tak różne są konsekwencje infekcji w ciąży. Mi pani doktor kazała uważać a w szczególny sposób pod koniec ciąży
ja nigdy nie mialam problemow i mam nadzieje ze mnie nie dosiegna
nie dotknęło mnie akurat
ja nie zmieniłam żadnych nawyków higienicznych i wszystko było ok
Ja miałam niestety infekcję w obu ciążach i było to strasznie uciążliwe.
lekarz mi mówił, że połowa kobiet w ciąży ma infekcje, z czego połowa nic o tym nie wie, czasami są groźne czasami nie
pod koniec ciąży płód uciska na pęcherz moczowy, to również sprzyja infekcjom
ja nie miałam w ciąży problemu z pęcherzem, ale po porodzie tak, robiłam badania i brałam żurawinę żeby wyleczyć pęcherz
u mnie często występowały infekcje, chwilę był spokój i potem znów od nowa. Ciężko było sobie z nimi radzić
A mnie jak do tej pory jeszcze żadne infekcje nie dopadły.
ja w ogole tez jeszcze nigdy nie mialam
też nie miałam, a jeśli chodzi o oddawanie moczu to tak źle nie było, moja niunia tak bardzo mi nie naciskała na pecherz
ja nie miałam tego problemu
Aby nie było infekcji miejsc intymnych nie powinniśmy zapominać oodpowiedniej higienie
Tez nie mialam z tym problemu
higiena intymna w ciąży to ważna sprawa, tym bardziej, że łatwo wówczas o infekcję
w czasie ciąży niestety wiele razy dopadły mnie infekcje, cięzko było z nimi walczyć, bo wydawało się po kilu tygodniach stosowania leków wszystko ok, po czym znów był nawrot choroby
każdy organizm inaczej ciążę przechodzi jedni mają infekcje inni zgagę jak w moim przypadku
ja o infekcji dowiedziałam się w szpitalu jak mi wody odpłynęły, żadnych objawów nie miałam, ginekolog też niczego nie zauważył
ja cala ciaze na szczescie nie mialam zadnej infekcji