Grupa wsparcia - odchudzanie

@asiam super :heart: dajesz czadu :heart:
Ja dzisiaj tak:

3 polubienia

A leczo robiłaś ? Albo szaszłyki można zrobić

Z cukini zrób zaprawę na leczo i zawekuj. Moja szwagierk robiła w ten sposób. Ja też robiłam swojego czasu ketchup z cukini.

To ja głównie robię pikle, paprykę marynowaną, sok z malin i różne nalewki :grin:

1 polubienie

Ojeny ile mnie tu rzeczy ominęło Hah :laughing:

3 polubienia

Nadrabiaj Paniusiu miedzy w czasie karmienia , dzieje się dzieje tutaj :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: mnie nie ma pół dnia a mam tyle do nadrobienia że nie wiem od czego zacząć :sweat_smile::sweat_smile:

2 polubienia

No wlansie a tu 4 dni nie obecności i tyle czytanie :laughing: ale fajnie będę mieć co robić

4 polubienia

Ja nadrabiam teraz jak czekam na otwarcie sali zabaw :rofl:

2 polubienia

Okurde to lecisz z tym tematem :heart_eyes::heart_eyes:

Jednak nie bylisny na kulkach , bo zle sprawdzilam i otwieraja o 12 a nie 10 :face_with_peeking_eye:
Ale za to pierwszy raz dziecko mi sie rozladowalo :sweat_smile:

6 polubień

Omatko :face_holding_back_tears::laughing: jak to śmiesznie wygląda :heart_eyes::laughing: hit !

Hahah pięknie :star_struck: wygląda jakby wracała z udanej imprezy :face_with_hand_over_mouth: musiała się nieźle wyszaleć na kulkach :raised_hands:t2:

Slodko sobie odpoczywa :heart:

My po spacerku:

Dobrze ze kiecka z kieszenka to poratowalam się telefonem :wink: zegarek oberwal mlekiem i po czyszcseniu zapomnialam zalozyc.

3 polubienia

Kokosia odleciała :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ale stopka jak pięknie śpi :slight_smile:

4 polubienia

Piekny wynik :muscle::muscle::muscle:
U mnie tak

5 polubień

Pięknie dziewczyny! :grin::grin: Suuper wyniki @Kalusia161 @ewelka8990 @asiam1 :star_struck::star_struck:

U mnie wczoraj i dziś po 7500 kroków,.nie jest źle ale nie poszalałam :sweat_smile:
Zobaczymy co przyniesie kolejny dzień :blush:

3 polubienia

U mnue sumarycznie ostatecznie tak:

Dzisiaj jestem z siebie dumna.

6 polubień

U nas dziś z rana 5,2km, potem taki upał że hit… Ale na wieczór jeszcze wyszliśmy troszkę i wzięłam małą pierwszy raz na plac zabaw i na huśtawkę :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

A u mnie tak

Przez caly dzien padalo , ale kolo 17 sie rozpogodziło wiec o 18 poszlismy dk jacuzzi i tak dzien zlecial

7 polubień