Hulajnoga mini micro, zamiast jeździka?

Ewciaos a ile ma Twój? W jakim wieku nauczył się jeździć ? 

Ewcia widać że synek zadowolony ;) 

Patka też dbam o rzeczy, bo później jakbym chciała komuś sprzedać, to tylko w bardzo dobrym stanie  ;)

Podobna do naszej ja bardzo polecam ta mamy 2 takie bo taka była potrzeba i chce jedna już sprzedać bo córka przerzuciła się na 2 kołowa hulajnoge ale coś się zabrać nie mogę za to xd 

gugus masz racje jak późnej chcesz sprzedac to tylko w extra stanie.masa jest ogłoszeń.

Fajne te hulajnogi musze mojej małej kupic jak juz oczywiście będzie gotowa.

PattMaz jaki piękny kolor ;) 

Gugus ja chciałam niebieski ale wtedy nie było niestety. Ale ten mi się bardzo podoba chociaż na początku byłam zła.. 

Aneczka my mamy akurat ta ze spokeya co dodałas i jest bardzo solidna myślę że nie jedno dziecko z niej skorzysta . 

Ewcia widać synek zadowolony , tez się chętnie dowiem ile ma . Mój akurat nie chce jeszcze jeździć więc nasza leży i czeka chociaż ostatnio siadł i siedział , a jak pokazałam żeby jechał to wstał i pchał hehe 

PattMaz no ja uwielbiam ten kolor ;) 

Pati przyjdzie czas , że będzie jeździł  ;)

Gugus też go polubiłam taki uniwersalny i córka i syn 

❤️ 

PattMaz dokładnie pasuje i do dziewczynki i chłopczyka   ;)

Szkoda ze nie myślałam tak jak kupowałam rzeczy dla córki 1 dziecko i wszystko różowe. Xd

Pattmaz ja mam synka,  ale nie kupujemy nic niebieskiego ;)  mamy kolorowe wszystkie zabawki, a ciuszki różne, szare, żółte,zielone , kolorowe, niebieskich to kilka sztuk ;) każdy jak widzi mojego synka to mowi,  ale ładna dziewczynka xd nie wiem właśnie,  czy dlatego ze nie jest na niebiesko ubrany 

Gugus niektórzy to potrafią gafę strzelić. Znam przypadek kiedy dziecko było na rozowo ubrane a ktoś palnala ale fajny chłopczyk 

My kupilismy rowerek biegowy w kolorze miętowym. Uważam, że to kolor uniwersalny, tak jak czerwony, niebieski, zielony... w sumie to dziewczynce wszystkie kolory pasują, a chłopcu wszystkie oprocz rozowego. Mietowy samej mi się bardzo podoba. 

Aneczka dokładnie  ;) 

Aga no tez tak uważam,  dlatego się nie ograniczamy do żadnego koloru,  oczywiście prócz różowego  ;) miętowy cudowny, ja bym synowi tez kupiła hulajnoge i rowerek biegowy miętowy, ale mój mąż absolutnie się na to nie zgadza ;) 

Mi często mówili do Ameli jaki śliczny chłopak mimo że w różowym a na syna śliczna dziewczynka haha 

PattMaz bo dziewczynki często zwłaszcza pierwsze dziecko to wykapany tatuś jakby skórę zdjęli. U mojej siostry tak było i u mnie tak samo. I nadal do taty podobna. Jedynie włosy kręcone ma po mnie bo kolor też nie xd

Aneczka okej to wyjaśnione, a dlaczego na chłopczyków mówią jaka śliczna dziewczynka? Mój syn jest mieszany,  np jedni mówią że cała ja a inni ze cały tata ;) 

Gygus bo niektórzy chłopcy na początku maja dziewczęca urodę. Albo ktoś jest ślepy i nie widzi różnicy haha

Moja 2 to mówią cały tata xd dobrze ze urodziłam bo by mi wmówili że nie moje geny