Gryzaki i zabawki

:slight_smile: słodziak. :slight_smile: córunia

Z dumela odkrywczy domek polecam , dostały w prezencie niedawno i jest baaaardzo super :slight_smile: ja sama się nim bawię :wink: on Już jest tyle lat na rynku a ciągle dzieci go kochają :slight_smile:

1 polubienie

Ale masz słodziaka w domu :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

To krzesełko pamiętam jak moja kuzynka się nim bawiła :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: muszę go poszukać na strychu u babci i sprawdzić czy jest jeszcze sprawne po tylu latach

Ja sie ciagle smieje , ze ciagle sie kupuje malej nowe zabawki , no ktore nie kosztuja mało a ona i tak wybiera np pusta butelke po napoju , albo cos co jest stare . Krzeselko tez dostala po kuzynce :rofl: a na chwile obecna nie ma dnia bez urzedowania przy nim

1 polubienie

Bezproblemowa córeczka haha tylko się cieszyć :heart_eyes::joy:

Ale to tak zawsze jest. Bo czasem nie warto kupować właśnie drogich rzeczy bo jest mniejsze zainteresowanie niż łyżka drewniana czy pojemnikiem plastikowym

1 polubienie

U mnie synek 7 miesięcy jest zainteresowany spinerami z dumell, trójkatem edukacyjnym z little dutch, uczniaczkiem od fisher price a tak do gryzaki które można pchać do buzi

1 polubienie

No właśnie synek też zaczął się budzić zabawkami to dałam mu pustą butelkę po wodzie i był przeszczęśliwy :joy:

To u nas butelki o napojach, puszki czy butelki po płynach do płukania to najfajniejsze zabawki

Chociaz najbardziej wygrywa pilot u nas :rofl: niewazne od czego , wazne ze to pilot , oczywiscie zabawkowy nie wchodzi w gre

2 polubienia

Pilot to zawsze najlepsza “zabawka” o którą te bobasy walczą jak szalone :sweat_smile::sweat_smile: ja nie wiem co jest w tych pilotach takiego co tak je przyciąga :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile::rofl:

U mnie telefon. Starsza non stop próbuję wziąć mój telefon żeby zrobić zdjęcie lub coś to młodsza też człapie w stronę telefonu

Mój mąż przywiózł prawdziwy pilot ale nie do tego telewizora i oczywiście ten nie robi na nim wrażenia

To są niby takie piloty zabawki dla dzieci też nie robią wrażenia one wiedzą który jest właściwy bo to jest ten którym bawią się rodzice

No mój dostał pilot zabawkę na Mikołaja ale on doskonale wie że to nie prawdziwy jest

Oo telefon to też, migiem do niego zasuwa :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

One widzą , że my w nich siedzimy to też chcą :see_no_evil:

Dokladnie ! Wszystkie de “dorosle rzeczy” typu piloty , telefony , kluczyki do auta sa najatrakcyjniejszymu zabawkami , bo my sie nimi "bawimy " :rofl:

2 polubienia

To ja dałam mojemu stary iPhone 3G3 i chwilę się nim bawi ale i tak woli nasze :sweat_smile: Ostatnio dajemy mu pilot od ledwo o też ma niezłą zabawę