Gabki to siedlisko zarazkow i bakterii ja rowniez nie korzystam z gabki do mycia ciala a tym bardziej nie myje nia miejsc intymnych.
gąbka tylko taka antycelulitowa, do masażu brzucha, pośladów i bioder, do mycia ciała gąbek nie używam
Ostatnio z gąbki korzystałam, jak byłam w podstawówce. A mimo to w ciąży miałam ciągłe problemy z infekcjami. Warto pamiętać, że przy infekcjach grzybiczych, zbyt duże spożywanie cukrów, też wzmaga problem. Grzybki mają idealną pożywkę.
o tym cukrze to nie mialam pojecia, ja nie mialam infekcji w ciazy
Też nie miałam infekcji podczas ciąży
Ja nic nie miałam i nie mam póki co .
ja mam czasem bakteryjne i lecze je
ja pod koniec ciąży miałam paciorkowce ale tylko to i szybko się z tego wyleczyłam
ja na początku ciązy miałam a potem już nie
ja nic nie miałam w ciąży chociaż mam skłonności
te miejsca są narazone i czasem nie wiadomo od czego złapie
Trzeba dbać o miejsca intymne w ciąży aby żadna choroba się nie przypałętała
dokładnie, mimo dbania itd, i tak się czasem cos przyplącze nie wiadomo skad
zgadzam sie czasem gdy mnie coś dopada to pytam lekarza z czego to sie wzięło to mi mówi, że nie ma konkretnej przyczyny
ja złapałam grzybicy ale to przez luteine którą brałam
Trzeba dbać o siebie a jak tylko coś się dzieje to biegiem do lekarza po odpowiednią kuracje bo takie infekcje wbrew pozorom mogą być bardzo niebezpieczne dla dzidziusia.
Trzeba dbać o higienę i to nie tylko podczas ciąży
Higiena higiena ale czasem mozna cos “z niczego” zlapac. Mnie problem ominal ale w szpitalu poznalam dziewczyne, ktora miala ogromny oroblem z infekcjami.
Jestem juz prawie na finiszu i udalo mi sie wytrwac bez infekcji miejsc intymnych ![]()
ja też podobnie jak imponderabilia2 uchowałam się bez infekcji ![]()