Grupa wsparcia - odchudzanie

Wyskoczyło mi to na insta , i weszłam w to i serio 14 dni 14 zł

Ojeny taaak ! Ja tak strasznie nie nawidzę swojego głosu na jakimś nagraniu :laughing::laughing:

1 polubienie

Jej ja też. Ja w ogóle uciekam od kamery czy aparatu nienawidzę na siebie patrzeć albo się je słuchać :face_with_peeking_eye:
@asiam1 tak naprawdę efekt może być zauważalny już przy -3-4 kg albo przy -10-15 różnie to jest. Bo różnie ludzie też chudną jednej najpierw leci brzuch i nogi a innej cycki a dupa zostaje (ja tak mam) :rofl::rofl: najważniejsze że czujesz się z tym dobrze i napewno czujesz się też lżej :smiling_face:

W ubraniach mi luzniej :face_with_hand_over_mouth:
@karolina27034 dlatego ja tak sie upieram na kontrole wagowa , pgolnie wiem , ze po centymenteach wiecej widac , ale jednak przy tak duzej wadze no cos musi spasc
@MamaMalychStopek ja tez :see_no_evil: mam wrazenie , ze brzmie jakow mega dziwnie :sweat_smile: jak zaba jakas :joy:

3 polubienia

Ja ja schudnę to widzę to od razu po staniku :wink: ciuchy i tak mam luźniejsze więc srednio po nich widzę :smiley:

No ja nawet męża zapytałam czy mam aż taki dziwny głos…. Taki niski i jak nie ja. To widzę że większość z was ma podobne odczucia

A np z filmu ślubnego bardzo podoba mi się mój głos na nim :joy: ale z nagrania w telefonie czy gdzieś indziej to już nie ;/

Laski o co to się rozchodzi z Romanem Romusiem i masowaniem ud :rofl::rofl::rofl:?
Już wszędzie to mam i wszędzie mi to śpiewa :sweat_smile::sweat_smile:

Nie mam pojęcia ale buja :laughing::laughing:

Oj myśle, że to chyba każdy tak ma

Hahhaha :sweat_smile::sweat_smile::rofl: ramiona latają :sweat_smile:

1 polubienie

A ja nie wiem o czym piszesz :rofl:

1 polubienie

A już myślałam że tylko ja jestem ignorantem internetowym :joy::joy:

1 polubienie

Ja na to nie natrafiłam, a mama do mnie wczoraj czy słyszałam piosenkę o Romanie :see_no_evil:

Hahaha no dobre , nie słyszałam tego wcześniej

Hahahahahhaha o już krąży wszędzie

I juz prawie sobota.
Dzisiaj tak:

4 polubienia

Ja dzien koncze z takim wynikiem
Zegarek juz sie laduje , wiex wstawiam z telefonu :slight_smile:

1 polubienie

Dzien dobry , dzis sobota :face_holding_back_tears:
Wiec mam jedna rzecz do przekazania .
Otwierajcie szampany aaaaaaaaa :baby_bottle::baby_bottle::champagne::champagne::champagne::champagne:

Sobotni raport :smiling_face_with_three_hearts: wjezdza jak zlotoooooo

6 polubień