ja cały czas walcze z grzybicą która co jakiś czas powraca, moja ginekolog mówi ze to przez zmianę ph w pochwie podczas ciąży
mnie ominęły infekcje, brrrr nie cierpię ich
w publicznych toaletach można się czymś zarazić
a kto siada w publicznych toaletach na desce klozetowej? ??? Ja siusiam poza domem ‘‘na małysza’’ heh i podcieram sie swoimi chusteczkami
oj tak ja tez korzystam z publicznwej toalety w ostateczności i nigdy nie siadam na desce
ja też tylko w ostateczności - to siedlisko bakterii
unikałam publicznych toalet
ale i tak jak jechałam na zakupy to zawsze musiałam iść do takiej toalety, bo sikałam co chwilkę
ale po co unikac największym siedliskim bakterii są również klamki i telefony komórkowe ! no chyba że ktoś czyści ciągle swoją komórkę? ![]()
racja, kiedyś oglądałam program, że na telefonie komórkowym jest więcej bakterii niż w toalecie
no bo toalety publiczne dokładnie czy tez nie ale sa myte codziennie. Ja o myciu telefonu nigdy bym nie pomyślała O.o
moze i racja bo toalety myjemy przecież cześciej niż telefony
mój brat zawsze wyzywa że nie myjemy telefonu i bakterie przenosimy
czasem nie ma się wpływu na to na czym jest ile bakterii najważniejsze aby myć często ręce
ja zapobiegawczo brałam lactowaginal i chyba prowag i często się myłam
oprócz telefonu to na klamkach może być dużo bakterii. W szkole rodzenia położna mówiła, żeby myć ręce w sali a nie w toalecie, bo zmyję bakterie, a za chwilę pozbieram je ze wszystkich klamek
mnie ominely infekcje;)
Mnie nie. Na poczatku mialam grzybice przez tabletki ktore bralam
mnie piekło ale przez grzybice i szybko wyleczyłąm
ja staram się nie chodzić w ciąży do ubikacji publicznych a gdy już nie mam wyjścia to bardzo uważam