oki luzik jak tylko nie bedzie deszczu to sie przejde i zobacze . akurat pojdziemy z wozkami a minimum jednym to chcac nie chcac przypadnie mozliwosc testu
@asiam1 super ![]()
Powoli do przodu.i to najważniejsze
Całym
jestem.z Tobą.
U mnie dzisiaj tak ![]()
Jutro rano wejde na wage. Ale noo pomimo aktywnosci w tym tygodniu bylo sporo grzeszków jedzeniowych. Takze byle waga na stalym poziomie a nie w górę ![]()
![]()
trzymam kciuki za wasze sukcesy ![]()
![]()
dacie rade ![]()
Pięknie @asiam1 ! ![]()
Twoje samozaparcie i regularna aktywność przynoszą super efekty
możesz być z siebie dumna i dawaj tak dalej! ![]()
![]()
![]()
Nie nie , musze dbac o jego “interes” bo jednak planuje druga dzidzie ![]()
wiec bhp zachowane
Jejuuu Kinia ![]()
jaka kochana ![]()
Hahahq to by dopiero bylo
nie podpiszczam was , ale wiecie co robic ![]()
Zgadza sie
dlatego powienno byc to traktowane jak trening i to porzadny
Karcia ! Wjeżdżają beczką
wszytskie Canpolki beda zadowolone
a te 3 litry tez sie nie zmarnuja
ja kolekcjonuje alkohol i nawet nie wiem ile litrow stoji u mnie na szafkach , musze tam poukladac i wstawic wam zdjecie ![]()
Naprawde to w duzej mierze dzieki wam
nigdy nke bylam tak zmotywowana jak teraz
@asiam1 a kiedy się przymierzacie do kolejnego maluszka?
Jak mala bedzie miala 2 lata to ja wracam do pracy i wtedy chcemy zaczac sie starac ewentualnie znowu konsultacja z moja cudotworczynią gin-endo
Dajesz dajesz nie przestajesz. Trzymam mocno kciuki i podziwiam bo u mnie ostatnio ciężko z samodyscyplina
a jakie aktywności robisz ? Nie śledzę od początki wątku i ciężko mi przewinąć wszystko ![]()
Ja bardzo chciałabym żeby syn nie był jedynakiem i myśleliśmy tak jak Ty on 2 lata i drugie ale na razie po porodzie, pobudkach nocnych i płaczu który jest nie zawsze wiem czemu i serce pęka mówię nie ale chyba potrzebuje więcej czasu na tą decyzję i jak zrobi się za jakiś czas mam nadzieję łatwiej to jednak zmienię zdanie.
U mnie podstawa są kroki , staram sie aby absol8tnym dziennym minumum bylo 7100 . Raz zrobie minimum a raz 14000 , roznie to wychodzi . Teraz kupilam tez hulahop z obciazeniem i zaczynam pomalu dzialac sobie z tym . Oczywiscie nie mam zadnego minium czy maxa . Ile sie uda czasu wyrwac , tyle krece ![]()
Rozumiem. Ja wychodzę z założenia że lepiej nawet raz na tydzień niż wcale. Więc trzymam mocno kciuki
super też sa marszobiegi
i na yt jest sporo fajnych ćwiczeń które można w domu robić
nawet na niektóre nie potrzeba maty ani żadnych innych rzeczy ![]()
Ja kupiłam sobie hantelki takie fajne kolorowe i zaszłam w ciążę i użyłam je z 2 razy ![]()
![]()
![]()
![]()
ale za jakiś czas pewnie pójdą w ruch ![]()
Ja musze uwazac zeby nie zalatwic za bardzo stawow , na marszobiegi jeszcze przyjdzie czas . Niestety za duze gabaryty zeby tak hopsać ![]()
Z hantelkami jak to sie mowi , co sie odwlecze to nie uciecze ![]()
Myślę że w przyszłym roku przebiegniesz jakiś maraton ![]()
![]()
Omg, jak Asia się zdecyduje to mogę robić za jej pomocnika, biec obok i podawać wodę ![]()
@karolina27034 @Wesola95 ja bym bardzo chciala kiedys . Naprawde to taki moj zyciowy check point ![]()
@Wesola95 ja sobie to zapisuje i licze , ze oferta wazna dozywotnio ![]()
Koniecznie pokaż co masz. Może wpadniemy z wizytą hihi.
@Wesola95 jak Asia się zdecyduje na maraton to myślę że wszystkie tam będziemy i będziemy kibicować ![]()
weźmiemy transparenty.
@asiam1 Mam wstępny projekt ![]()
![]()
Skoro masz już to na liście to tylko kwestia czasu aż to osiągniesz ![]()
![]()
Jak jeszcze w tym wątku zaczniecie biegać to ja też !
ale to może za jakiś czas nie wszystko od razu haha
Jak bedzie na celowniku to naprwno was o tym poinformuje i bede liczyła na transparenty i wsparcie ![]()
ale spokojnie macie jeszcze czas , bo jeszcze sporo kilogramow przedemna .
@karolina27034 no moze kiedys
narazie plan jest zeby odciazyc stawy , pozniej jak przeztana bolec to polecomy z tematem ![]()
A to jeszcze trochę
no ale najważniejsze to mieć plan.
Ja maraton też bym bardzo chciała ale to marzenie jeśli się spełni to nie w najbliższym czasie
@asiam1 wszystkie kibicujemy i czekamy codziennie na raporty ![]()
![]()
Podziwiam.Cię za samozaparcie.
Mi brakuje silnej woli żeby zrezygnowac ze slodkiego i jednak jesc zdrowiej. Od ciąży slodkie to moja zmora.
Ale dzieki krokom i codziennym aktywmosciom przy dwojce Maluchów przynajmniej waga stoi ![]()
Od zezlzego tygodnia jestem na zero. Waga nez zmian.