Urodziłam pierwszego synka mając 24 lata . Jeśli czujesz ze jesteście go twoi to śmiało zacznijcie . O pierwszego syna staraliśmy się 4 miesiące :) o drugiego dwa �
Witam. Mam 21, chcemy zacząć z partnerem starania o dzisiusia. Jestem ciekawa ile trwały u was starania ?
Odrazu się udało
Zawsze miałam problemy z nieregularna miesiączką i bałam się że będę miała problem ale wszystko udało się szybko ☺️
Jakoś 4 miesiące :) Ale było bez spiny. A mam nieregularne miesiączki więc myślałam, że potrwa to znacznie dłużej. Tym bardziej, że też nie brałam kwasu foliowego ani nic innego. Czasem jak sobie przypomniałam, to robiłam test owulacyjny.
Trzymam kciuki by szybko się udało :)
Pół roku ;) za drugim razem od razu ;)
Ponad rok ale mam już swoje lata ;)
trzymam kciuki aby się udało wszystko po waszej myśli
My o naszego synka staraliśmy się około pół roku, powodzenia!
O pierwszą córkę kilka miesięcy (byłam wtedy mniej więcej w Twoim wieku). O drugą od razu (ale tu podeszliśmy na luzie z myślą ,że to nie takie proste i pewnie trochę potrwa):)
Teraz trzecia ciąża trochę więcej z nią było starań ,ale jestem po 30stce , więc i całe samopoczucie już zupełnie inne u mnie :) Ale już czekamy z dnia na dzień na rozwiązanie :)
Powodzenia trzymam kciuki 💕
U nas jakieś 3 miesięcy było i udało się ☺️
powodzenia i pamiętaj nic na sile podejdzcie do tego z czysta głowa nie planujecie wszystkiego i dajcie czas 😊
W mnie bardzo szybko . Jakos dwa MSC
Lupilut dokładnie tak na spokojnie i bez stresów 🤪
patrycja i jak się teraz czujesz ?
U nas około pół roku;)
Pierwsza ciąża w wieku 25lat za pierwszym razem, druga ciąża w wieku 27lat również za pierwszym. W sumie było tak, że po rozmowie z mężem stwierdziliśmy "zacznijmy się starać, bo to na pewno się nie uda od razu" no i jednak się udało, byliśmy w szoku za 1 i 2 razem :)
U nas udało się za pierwszym razem. W sumie to byliśmy w szoku bo nie wierzyliśmy że tak szybko się uda. W ciążę zaszłam mając 25 lat
Powodzenia, trzymam kciuki
Dosyć szybko, 7 miesięcy od odstawienia tabletkę antykoncepcyjnych.