Ja poddałam się gotowaniem w tym tygodniu i kupiłam catering dla siebie, a staremu ten Lidla.
Ciężki tydzień. Dopiero pogrzebałam się z prania.
U mnie sprzątanie w weekend jak mam męża. Chociaż mam wrażenie że cały czas chodzę i sprzątam.
Ja poddałam się gotowaniem w tym tygodniu i kupiłam catering dla siebie, a staremu ten Lidla.
Ciężki tydzień. Dopiero pogrzebałam się z prania.
U mnie sprzątanie w weekend jak mam męża. Chociaż mam wrażenie że cały czas chodzę i sprzątam.
Bo tak naprawdę w domu wiecznie coś do zrobienia jest. Nawet jak w sobotę większe porządki to i tak zaraz tu się cos rozleje tam odbije.... i tak sprzątany i sprzątamy.
Raz w miesiącu okna? Jesteś mega! :) nam brakuje czasu :)
No za to częste mycie okien to wręcz podziwiam! Ja musze się konkretnie mobilizować żeby okna myć bo nie lubię. A tu właśnie czekają sobie na mycie... I chyba jeszcze poczekają:P.
ja lubię myć, ale musze mieć dzień na to i najlepiej jak dzieciaki są pod kogoś opieką :)
Ja nie lubię myć, ale jak mam myjkę karchera i ściereczkę viledy to nie jest tak źle;p
Też mam myjkę z Kerchera ale wkurza mnie ze np nie dojadę do samego dołu bo sie nie wyskrecam i muszę dodatkowo ściereczka jechać...
Ja dojeżdżam do samego końca bez problemu ja mam taką co można nią myć w pionie i poziomie więc jadę do samego końca. Jak coś gdzieś zostanie to przetre ściereczką z mikrofibry i tyle. Lepiej tak niż jak miała bym wszystkie płynem i ścierka myć
Jak nie ma wyboru to się myje. W 9 miesiącu pucowakam tak okna ale Mały był uparty.
Ja najwięcej czasu poświęcam na sprzątanie w domu niż na gotowanie. Zdecydowanie zajmuje mi mniej czasu
uwielbiam ściereczki vileda
Karolina ja też właśnie tak robię, że w poprzek później przejadę i jest ok.
Muszę znowu ta moja myjkę wyjąć. Może się mi odmieni o się przekonam do niej.
Grunt to znaleźć swój patent na mycie tą myjką i dojście do wprawy. Ja kabinę prysznicową myję raz w tygodniu tą myjką i duże lustro w łazience to nie zapominam jak się jej używa później ściereczką i błysk
Ja w zeszłym roku myłam okna 4 razy w roku myjką do okien ale przy szybach przecieram dodatkowo szmatką z makrofibry.. Teraz będzie dobrze jeżeli znajdę czas żeby 3 razy przemyć...
Ściereczki z mikrofibry to moje przyjaciółki haha do kurzu, do okien, do mycia mebli kuchennych super
3 razy w roku to i tak niezły wynik :p
Jak mi bardzo już przeszkadzają brudne okna... to zasłaniam rolety. I już po problemie - nie widać.:D
Mieszkam na wsi, latem kiedy jest piaszczysta droga i jeżdżą szybko samochody to strasznie kurzy się;( pp 2 tyg od umycia znowu są zakurzone.. posadziłam przy ogrodzeniu krzaki które może trochę będą zatrzymywać te kłęby piachu czy kurzu.. dopiero kiedy urosnal..
Sprzątam codziennie, niestety nie lubię bałaganu, nawet jak coś leży nie na swoim miejscu to nie zaznam spokoju póki tego nie przełożę:)..
Też takie kiedyś miałam, że musiało być wszystko poukładane i poodkładane. Na szczęście mi się odmieniło. Teraz przy dziecku i chorej Mamie byłoby mi ciężko. A tak to potrafię wrzucić na luz.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.