Ja tek:
A co macie w ramach angielskiego jedzenia? Masz jakiś fajny i dzybki przepis na pancake? Takie śniadaniowe?
Angielskie śniadanie to frankfurterki z fasolką w sosie
jeszcze jajko sadzone niby ale my już nie robimy. A pancakes robimy z lidlomixa te co mają najwięcej opinii, w sumie nie są jakieś turbo puszyste ale nam nie zależy bo jemy na slodko-slono . Z plastrami boczku, sadzonym jajkiem polane syropem klonowym
parę lat temu widzieliśmy ten przepis na YT i jak otworzyliśmy to co tydzień w weekend musi być
Nie dodajemy cukru i też wychodzą. To chyba przepis nie na tą grupę, wybaczcie za nietakt
Raport wagowy- bez zmian u mnie. Dalej za dużo niezdrowych rzeczy.
Ale spacerek juz zaliczony bo potem ma padać i byc burzowo.
Moj niesplena 3 latek bez marudzenia zrobił 3.5 km ![]()
Miłej niedzieli:)
Wow
Brawo
Dajesz czadu ![]()
Znalalszm picollo jak sloiki ukladalam ![]()
Nooo ja bym dała zamiast cyrku sproszkowane daktyle bo dodają słodyczy a są zdrowe. Wszystko razem naraz mieszacie ?
W sumie tasują ze to nie tu i przepisach
to już nie ciągnę tematu
Omg ! Jak ładnie !
już czujesz się inaczej w swoim ciele?
Ja jeszcze nie czuje roznicy jakiejsc wielkiej , zauwazylam , ze brzuszek troche mi spadl , szczegolnie widze to jak ubieram kiecki ![]()
Najbardziej jaram sie tymi cyferkami poki co
@Kalusia161 ![]()
![]()
dziekuje !
Eee to już coś
bardzo ładnie ci to idzie serio ! Zdrowe masz podejście a nie żeby jak najwięcej a później wiadomo 2x tyle
Tam wg przepisu chyba razem się wszystko miesza 2minuty ![]()
@asiam1 często masa mięśniową wzrasta a tkanka tłuszczowa leci i efekt może byc większy niż cyferki na to wskazują ![]()
U mnie też mialo byc spokojnie:
Nawet bieg w koturnacb z wózkiem zaliczylam bo na poworocie ze spaceru tak sie ciemno zrobilo i taki wiatr się zerwal ze masakra.
Na szczescie przed mega ulewa zdążyliśmy wejsc so domu 5 minut doslownie.
U mnie tez nagle zaczelo lac , ale ja maly spacer zaliczylam z samego rana a pozniej wzielam sie za sprzatanie szaf i jestem z siebie mega dumna , bo skonczylam dzis swoja i meza szafe , nawet zaczelam mlodej , ale nie udalo mi sie skonczyc ![]()
Udalo sie tez troszke pokrecic hulahopem
Zaraz będą 2 cyferki i cudowne uczucie ![]()
![]()
Ja jeszcze chwilę i też wyjdę na jakieś spacerki
ciekawe czy was dogonię z tymi liczbami ![]()
Napewno ! Zobaczysz jakie to przyjemne , ostatnio jak tak szlam sobie walem w strone wyjscia z miasta i byla taka cisza , spokoj , to serio mialam taki wyrzut endorfin , ze szlam i cieszylam ryja jakbym w totka wygrala ![]()
Wykupiłam sobie dziś bo jest jakaś promka u chodakowskiej 14 dni za 14 zł
Pięknie! ![]()
U mnie dziś tylko 7 tys, to nawet zdjęcia nie wrzucam ![]()
![]()