Ależ ja was podziwiam że wam się chce i macie
motywację. Odkąd wróciłam do pracy a mały choruje to się czuję jakbym własny ogon goniła ![]()
ale to nie pomaga w ćwiczeniach na mięsień brzucha ……
O kurcze! Cudowny transparent! ![]()
![]()
![]()
Asia! To teraz już nie ma to tamto, musisz wystartować ![]()
![]()
![]()
![]()
No motywacje mam ogromna dzieki wam
ale mam jeszcze jedna . Bylam dzis z mala w sali zabaw i tak fajnie sie bawila , ze az zalowalam , ze nie moge wejsc z nia wyzej i tak jej powiedzialam , ze schudne zeby sie z nia moc bawic ![]()
Ale super uśmiechnięta
nie mogę się doczekać aż wstawisz nam Wasze wspólne zdjęcie z sali zabaw, jak już osiągniesz ten cel ![]()
O tak , mam nadzieje , ze szybciej niz pozniej wam wstawie taka foteczke .
@Karcia tak sobie pomyslalam, ze taki kolagen to nje glupi pomysl sam w sobie i kupilam sobie w biedrze a co . Galaretki tez bede jesc , ale taki naprwno nje zaszkodzi
Daj znać jak smakuje, to się rozpuszcza w wodzie ? Bo mi by się też przydał na strzelające kolana ![]()
No coś ty pewnie że nie zaszkodzi. Tak naprawdę żeby coś tam się odbudowało to naprawdę trzeba tego dużo jeść no i systematycznie. Bo dwie galaretki to nie pomogą ![]()
Smakuje jak galaretka gdzie ktos dal za duzo zelatyny i sie nie zastygla , ale da sie wypic . Nie jest to moj ulubiony napoj ![]()
Tak dzisiaj ![]()
nie dosc ze podreptalam to udalo sie jeszcze troszke pokrecic kóleczkiem
no czuje moc ![]()
Jutro moja przyjaciola ma urodziny i tez planuje aktywny dzien
Łoooo lecisz z tymi krokami. Gratulacje oby tak dalej ![]()
![]()
Ja ostatnio kupiłam (chyba w lidlu) collagen z alldeynn i jest nawet smaczny. Nie kupuję nigdy żadnych suplementów ani jnnych rzeczy które reklamują influ ale ten collagen ma bardzo dobre opinie i się skusiłam. Pije już jakieś 3 tyg ale póki co efektów jeszcze nie widzę
Moja mama też bierze właśnie kalogem na kolana i stawy bo tam jej brakuje i mam problem z kolanami. To dobry pomysł by go suplementowac
Suplementacja kolagenu to super pomysł ale trzeba pamiętać o przerwach. Nie powinno się go brać ciągle tylko np 2msc i 1msc przerwy
To myślę, że taka motywacja w postaci Twojej Królewny to będzie działała z największą mocą ![]()
@asiam1 @ewelka8990 @Kalusia161 piękne wyniki kroków! ![]()
![]()
Ja wczoraj miałam niecałe 7 tys zaledwie ale też zegarek miałam dopiero od około południa bo się ładował
zobaczymy co dziś dzień przyniesie ![]()
Ja dzisiaj dalej w kuchni siedzę. Ogórków cd. Ale juz końcówka.
Takze mam nadzieje ze pogida pozowli i jak Synek wroci ze zlobka to uda sie pojsc na spacer.
Takze na zegarku marne.3000 krokow
To i tak dobrze, jeszcze cały dzień przed Tobą
Ale za to cały czas na nogach jesteś. Ileś tych ogórków przerobiła? Ja się zastanawiam czy będę miała takie bum żeby odpalić słoiki , bo na razie tak po 5 co dwa dni zrywam i też będą mi uszami wychodzić a na razie za mało żeby kisić
Kolo 15kg ![]()
Wyszlo mi 35 sloikow.
W curry. W musztardzie. Z papryka. I 5 koszonych i 5 konserwowych.
Wow to nieźle będziesz miała zapasy na zimę . Podziwiam osoby , które robią przetwory . W życiu by mi się nie chciało .