Grupa wsparcia - odchudzanie

Ja tek:

5 polubień

A co macie w ramach angielskiego jedzenia? Masz jakiś fajny i dzybki przepis na pancake? Takie śniadaniowe?

Angielskie śniadanie to frankfurterki z fasolką w sosie :smiley: jeszcze jajko sadzone niby ale my już nie robimy. A pancakes robimy z lidlomixa te co mają najwięcej opinii, w sumie nie są jakieś turbo puszyste ale nam nie zależy bo jemy na slodko-slono . Z plastrami boczku, sadzonym jajkiem polane syropem klonowym :smile: parę lat temu widzieliśmy ten przepis na YT i jak otworzyliśmy to co tydzień w weekend musi być

Nie dodajemy cukru i też wychodzą. To chyba przepis nie na tą grupę, wybaczcie za nietakt :see_no_evil:

Raport wagowy- bez zmian u mnie. Dalej za dużo niezdrowych rzeczy.

Ale spacerek juz zaliczony bo potem ma padać i byc burzowo.

Moj niesplena 3 latek bez marudzenia zrobił 3.5 km :heart:

Miłej niedzieli:)

3 polubienia

Dziewczyny chłodzcie te szampany :heart_eyes: zblizamy sie do 1 duzego celu
Raport

7 polubień

Wow :heart: Brawo :heart: Dajesz czadu :heart:

Znalalszm picollo jak sloiki ukladalam :heart:

1 polubienie

Nooo ja bym dała zamiast cyrku sproszkowane daktyle bo dodają słodyczy a są zdrowe. Wszystko razem naraz mieszacie ?

W sumie tasują ze to nie tu i przepisach :face_with_peeking_eye: to już nie ciągnę tematu

Omg ! Jak ładnie ! :face_holding_back_tears: już czujesz się inaczej w swoim ciele?

Ja jeszcze nie czuje roznicy jakiejsc wielkiej , zauwazylam , ze brzuszek troche mi spadl , szczegolnie widze to jak ubieram kiecki :smiling_face_with_three_hearts:
Najbardziej jaram sie tymi cyferkami poki co
@Kalusia161 :fire::fire::fire: dziekuje !

2 polubienia

Eee to już coś :face_holding_back_tears: bardzo ładnie ci to idzie serio ! Zdrowe masz podejście a nie żeby jak najwięcej a później wiadomo 2x tyle

Tam wg przepisu chyba razem się wszystko miesza 2minuty :slight_smile:
@asiam1 często masa mięśniową wzrasta a tkanka tłuszczowa leci i efekt może byc większy niż cyferki na to wskazują :+1:t2:

3 polubienia

U mnie niedzielne podsumowanie :smiley: wydawało się dość spokojnie dziś a jednak kroczków się zebrało :star_struck:

2 polubienia

U mnie też mialo byc spokojnie:

Nawet bieg w koturnacb z wózkiem zaliczylam bo na poworocie ze spaceru tak sie ciemno zrobilo i taki wiatr się zerwal ze masakra.
Na szczescie przed mega ulewa zdążyliśmy wejsc so domu 5 minut doslownie.

3 polubienia

U mnie tez nagle zaczelo lac , ale ja maly spacer zaliczylam z samego rana a pozniej wzielam sie za sprzatanie szaf i jestem z siebie mega dumna , bo skonczylam dzis swoja i meza szafe , nawet zaczelam mlodej , ale nie udalo mi sie skonczyc :sweat_smile:

Udalo sie tez troszke pokrecic hulahopem :grin:

3 polubienia

Zaraz będą 2 cyferki i cudowne uczucie :heart_eyes::heart:

2 polubienia

Ja jeszcze chwilę i też wyjdę na jakieś spacerki :laughing: ciekawe czy was dogonię z tymi liczbami :face_holding_back_tears:

3 polubienia

Napewno ! Zobaczysz jakie to przyjemne , ostatnio jak tak szlam sobie walem w strone wyjscia z miasta i byla taka cisza , spokoj , to serio mialam taki wyrzut endorfin , ze szlam i cieszylam ryja jakbym w totka wygrala :sweat_smile:

2 polubienia

Wykupiłam sobie dziś bo jest jakaś promka u chodakowskiej 14 dni za 14 zł

2 polubienia

Szybki raport z dzis :muscle:

4 polubienia

Pięknie! :star_struck:
U mnie dziś tylko 7 tys, to nawet zdjęcia nie wrzucam :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

2 polubienia