Grupa wsparcia - odchudzanie

Ooo a cóż to takiego ? Ciekawie wygląda :flushed:

Wozek polaczony z rowerem :rofl::rofl::rofl:

U mnie wczoraj 8 tys kroków dziś za to lazy day będzie

Hahaha :sweat_smile: pomysłowo :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

Coś takiego byłoby fajne , przydałoby się :smiley:

Dla fanek rowerowych super . Ja nje umiem i nie lubie jezdzic na rowerze :laughing:

1 polubienie

Mąż by mi nie pozwolił kupić :joy: kiedyś miałam wypadek na rowerze i teraz się boi a jeszcz ez dzieckiem :joy:

A coś poważnego ten wypadek ?

Kurcze dwa dni mnie tu nie było a tu proszę taki wynik :grin:nooo pięknie pięknie wielkie gratulacje nawet nie o wynik dwucyfrowy ale lecą ci te kilogramy :muscle::muscle::muscle: toast wzniosę :clinking_glasses::clinking_glasses::clinking_glasses::clinking_glasses::champagne::champagne::champagne::champagne::grin::grin:

2 polubienia

Ja trochę się obawiam takich wycieczek rowerowych z niemowlakiem o ogólnie z takim mniejszym bobasem - wydaje mi się że nawet po asfaltowej drodze mogą być jakieś nierówności przez ktore dziecko będzie miało za dużo wstrząsów. To samo siedzonka dla niemowlaków na rower, nawet jak dziecko siedzi to nie wydaje mi się że takie siedzonko jest dobre dla kręgosłupa dziecka

1 polubienie

To ja młodego nie wożę na rowerze … taż mi się wydaje że jest za mały chodź wiem że ludzie jeżdżą tak z dziećmi

Po długiej przerwie kuzynki mnie namówiły na rower i na prostej drodze zrobiłam koziołka przez rower haha trochę tam byłam poobijana i od tamtego czasu nie wsiadam na rowery :sweat_smile:
@SylwiaMK podziwiam ludzi którzy właśnie podróżują rowerem z takimi maluszkami, jak już siedzi stabilnie to jeszcze ale taki maluszek to też bym się bała

Nawet nie chodzi o stabilne siedzenie bo dziecko już stabilnie potrafi siedzieć koło 7 miesiąca, ważniejsze jest czy potrafi sam podskakiwać ( chodzi o amortyzację i tego żeby nie przeciążać kręgosłupa) . Jesli dziecko nie potrafi samodzielnie podskakiwać to przewożenie w foteliku na rowerze według fizjoterapeutów jest szkodliwe dla kręgosłupa. Foteliki są od 9 miesiąca ale jakoś sobie nie wyobrażam już dać synka do fotelika i jeździć z nim na rowerze

Też kiedyś czytałam to u jakiegoś fizjoterapeuty

Dzis duzo spokojniej :sweat_smile: ale musze zbierac sily na wyjazd . We wtorek ruszany i przyznam , ze jestem jednoczesnie podekscytowana i przerazona co to bedzie.

W ogole dziewczyny z samsungiem bierzecie udzial w wyzwaniach miesiecznych ? Tutaj akurat moja aktyalna sytuacja na lipiec

2 polubienia

U mnie raport z dziś, zadowalający :star_struck::star_struck:

3 polubienia

U mnie tak

Ponad 2h w aucie nie bylo jak wiecej pochodzic.

Co to za wyzwanie?

4 polubienia

Tak odesłałam tego samego dnia :smiley: przyjechał kurier i odebrał,

No muszę się wam pochwalić :crazy_face::smiling_face::sun_with_face:
Ale bardzo intensywny dzień dziś to trochę wychodziłam kroków , ja nie wiem jak wy tyle na codzień robicie chyba wgl nie siadacie 🩷😊

5 polubień

W aplikqcji health

I pozniej trzeba kliknac “razem” na dole