Mi się zdarzały często dopóki lekarz nie zalecił zmiany płynu do higieny intymnej na mydło glicerynowe. Od tamtej pory nie mam już problemów
ja polecam mydło z nanosrebrem z apteki też bardzo dobre chroni,zapobiega,albo już wspomaga jak coś jest nie tak…w każdym razie nie uczula.
no trzeba, bo trzeba sie czesciej podmyc, najlpeiej po kazdym korzystaniu z toalety, tak smao jak i po pologu
mam takie mydło - szare ze srebrem - nie wiedziałam, ze pomaga na takie coś
A ja o takim mydle nie słyszałam.
Ale czy to mydło ze srebrem można stosować w ciąży?
Ja mydła nie sosowałam. Używałam zaś specjalnego płynu do higieny intymnej .
nie którzy polecają szare mydło
Ja używałam płyn do higieny intymnej taki jak przed ciążą
Ja zlapalam grzybice przez luteine ktora bralam
ja stosowałam płyn do higieny intymnej
ja stosowałam płyn do higieny intymnej i nie chodziłam na basen
stosowałam płyn do higieny intymnej
ja jakoś szczególnie nie dbałam o te miejsca w ciąży, tylko jak zawsze stosowałam płyn do higieny intymnej i nie miałam żadnych problemów
ja stosowałam płyn do higieny intymnej, a jednak infekcje mnie nie ominęły
mnie pani ginekolog zaleciła biały jeleń używać ale i tak latem nie uniknęłam infekcji
ja do mycia miejsc intymnych używałam i uzywam zwykłego mydła dla dzieci. Dla mnie jest najlepszy.
Ja w ciazy do miejsc intymnych używałam płynu do higieny intymnej takiego jak przed ciążą
ja tak samo przed ciążą Używałam Lactacyd i w czasie ciązy również, i po mam zamiar również go stosować ![]()
ja równiez biały jeleń, ale infekcja się pojawiła. Rok po porodzie ja nadal z nią walczę. Biorę coś na receptę i bez recepty. Minęło 3 miesiące od rozpoczęcia kuracji. Oby wyniki cytologii tym razem były pozytywne.