Jeeeja! ![]()
Szalony wynik ![]()
Brawo! ![]()
![]()
![]()
Super wynik ! Brawo ![]()
niedługo też do was dołączę ![]()
Gdzie Wy tyle krokow robicie
ja w takim razie mam dino zdecydowanie za blisko ![]()
Też mnie to zastanawia:face_with_peeking_eye: chciałbym chociaż raz tyle kroków zrobić ![]()
Ja wczoraj miałam 12 tys. Ale byłam na spacerze pierwszy raz na drugim końcu miasta to jakieś 5-6km a potem pod wieczór jeszcze krótki spacer na drzemkę 2 km to ja nie wiem jak codziennie mają tyle i więcej to po 10km spacerów robią
.
Ja tyle miałam jak na spacerze mąż pcha wózek a nie ja:D codziennie mam może max 5 tys kroków przez to że przy wózku mi nie liczy. Dziś przeszłam jakieś 5 km a na zegarku pokazuje mi że zrobiłam ledwo 3 tys kroków
Jestem pełna podziwu
my byliśmy wczoraj na spacerze 3,6 km i byłam tak nim wymęczona a ty 10 na dzień ?!
To tak jednorazowo
ale jak idę na spacer to z reguły 2-5km mam takie swoje trasy. Ale dzisiaj nie wyszłam z domu i mam 2 tys na zegarku także
spacer w takiej temperaturze to jedynie z rana a nie jestem w stanie się wytaraskać na drzemkę żeby wyjść i usypiam ich w domu w piżamie jeszcze ![]()
Hmm a może zegarek też liczy wszystkie machania ręką i jak się coś robi w domu ?
Obawiam się że nie liczy zegarek kroków jak noszę dzieci czyli jakieś 80% ![]()
Ja tez mam wrazenie , ze wczoraj zegarek oszukiwal . Niby 20 tys krokow , ale dzis np dzien duzo spokojniejszy , bylosny tylko szybko w galerii i juz pokazuje powyzej 10 tys . Wydaje mi sje , ze wczoraj zrobilismy duzo wiecej ![]()
To powinno być o wiele więcej ![]()
Mi kiedyś liczył każde machnięcie ręką ale chyba była jakaś aktualizacja i już nie liczy, więc dla mnie takim wyznacznikiem jest włączenie aktywności podczas spacerów i zrobienie przynajmniej 5 km - to około7 tys kroków. Ale z wózkiem pokazuje mi 2,5-3 tys kroków wiec bardzo oszukuje. Dzisiaj miałam bardzo aktywny dzień, a zegarek pokazuje mi tylko 4 tys kroków. W domu nie zawsze noszę zegarek
Dlatego lepiej weryfikować po dystansie GPS. Ja nie noszę zegarka, a telefon wożę w wózku więc kroków nie mam jak liczyć, ale włączam apke żeby wiedzieć ile km zrobił wózek ![]()
Może coś nie tak z aplikacją różnie to bywa
U mnie dziś mimo wysokiej temperatury na zewnątrz aktywny dzień z dwoma spacerami, także i kroków się zebrało
U mnie dzis tak
tylko wyjscie do galerii . Zobaczymy co przyniesie jutro .
Pogoda jest naprawde upalna , i to dobrze i nie dobrze ![]()
Dlatego coś te zegarki przekłamują. Najlepiej patrzeć na zegarku i na aplikacji w telefonie
Piękny wynik. To już ci chyba w nawyk weszło codzienne sprawdzanie liczby kroków ![]()
![]()
@Mamilove tylko trzeba by bylo telefon zawsze miec przy sobie
a to sie tak nie da. Przynajmniej ja fo wiecznie gdzies porzuce. I jie zawsze mam kieszen zeby schowac czy torebkę ![]()
U mnie tak:
Rano nie wzialam zegarka wiec uruchomila w telefonie na qpce “chodzenie”.
Ogolnie nie sądzilam, ze w donu mozna sporo natuptac. A jednak. Przy 2 malych dzieci i wiecznym chodzenou parter- piętro da się
do tego spacer, zakupy, bieganie po podwórku i się zbiera