Hybrydy bez tpo

Polecam lanolinę. Kiedyś w aptece poprosiłam panią o coś na skórki to dała mi lanolinę. Byłam bardzo zdziwiona no ale zaufałam i pomogło :slight_smile:

Ooo nie wiedziałam że warto to stosować na paznokcie

Jej, nie zlyszlam o tym.od dawna robie sama paznokcie. Troche nie rozymiem dlaczego najpierw jeT dos zopyszczone sdopiero pozniej badane

Oo ile ona ma super zastosowań, muszę w takim razie zacząć smarować :slight_smile: dziękuj za polecenie

O to spróbuję bo nieraz mam takie suche skórki to może mi pomoże :smiling_face::smiling_face:

Mi jeszcze została lanolina Lovi bo kupiłam kiedyś do piersi więc w sumie się zastanawiałam jak ją wykorzystać i proszę :face_with_hand_over_mouth::rofl:

A mi znowu skórki , co się zagoiły to znowu są obżarte :hear_no_evil:

U mnie też po tym weekendzie

Ja próbowałam je doprowadzić do ładu do świąt ale to się nie da :joy::see_no_evil:

Ja będę z nimi walczyć może w piątek

Ale ja mam takie chore do krwi :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Jak za dużo ostatnio robiłam w chemikaliach niestety nie założyłam rękawiczek to zaraz też mam takie suche

O niee, najgorzej. Ja sobie nie wyobrażam sprzątać bez rękawiczek

Ja nie zdążyłam zrobić paznokci przed świętami i cały czas skubie skutki :wink:

To nie jesteś sama, mamy ten sam problem :face_with_hand_over_mouth::joy::joy::see_no_evil:

No kurczę to jest masakra, mam tak poobgryzane skórki aż w niektórych miejscach do krwi :face_with_peeking_eye: muszę tą lanolinę wprowadzić

1 polubienie

A jak to szczypie :see_no_evil: ale to nic i tak dalej skubie :joy: ja tez ciagle o tym zapominam :speak_no_evil::see_no_evil:

Też dokładnie tak mam i nie wiem jak z tym walczyć

Jeju ja mam to samo , smaruje oliwką . Ale nawet robię to z nudów

Bo o tym się nawet nie myśli , samo wychodzi :grimacing::see_no_evil: