ja jak czuje ze mam nerwa, to się biorę za sprzatanie, gotowanie etc. dla mnie najlepsza terapia :D
Byłam dzisiaj na wizycie i te poty mogą być spowodowane podwyższeniem cukru. Co prawda miałam robioną glukozę, ale mam zleconą zrobić drugi raz i szereg innych badań podstawowych. Tak czy inaczej muszę ograniczyć spożycie cukru na noc i w godzinach popołudniowych czyli powiedział że nawet owoce mają w sobie dużo cukru i nie powinnam ich jeść wieczorem a ja tak lubię...
Oj tak owoce są złudne, bo niby zdrowe ale zawierają cukry proste które szybko podnoszą poziom glukozy..
Mój mąż mowi że ja mam caly czas okres bo cięgle jestem zdenerwowana ;)
Darulka Zostało Ci jedzenie owoców z rana to tez nie jest taka tragedia najważniejsze że nie misisz z nich rezygnować calkowicie
Figa racja ja własnie tak miałam , problem z potliwością okazało się że mam problemu z tarczyca .
Jeżeli chodzi o okres kiedy mam miesiączkę to zależy czasami jestem nie doniesienia , wszystko mnie drażni a czasami nawet nie widać że mam okres bo nie ma żadnych zmian w zachowaniu
mam mała niepewnosc, poniewaz w ciazy nie lubilam a wrecz mialam odruch wymiotny jak probowalam curry i teraz jak przedwczoraj zjadlam danie z curry to jadlam jak karton i w sumie pierwsza mysl stracilam smak ale wszystko inne smakowalo normalnie tylko to danie, test robie dzis zobaczymy, ale nie czuje tego bardziej mi sie wydaje ze hormony po miesiaczce mi troche poswirowaluy bo 2 dni temu skonczylam miesiaczke i nie ma za bardzo opcji bym byla w ciazy choc nutka niepewnosci jest.
To praeda. Jak sie ma problemy z vukrem to na owoce trzeba uwazac. Ja mialam cukrzyce i w ciazy jadlam np kiwi, jskies grejfruty czasami jakies jabłko małe.
Tak, przy cukrzycy trzeba uważać nawet na produkty które wydają nam się zdrowe itd. a jednak zawieraja sporo cukrów
PatMazz no to rob test heh i pochwal się wynikiem :D
Patt Mazz są przypadki że okres jest a i ciąża też jest.wiec rób test i pochwal się
Moja siostra tak właśnie miała ze miała okres a była w ciąży, to całkiem normalne
PattMaz to mega trzymam kciuki :D dawaj znaka :)
Współczuję okresu w ciąży. Jak go nie ma to zawsze dodatkowy plus ciąży.
Patt o rob test :D tak chciałaś jeszcze jedno :D
Ja to w ciąży nie mogłam w ogóle jeść cukinii miałam odruch wymiotny a teraz co chwilę jem .
W ogóle taka ciekawostka w ciąży jak byłam to uwielbiałam wąchać mokre pranie , ale to tak fest i wiecie że mój syn teraz robi to samo , uwielbia wąchać , nawet gryzie ubrania i pomaga w wieszaniu hehe mi to zostało �
No też słyszałam ze rzadko ale okres się zdarza. Moim zdaniem nie fajnie. Ten czas bez okresu to taki "odboczynek" od niego :D ja po porodzie jescze nie mam miesiaczki ale wcale za nią nie tęsknie :D
Pati1990 znajoma wcinała biała czekoladę jak szalona w ciąży i jej dzieciaczek uwielbia tylko biała czekoladę :p coś w tym jest.
Moja babcia też miała w ciąży okres. Oczywiście bardzo mało obfity.
Fajny jest ten czas bez okresu, naprawdę to odpoczynek; ) ja ogólniej rzadko miewam okres.ale jak miewam to jest bardzo bolesny
Pati może coś w tym jest...
Moja mama miała 3 miesiące okres a potem już ustał az do końca ciązy
w ciąży mi się nie zdarzyło, po zakonczeniu karmienia wrocił do normy dość szybko, choć na początku te okresy były mega bolesne, to po roku juz tylko co któryś taki, że musiałam wziąć przeciwbólowe, zobaczymy jak będzie tym razem