Test negatywny, także chyba hormony mi coś zeswirowaly przy okresie
oj patt mazz no szkoda...ale pewnie jak piszesz hormony sie pomieszały
oj patt mazz no szkoda...ale pewnie jak piszesz hormony sie pomieszały
no niestety i tak bywa z tymi hormonami
PattMaz to przedziwne.
PatMazz no szkoda....
Zgadzam się z tym że bez okresu to wygoda i nie chciałabym mieć okresu w ciąży....
bez okresu fajnie bylo ;d
Ja jescze sie ciesze brakiem okresu. Jak sobie pomysle ze on wróci to juz go nie chce hehh
Mi niestety szybko powrócił okres. Po pierwszym i drugim porodzie po 3 miesiącach już niestety miałam regularne miesiączki.
Drakulka, mam czasem tak samo. Wydaje mi się, że po prostu sytuacja wokół nam nie sprzyja, dodatkowo obawy związane z pracą, przyszłością, dystans społeczny i wielka niewiadoma na pewno ma na nas wpływ. Myślę, że w takiej sytuacji trzeba trochę odpoczynku - zrób coś dla siebie. Ja w tym miesiącu kończę 30 lat. Postanowiłam, że będę chodzić regularnie do kosmetyczki:)
patt mazz oj tak bez okresu to było rewelacyjnie.teraz to mam kilka dni wyciętych z zyciorysu przez okres taki obfity i bolący
Oj ja też uwielbiałam ten czas bez miesiączki. Człowiek nawet podpasek nie kupował :p
Figa dokładnie czas bez podpasek jest najlepszy. Po pierwszym porodzie długo tym się nie nacieszylam. Zobaczymy jak będzie po drugim.
ja w obu przypadkach po pologu jeszcze 6miesiecy spokoj mialam
patt mazz ale miałas super
PattMaz u mnie od razu po połogu okres wrócił... Więc zazdroszczę tym co dlugo nie mają go
Ja jeszcze też jestem bez okresu i bardzo się z tego powodu cieszę
heh mój organiz chyba tesknił do okresu skoro tak szybko go dostaje