Ja gdzieś w którymś wpisie pisałam że synkowi od razu nie podładował ten gryzak, dopiero jak skończył 6 miesięcy to zaczął go używać jako gryzak a nie jako smoczek. Jest fajny bo dziecku wygodnie go trzymać i dobrze się go czyści.
Mombella jest fajna ale na później jak dziecko ogarnie złapanie, nam się super sprawdzał tak od 4 miesiąca, spoko był taki gryzak szczoteczka marki Jordan, z Babyono kosmos. Wodne z Canpol do tej pory ratują nas przy ząbkowaniu
U nas właśnie też ta silikonowa szczoteczka póki co najlepsza , ale ona sobie ją tak wpycha że aż strach ![]()
Mój lubi ostatnio gryźć te szczoteczki sylikonowe z Rosmann co dostaliśmy na 6 m
My bardzo lubimy kaczke Monikę i ośmiornice tańcząca i wszystkie miękkie książeczki a no i pianinko
Ja kupowałam taką z ogranicznikiem chyba z baby ono jak do rzęs pamiętam. Mieliśmy takiego słonika w tedy sobie nie włoży głęboko
Ojej nawet nie miałam pojęcia o takiej szczoteczce kurcze przy następnym zamówieniu ją biorę
Noo polecam bardzo. Właśnie po to jest forum żeby dowiedzieć się czegoś nowego ![]()
![]()
![]()
Przy synku z gryzaków super sprawdzały nam się żyrafa i grzybek z mombelli, córeczka 3,5 miesiąca i również je polubiła ![]()
Widziałam te szczoteczki/gryzaki. U mnie teraz sprawdzają się te do gryzienia z Rosmann
Oraz te łyżeczki też gryzakowe
Ja te z rossmanna dostałam za darmo od nich, po urodzeniu dziscka zaprosili po odbiór prezentu ![]()
Oooo ja myślałam o takiej małej , a ta jest całkiem fajna super dzięki za scren już zamawiam też taką
Ja też i super się sprawdzają teraz jako gryzaki