Grupa wsparcia - odchudzanie

Dzięki zerknę sobie na to :slight_smile:

1 polubienie

Nie no szacun dobrze wam idzie

Poniedziałkowy raport:

3 polubienia

Woow! :star_struck: Wymiatasz ostatnio z krokami :muscle:t2::grin:
Ja dziś się nie chwalę bo nawet nie mam 7 tysięcy :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

U mnie tez dzien zakonczony

Ale jestem mega zmeczona , nienawidze sie pakowac :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Ja już dziś się nie mam czym chwalić . Boże co wy robicie że tyle macie . Biegasz ? :sweat_smile::crazy_face::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Spacer, sprzatanie, zakupy. Starszaka do zlobka i ze zlobka- niby autem ale przespaceroeac kawalek się trzeba i to z noisdelkiem z Małą. Kolo domu coś i tak się zbiera :slight_smile:

Pięknie ! Nie odpuszczacie :heart_eyes: 12tys to bardzo bardzo imponujący wynik jak na zwykły dzień :heart_eyes:

No to macie intensywne dni . :smiling_face:

Ja też jestem w szoku , ile wy możecie dziennie tych kroków zrobić, ale ładnie :star_struck:

Tak naprawdę wszystko zależy od dnia :slight_smile:
Czasen 12 tysiecy a czasem i 5 tylko :slightly_smiling_face:

Ja Ci codziennie kibicuję :mega: Brawo!!!

1 polubienie

Jestem w szoku i kibicuję każdej z osobna :slight_smile:

Pierwszy dzien na wyjezdzie :smiling_face_with_three_hearts: jutro mam nadzieje na więcej :blush::grin:

4 polubienia

Super:) ja sie relaksuje w wannie. Wrzuce później raport bo nawert nie wiem co zegarek pokazuje.

Na ile dni wyjechaliscie? Jak pogida ?

2 polubienia

Na 7 wstepnie :sweat_smile: musze zdazyc wrocic i przygotowac wsyztsko na roczek . Zapowiada sie bardzo cieplo , juz dzis bylo czuc skwar

1 polubienie

Ekstra wynik!! :star_struck::star_struck: To wie nazywa aktywny wypoczynek :smiley::smiley:

U mnie dziś 8600 kroków :blush:

1 polubienie

U mnie tak

4 polubienia

Dzis bylo zoo :see_no_evil::sweat_smile:

3 polubienia

Brawo :muscle:
Dzisisj szczyt moich możliwości

3 polubienia