Hybrydy bez tpo

Też tak mam…. Ale to zazwyczaj jak się denerwuje

Tak ide do tej samej juz mam pare inspiracji :wink:

1 polubienie

A nie boisz się , że znowu coś ci się zrobi? Pochwal się jak będziesz miała zrobione :smiling_face_with_three_hearts:

Ja się zastanawiam czy pójdę przed weselem zrobić czy samej mi się uda zrobić paznokcie

1 polubienie

Oj ja tak samo depilacja nóg to czuję się jak jakaś modelka​:smile: nie lubię jak mąż dotyka mi nog a tu kaktusy :cactus::cactus: mam takie​:rofl: aż się wstydzę :rofl:

No właśnie, więc starannie robić to regularnie, tak jak myć włosy. Dla mnie też najważniejsze jak ja się czuję a ja czuję się dobrze jak mam wszystko zadbane wokoło siebie

Mysle ze juz bedzie ok :wink:

Znalazlam takie :wink:

1 polubienie

A robisz na swoich paznokciach czy doklejasz ?

1 polubienie

W sensie przedluzane żelem :wink:

A oki, o to mi chodziło

1 polubienie

Ładne wiosenne kolorki ja też takie lubię :heart_eyes:

Ja teraz mam takie😁

2 polubienia

O piekny kolorek :slight_smile: ja zawsze musze miec cos mazniete na paznokciach :speak_no_evil:

Mam taki lakier w swojej kolekcji lakierów hybrydowych

Oo ten róż jest mega , zrobiłabym je bez zastanowienia :face_with_hand_over_mouth:

Ja kupuje te z biedronki są naprawdę spoko i fajnie się trzymają

Ooo dobrze wiedzieć. Tam nigdy nie kupowałam

Wyszly takie :slight_smile:

3 polubienia

A jednak, nie mogłaś się zdecydować i zrobiłaś dwa kolory :grin::smiling_face: bardzo ładne

1 polubienie

Ja też muszę sobie sprawić jakieś wiosenne już :rofl:

Też kupowałam w biedronce :smiley: @ewelka8990 ale śliczne kolorki :smiling_face_with_three_hearts: ile u was biorą za paznokcie ? @Mamamamusia koniecznie się pochwal jakie zrobisz ! :smiley: