Hulajnoga mini micro, zamiast jeździka?

Aneczka chyba wszystkie bobasy i dziewczynki i chłopczyki są śliczne  ;) 

Gugus to prawda. Wszystkie bobasy są śliczne. Ale mama i tak powie że jej jest najśliczniejsze

Pewnie ze tak. Moje są najśliczniejsze ? haha

Na początku gdyby nie ubranka to jednak trudno rozróżnić po buzi chłopca i dziewczynke wszystkie te bobaski takie same :) ale to fakt dla Matki własne dziecko jest i będzie naj naj naj ;) 

Ja mam po synku rowerek niebieski później jak córka będzie starsza to biegowy zielony i nie mam zamiaru kupować nowych ze względu na kolor chociaż tak po chłopcu wszystko pasuje a różowy po dziewczynce już nie koniecznie :D

Czasem rzeczywiście idzie się pomyslić, zwłaszcza, że niektóre mamy nie lubią akcentować płci ubrankami. Miałam kiedyś w bloku sąsiadkę, która córeczkę o narodzin ubierała w ubranka unisex, a nawet bardziej chłopięce- ok. 90% ludzi się myliło. 

Patka to mój siostrzeniec najbardziej lubi się huśtać w różowej huśtawce siostry ;) dla dziecka to nie ma znaczenia jaki kolor ;) dopiero jak będzie kumate co i jak. Mój siostrzebiec jak miał chyba z 6 lat i mu ubrali różowa koszulkę (chłopięca)   to powiedział, że on nie będzie w babskim kolorze chodził. :D 

Mój syn jak ma do wyboru swoją hulajnoge czy siostry różowa wybiera różowa haha

Aga to jak tak samo od urodzenia ubierałam w neutralne kolory. Wózek miałam beżowo brązowy więc też nie wskazujący na płeć 

J tez ubieram uniwersalnie , mimo że niby biorę z działów dla chłopców  ;) wózek mam szaro żółty więc też pasuje do obu  ;) 

Zazdroszcze ja miałam szał ciał na różowy przy córce to był błąd bo syna mam drugiego 

PattMaz różowych też mam pełno bo teściowa nakupila ale i od siostry trochę tego mam. Ale.sporo też mam zielonych, szarych, białych, niebieskich

Mój syn ma różne ubranka, niemowlęcych miał więcej uniwersalnych, ale te w rozmiarach 80/86 już w większość wskazują na płeć. Chociaż ostatnio na spacerze jakaś starsza Pani nas zaczepiała mówiąc "jaka ładna dziewczynka", a synek ubrany raczej w chłopięce ubranka ;)

Ciekawe czemu ludzie tak się mylą co do płci mimo że ubiór wskazuje na płeć 

Ja miałam różowy wózek i pani ale ładny chłopczyk ? 

Haha najlepiej jak dziewczynka ubrana na różowo, a tu teks , ze śliczny chlopczyk  :D

PattMaz a wtedy nie wiadomo że się śmiać czy płakać z wymysłów ludzi 

Aneczka dokładnie xd zdebialam i nie chciało mi się tłumaczyć. 

PattMaz może trzeba było powiedzieć "przecież to dziewczynka" pewnie głupio by się zrobiło 

Haha, ciekawe jak ona to wydedukowała :p

Hehe no nie pomyślała   :D