I mąż nie ucierpiał przy wygibasach z hula hop ![]()
![]()
??
Piękne określenie na odciągnie mleka - i love it ![]()
Dajesz Dżoana!
już tak malutko brakuje! W siebie już tak niewierze jak w Ciebie! ![]()
@Mamaprzygod @MamaSloneczka @asiam1 Ej ja będę pić z alkoholem nie karmię to mogę a co ![]()
![]()
![]()
![]()
w ogóle zadko piję to dla takiej okazji to już na pewno sobie łykne
No słuchaj jako że już szampan ma przeszło nawet dwa lata to może bedzie cud jak w Kanie to ja serdecznie zapraszam na tego szampana do mnie Was dziewczyny i karmiące i niekarmiace i bedzie wspólna fota na czesć Asi
![]()
Nawet jak się karmi to można - trzeba tylko to odpowiednio zaplanować ![]()
Mi dziś mąż zrobił cudowny prezent w postaci czasu dla siebie
usypiał małą jak już ją nakarmiłam a ja właśnie miałam czas na gorącą kąpiel. Marzyłam I kieliszku wina ale że jednak karmię to szkoda mi było butelkę otwierać więc dostałam pół pysznego piwka do wanny a on po prostu zaopatrzył się w butelkę żebym nie musiała się niczym martwić ![]()
Minimum kroków zaliczone i tak
myślę że ściąganie mleka to zawsze jakieś kalorie mniej prawda ? ![]()
![]()
@MamaSloneczka @Mamaprzygod w takim tempie @asiam1 to w przyszłym tygodniu musicie szampana otwierać ![]()
@BeataSt ooo tak miło że mąż o Ciebie zadbał ![]()
![]()
Jestem za !!! Słuchaj ja nie chcę podpuszczac ale na mam takiego 3 litrowego szampana i nie ma za bardzo okazji żeby go otworzyć
Tyyyy bo zaraz nam to z beczką taty wjedziesz a my tu na spójnie chcemy zacząć
hihihihihi ale po kieliszku czy dwóch hihihi różnie się może skończyć i beczka wjedzie jak złoto ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A co to taka beczka na wszystkie canpolki ![]()
![]()
Cudnie , noo rozmarzyłam się ![]()
do tego muzyka z relaksem i mozna leżeć w pianie i do rana ![]()
aaaa jeszcze jakby kto stópki masował po kapieli to już w ogóle obłęd ![]()
Musiałam się zadowolić ciszą żeby jednak córcia usnęła ![]()
![]()
ale cisza to nadal odrobina luksusu ![]()
Ok , pewnie daj znać czy to działa , fajnie by było jak bym nie musiała myśleć o tym by włączać coś jak wychodzę na spacer
Ja wypiłam dziś za was piwo 0% za wasze cele 🩵