Grupa wsparcia - odchudzanie

Omg ! Super :heart_eyes_cat:. Ile to już ogólnie ? :heart_eyes:

Wow wynik dwucyfrowy. Pięknie. Gratulacje
Kochana :smiling_face_with_three_hearts:

Startowalam z 105 :champagne::champagne::champagne:
@MamaMalychStopek @karolina27034 dzieki dziewczyny :heart::heart:

3 polubienia

Pięknie ! I cisniesz dalej !! Jest moc :muscle:t3::muscle:t3::muscle:t3:

1 polubienie

Dzisiaj zeby to uczcić to chce pobic moj ktokowy rekord :sweat_smile:

3 polubienia

Jeju 1,5 tyg i -1,2kg

1 polubienie

@asiam1 szalejesz :heart: Gratki.
Trzymaj tak dalej :heart:

Ja się zaś najadlam.pysznosci na grillu :rofl: Ale jeszcze tuptqm bo wróciliśmy do domku więc raport krokiwy pozniej

1 polubienie

Czekam na koncowy :smiling_face_with_three_hearts:
U mnie rekord

4 polubienia

Szampan wylewa się toast trzeba wznieść :smiling_face_with_three_hearts: jutro biorę szampejna w góry Aśka i bedzie wystrzał specjal for You :star_struck:

3 polubienia

Omatko aż tyle dziś :face_holding_back_tears: zaszalałaś :face_holding_back_tears:

2 polubienia

Ile Ty dzis km zrobilaś ze tak piekny wynik? :star_struck:

2 polubienia

Ojojoj tooo rzeczywiście złoto!! :star_struck::star_struck: Gratulacje sukcesu @asiam1 ! :partying_face::partying_face: Bądź z siebie dumna! :star_struck:
Aaa co za wynik z krokami za dziś! Rewelacja! :grin::star_struck::partying_face:

U mnie ostatnio krucho z czasem, ale dziś na szybko wrzucam moje kroczki :blush: nie takie wyniki jak u Was, ale wrzucę, a co! :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

2 polubienia

Ponad 8 tys to wcale nie mało :flushed: jestem pod wielkim wrażeniem że wam tak świetnie idą te kroki

1 polubienie

Wedlug aplikacji prawie 25 km :face_with_peeking_eye: samo sie nachodzilo :joy: mielismy dzis co robic , babcia byla z mała a "myszy charcowaly " :rofl:

@MamaSloneczka no kurna ! I to mi sie podoba :muscle::smiling_face_with_three_hearts: ja swietuje zurawinowym karmii :champagne:

@Mamii u Ciebie rowniez super wynik :muscle:
Jestem mega dumna z tego , ze przedewszytskim sie nie poddaje , ale w duzej mierze to naprawde zasluga naszej grupy wsparcia :heart: jutro troszke wystopuje , bo jednak weekend i juz wiem , ze stawy bedą skwierczec jutro :face_with_peeking_eye::sweat_smile: pije ten collagen , ale nie mam pojecia kiedy i czy w ogole poczuje jakies efekty .

3 polubienia

Ja dzień kończę tak

Jak na nieplanowaną tak leniwą sobotę to jest super:)

2 polubienia

Wow swietny wynik , kurcze szkoda że zapomniałam mojego zegarka zabrać do rodziców bym zobaczyła ile km zrobię dziennie wchodząc po schodach gora dół :rofl: zamówiłam bramkę żeby nie chodzić za córką po schodach bo mi ciągle wymyka się i już stoi w połowie i muszę iść do niej…czekam z niecierpliwością na kuriera toxpakowuje a tam chodzik zamiast bramki , wiecie jska byłam zła :see_no_evil: zwróciłam towar i babka dzwoni do mnie z przeprosinami ale pomyliła etykiety​:see_no_evil:

1 polubienie

Jeeeeja! 25km?! :face_with_peeking_eye::sweat_smile::sweat_smile::star_struck::star_struck: Jak to się mogło samo nachodzić aż tyle kilometrów :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile::sweat_smile:

Zdecydowanie Twoje osiągnięcia to powód do świętowania :partying_face::partying_face:

1 polubienie

O kurcze i co teraz musisz odeslac ? Najgorzej :see_no_evil:
@Mamii o tak czuje sie zwycięzca :smiling_face_with_three_hearts: teraz tylko musze utzymac dobra passe :grin:

1 polubienie

No piękny wynik. Imponujący.

1 polubienie