Jeeeeeeja! Co za wynik! ![]()
Wow wow! ![]()
U mnie dzis na liczniku 8400 kroków, ale czuję się taka zmęczona jakbym dwa razy tyle zrobiła, więc musi mnie to uradować ![]()
![]()
Jeeeeeeja! Co za wynik! ![]()
Wow wow! ![]()
U mnie dzis na liczniku 8400 kroków, ale czuję się taka zmęczona jakbym dwa razy tyle zrobiła, więc musi mnie to uradować ![]()
![]()
Ojjjj dajesz czadu ![]()
@Mamaprzygod jakos mi brakuje tej doby. Ale Moja Malą jest mega spokojnym dziecikiem i wiele przy Niej moglam zrobic do tej pory. Jak Synwk jest w domu to nie zrobie nawet polowy tego co zaplanune.
Za jakieś 2/3 tygodnie wystartujemy z RD to już organizacyjnie bedzie slabiej. I noo maz npracuje na 2.zmiany wiec jak wychodzi o 6 to ja już od tej.godziny na pełnych obrotach.
Ja dzisiaj tak:
Od 17-19 mialam gosci i praktycznie siedzialam ![]()
Jak nie będą mieli to wiesz jak się zaskoczysz jak wrócisz do domu i wtedy się zważysz!
Mi brakuje ostatnio czasu by na spacer iść. Młody wraca ze żłobka o 16 , jedzmy obiad i już jest marudny bo nie chce na drugą drzemkę więc szybko go szykujemy i już ok 19 idzie spać
Ale serio może być różnica, ale tak diametralna to chyba nie
czytałam że średnio na km przy moim wzroście 1300 kroków a ktoś kto ma 160 robi 1500. To w sumie przy 5 km dopiero jest tysiąc różnicy.
@Kalusia161 to dobrze masz z córcia oby tak dalej
mój syn pełza i jak widzi kojec to dostaje spazmów, już odpuściłam i pozwalam mu eksplorować podłogi to zmierza do mnie ale dalej krzyczy. Córka zaś płacze od razu jak ją położę na ziemię
jak przy nich siądę to się bawią i jest spokój, a jak tylko wstanę i przechodzę do innego pomieszczenia ryk. Wsadzilabym ich do bujaczkow ale wygrywają się z nich , chcą obrócić się na brzuch także chyba je już sprzedam
@MamaMalychStopek a co dopiero w zimie będzie jak odbierzemy dzieci to już ciemno będzie ![]()
Kurcze dziewczyny 2 dni mnie nie było a tu tyle kroków nadrobione macie ![]()
![]()
![]()
@asiam1 nooo trzeba chyba faktycznie te szampany chłodzić ![]()
cieszę się że wam wszystkim tak dobrze idzie z tymi krokami
Kupiłam sobie dietę od Chodakowskiej na próbę 14 dni za 14 zł , drugi dzień za mną
I jak wrażenia ? Smaczne i proste w zrobieniu rzeczy? Ja kiedyś (wiele lat temu) kupiłam i nie pamiętam czy mi smakowało czy nie ![]()
Haha niby tak , ale ja juz tak przywyklam do tych raportow tutaj , ze tak glupio bedzie bez ![]()
@Mamamamusia i jak oceniasz wstepnie ? Jestes zadawolona ? Jak posilki ? Kiedys tez mnie krecilo od chodakowskiej, ale zniechecilo mnie to , ze byly tam dziwne produkty , takich ktorych po prostu nie znam ![]()
Kiedyś miałam już wykupioną dietę tam wlansie i to było straszne dziwne przepisy i wgl . A teraz mam plan na tydzień i narazie mega mi wszystko podchodzi fajnie się najadam i wgl różnorodnie . W dodatku jak coś ci nie smakuje albo wiesz że to nie w twoim guście jest opcja zamiany na coś innego z podobną kalorycznością . Póki co jestem zadowolona dużo się zmieniło w jej planie . Masz też opcję jaki czas przyrządzenia śniadania obiadu kolacji preferujesz , czy śniadania i kolacje tylko na zimno czy też na ciepło . Dużo rzeczy możesz wykluczyć których nie jadasz no dla mnie na plus
. Zobaczymy jak będzie dalej ![]()
Ooo mega fajnie . No i 14 dni za 14 zl to zal nie spróbować. Ja jestem za leniwa na diety
wiex mega podziwiam
A to jakas promka byla czy co?
moze sama bym na próbę za 14 zeta kupila
zawsze jakoes przepisy mozna podparrzec
Jak mala usnie to mam w planach pokrecic koleczkiem , ale wstawiam teraz wynik z dzis , bo nie wiem czy uda mj sje ogarnac przed 24 ![]()
A jak wgl ci idzie z hulahop ?? Widzisz już jakieś efekt ?
Wiesz co , jak mam byc szczera to nie wiem czy to normalne, ale ja widze siebie w lustrze inaczej niz naorawde wygladam . Na zdjeciach czy nagraniach widze taka prawdziwa siebie , natomiast widze , ze lustro mnie oklamuje i tak zupelnie szczerze ciezko mi obiektywnie na to spojrzec . Napewno daje mi to duzo radosci , ale czy widze efekty … tylko kręcenia no ciezko mi stwierdzic
A ja zawsze uważałam że to zdjęcia zakłamują
a lustro powie mi prawdę , na zdjęciach zawsze wychodzę fatalnie ![]()
Eee na pewno już jakieś efekty są, ja się np strasznie męczyłam jak nim kręciłam a Ty ją kręcisz codziennie to na pewno masz dużo lepszą kondycję ![]()
Codziennie niestey nie , ale ostatnio bardzo czesto . Staram sie wykorzystac kazda wolna okaze ![]()
Nie wiem czy to jakies zaburzenia
ale naprawde w lustrze nie widze tych kilogramow . Ostatnio przyjechala do nas ciocia i tez jest taka papusna jak ja . Zapytalam mamy zeby mi powiedziała szczerze czy jestem taka sama , czy wieksza czy mniejsza niz ciocia . Odrazu zaznaczylam , ze nie chodzi o zlosliwosc czy o dowartosciowanie sie a wlasnie o to , ze lustro mnie klamie i naprawde nie potrafie siebie szczerze ocenic .
Z ciocia wazymy podobnie i na tamten czas cyferki nam sie zgadzaly prawie , ze co do jednej . Jednak patrzac na ciocie a na siebie mialam wrazenie , ze ciocia jest wieksza . Odpowiedz mamy sprowadzila mnie na ziemie ![]()
Jesteś na dobrej drodze
tylko się nie załamuj że jie widać efektów wizualnych bo te wewnętrzn na pewno już są ![]()
Bo człowiek inaczej się postrzega w lustrze. Ja nie widzę że jestem mega chuda i wydaje mi się że dobrze wyglądam a wszyscy mi mówią że wyglądam jak strach na chorągwi …. W sensie mama mi tak mówi
Ja zawsze mam dziwne uczucie jak słyszę swój głos na nagraniu czy filmie…. Jakoś tak brzmię zupełnie inaczej
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.