Infekcja pochwy w ciąży - swędzenie, zapalenie, pieczenie

tak różne są konsekwencje infekcji w ciąży. Mi pani doktor kazała uważać a w szczególny sposób pod koniec ciąży

ja nigdy nie mialam problemow i mam nadzieje ze mnie nie dosiegna

nie dotknęło mnie akurat

ja nie zmieniłam żadnych nawyków higienicznych i wszystko było ok

Ja miałam niestety infekcję w obu ciążach i było to strasznie uciążliwe.

lekarz mi mówił, że połowa kobiet w ciąży ma infekcje, z czego połowa nic o tym nie wie, czasami są groźne czasami nie

pod koniec ciąży płód uciska na pęcherz moczowy, to również sprzyja infekcjom

ja nie miałam w ciąży problemu z pęcherzem, ale po porodzie tak, robiłam badania i brałam żurawinę żeby wyleczyć pęcherz

u mnie często występowały infekcje, chwilę był spokój i potem znów od nowa. Ciężko było sobie z nimi radzić

A mnie jak do tej pory jeszcze żadne infekcje nie dopadły.

ja w ogole tez jeszcze nigdy nie mialam

też nie miałam, a jeśli chodzi o oddawanie moczu to tak źle nie było, moja niunia tak bardzo mi nie naciskała na pecherz

ja nie miałam tego problemu

Aby nie było infekcji miejsc intymnych nie powinniśmy zapominać oodpowiedniej higienie

Tez nie mialam z tym problemu

higiena intymna w ciąży to ważna sprawa, tym bardziej, że łatwo wówczas o infekcję

w czasie ciąży niestety wiele razy dopadły mnie infekcje, cięzko było z nimi walczyć, bo wydawało się po kilu tygodniach stosowania leków wszystko ok, po czym znów był nawrot choroby

każdy organizm inaczej ciążę przechodzi jedni mają infekcje inni zgagę jak w moim przypadku

ja o infekcji dowiedziałam się w szpitalu jak mi wody odpłynęły, żadnych objawów nie miałam, ginekolog też niczego nie zauważył

ja cala ciaze na szczescie nie mialam zadnej infekcji