Grupa wsparcia - odchudzanie

Jeeeeeeja! Co za wynik! :star_struck::star_struck: Wow wow! :star_struck:

U mnie dzis na liczniku 8400 kroków, ale czuję się taka zmęczona jakbym dwa razy tyle zrobiła, więc musi mnie to uradować :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

Ojjjj dajesz czadu :muscle:

@Mamaprzygod jakos mi brakuje tej doby. Ale Moja Malą jest mega spokojnym dziecikiem i wiele przy Niej moglam zrobic do tej pory. Jak Synwk jest w domu to nie zrobie nawet polowy tego co zaplanune.
Za jakieś 2/3 tygodnie wystartujemy z RD to już organizacyjnie bedzie slabiej. I noo maz npracuje na 2.zmiany wiec jak wychodzi o 6 to ja już od tej.godziny na pełnych obrotach.

Ja dzisiaj tak:

Od 17-19 mialam gosci i praktycznie siedzialam :slight_smile:

4 polubienia

Jak nie będą mieli to wiesz jak się zaskoczysz jak wrócisz do domu i wtedy się zważysz!

Mi brakuje ostatnio czasu by na spacer iść. Młody wraca ze żłobka o 16 , jedzmy obiad i już jest marudny bo nie chce na drugą drzemkę więc szybko go szykujemy i już ok 19 idzie spać

Ale serio może być różnica, ale tak diametralna to chyba nie :sweat_smile: czytałam że średnio na km przy moim wzroście 1300 kroków a ktoś kto ma 160 robi 1500. To w sumie przy 5 km dopiero jest tysiąc różnicy.
@Kalusia161 to dobrze masz z córcia oby tak dalej :blush: mój syn pełza i jak widzi kojec to dostaje spazmów, już odpuściłam i pozwalam mu eksplorować podłogi to zmierza do mnie ale dalej krzyczy. Córka zaś płacze od razu jak ją położę na ziemię :face_with_spiral_eyes: jak przy nich siądę to się bawią i jest spokój, a jak tylko wstanę i przechodzę do innego pomieszczenia ryk. Wsadzilabym ich do bujaczkow ale wygrywają się z nich , chcą obrócić się na brzuch także chyba je już sprzedam
@MamaMalychStopek a co dopiero w zimie będzie jak odbierzemy dzieci to już ciemno będzie :woman_facepalming:t2:

Kurcze dziewczyny 2 dni mnie nie było a tu tyle kroków nadrobione macie :muscle::muscle::muscle:
@asiam1 nooo trzeba chyba faktycznie te szampany chłodzić :grin::grin: cieszę się że wam wszystkim tak dobrze idzie z tymi krokami

1 polubienie

Kupiłam sobie dietę od Chodakowskiej na próbę 14 dni za 14 zł , drugi dzień za mną

2 polubienia

I jak wrażenia ? Smaczne i proste w zrobieniu rzeczy? Ja kiedyś (wiele lat temu) kupiłam i nie pamiętam czy mi smakowało czy nie :joy:

Haha niby tak , ale ja juz tak przywyklam do tych raportow tutaj , ze tak glupio bedzie bez :joy:
@Mamamamusia i jak oceniasz wstepnie ? Jestes zadawolona ? Jak posilki ? Kiedys tez mnie krecilo od chodakowskiej, ale zniechecilo mnie to , ze byly tam dziwne produkty , takich ktorych po prostu nie znam :sweat_smile:

1 polubienie

Kiedyś miałam już wykupioną dietę tam wlansie i to było straszne dziwne przepisy i wgl . A teraz mam plan na tydzień i narazie mega mi wszystko podchodzi fajnie się najadam i wgl różnorodnie . W dodatku jak coś ci nie smakuje albo wiesz że to nie w twoim guście jest opcja zamiany na coś innego z podobną kalorycznością . Póki co jestem zadowolona dużo się zmieniło w jej planie . Masz też opcję jaki czas przyrządzenia śniadania obiadu kolacji preferujesz , czy śniadania i kolacje tylko na zimno czy też na ciepło . Dużo rzeczy możesz wykluczyć których nie jadasz no dla mnie na plus :slight_smile: . Zobaczymy jak będzie dalej :slight_smile:

2 polubienia

Ooo mega fajnie . No i 14 dni za 14 zl to zal nie spróbować. Ja jestem za leniwa na diety :see_no_evil: wiex mega podziwiam

1 polubienie

A to jakas promka byla czy co? :slight_smile: moze sama bym na próbę za 14 zeta kupila :slight_smile: zawsze jakoes przepisy mozna podparrzec

Jak mala usnie to mam w planach pokrecic koleczkiem , ale wstawiam teraz wynik z dzis , bo nie wiem czy uda mj sje ogarnac przed 24 :sweat_smile:

3 polubienia

A jak wgl ci idzie z hulahop ?? Widzisz już jakieś efekt ?

Wiesz co , jak mam byc szczera to nie wiem czy to normalne, ale ja widze siebie w lustrze inaczej niz naorawde wygladam . Na zdjeciach czy nagraniach widze taka prawdziwa siebie , natomiast widze , ze lustro mnie oklamuje i tak zupelnie szczerze ciezko mi obiektywnie na to spojrzec . Napewno daje mi to duzo radosci , ale czy widze efekty … tylko kręcenia no ciezko mi stwierdzic

1 polubienie

A ja zawsze uważałam że to zdjęcia zakłamują :sweat_smile: a lustro powie mi prawdę , na zdjęciach zawsze wychodzę fatalnie :laughing:
Eee na pewno już jakieś efekty są, ja się np strasznie męczyłam jak nim kręciłam a Ty ją kręcisz codziennie to na pewno masz dużo lepszą kondycję :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Codziennie niestey nie , ale ostatnio bardzo czesto . Staram sie wykorzystac kazda wolna okaze :grin:
Nie wiem czy to jakies zaburzenia :see_no_evil: ale naprawde w lustrze nie widze tych kilogramow . Ostatnio przyjechala do nas ciocia i tez jest taka papusna jak ja . Zapytalam mamy zeby mi powiedziała szczerze czy jestem taka sama , czy wieksza czy mniejsza niz ciocia . Odrazu zaznaczylam , ze nie chodzi o zlosliwosc czy o dowartosciowanie sie a wlasnie o to , ze lustro mnie klamie i naprawde nie potrafie siebie szczerze ocenic .
Z ciocia wazymy podobnie i na tamten czas cyferki nam sie zgadzaly prawie , ze co do jednej . Jednak patrzac na ciocie a na siebie mialam wrazenie , ze ciocia jest wieksza . Odpowiedz mamy sprowadzila mnie na ziemie :sweat_smile:

3 polubienia

Jesteś na dobrej drodze :wink: tylko się nie załamuj że jie widać efektów wizualnych bo te wewnętrzn na pewno już są :wink:

1 polubienie

Bo człowiek inaczej się postrzega w lustrze. Ja nie widzę że jestem mega chuda i wydaje mi się że dobrze wyglądam a wszyscy mi mówią że wyglądam jak strach na chorągwi …. W sensie mama mi tak mówi :grin: Ja zawsze mam dziwne uczucie jak słyszę swój głos na nagraniu czy filmie…. Jakoś tak brzmię zupełnie inaczej

2 polubienia

Z wczoraj:

3 polubienia