Hybrydy bez tpo

Pytasz ile place ? 110 zl :slight_smile:

Taaak dokładnie :see_no_evil: znowu słownik zrobił psikusa :smiley: Oo to spoko :smiling_face:

To chyba wszędzie te ceny za paznokcie podobne

O jakie ładne a na tych dwóch pyłek dawałaś czy masz taki top z brokatem?

Mam taki top z brokatem :wink:

U nas od 160 się zaczyna. @Patrycjaw25 @ewelka8990 teraz te topy są takie fajne z tymi brokatami

1 polubienie

O kurcze to sporo 160 :see_no_evil:

U nas jeszcze drożej potrafi być

Ostatnio widziałam taka rolkę na insta, że teraz na paznokcie łatwo się zapisać i że dużo dziewczyn rezygnuje z regularnego robienia. I rozbawił mnie tekst autorki, że dziewczyny wychodzą z piekła :grinning: tak nazywa regularne co 3tygodniowe wizyty

Hahahah, hybrydowe więzienie :face_with_peeking_eye::sweat_smile::joy::joy:

A czemu niby przestają? Że są nie zdrowe czy co?

Haha ale przy dziecku to fajna odskocznia :smiley:

Chodzi o to że hybrydowe więzienie to chodzenie na paznokcie co 3 tygodnie przez ileś lat. Raz zrobisz paznokcie i już jesteś skazana na ciągłe chodzenie. Ja robiłam przez 9 lat, zdjęłam pod koniec ciąży. Nigdy nie czułam się tak wolna :joy:

1 polubienie

Ja dziś zastanawiałam się nad topem z serduszkami był w Rossmanie za 5 zł ale myślę kurcze kiedy ja to wykorzystam jak raz w miesiącu robię paznokcie albo i rzadziej :see_no_evil:
@Mamusia22 ja lubię mieć zrobione pazurki jakoś lepiej się czuję wtedy😆

1 polubienie

Haha ja też długo nie wytrzymałam jak coś, zapisałam się już na pazy przed świętami i wracam do robienia :grinning:

Ja sama sobie robie w domku :face_with_hand_over_mouth: nie są to wymysle paznokcie tylko nudziaki ale zawsze cos :sweat_smile:

1 polubienie

Ja próbowałam robić, ale nie były w żaden sposób idealne i odpuściłam :face_with_peeking_eye::grimacing:
Jedynie na stopach robię sobie sama :foot:

Ja rozumiem ale czemu niby dziewczyny z tym kończą i „wychodzą z piekła”?

To za dużo się stresujesz :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Bo nie chcą być już uwiązane wizytami co trzy tygodnie, dopasowywaniem terminów pod życie itp ja też na przykład bardzo nie lubię chodzić na paznokcie, do fryzjera, ja nie odpoczywam przy czymś takim, czuję jakbym marnowała swój czas :face_with_peeking_eye: