Ja chodziłam w stringach i infekcji nie miałam.
W tej ciąży ani jednej infekcji. Aż w szoku byłam.
ja ogólnie kiedys słyszałam że stringi nie są zbyt zdrowe dla kobiet
niby tak ale tak na prawde to mi w nich wygodniej niz w takich pantalonach.
dla mnie stringi nie mają nic wspólnego z infekcją, jak ma byc to będzie, tym bardziej że w ciąży jesteśmy bardziej na nie narażone.
moim zdaniem moze to byc od stringow mnie lekarz mowil ze lepiej ich nie nosic i przerzucic sie na bawelniane figi tymbardziej ze w upalne dni szybko o infekcje
ja tam lubie stringi i nigdy mi nic nie było, ale w ciązy faktycznie chodziłam w normalnych figach bawełnianych
tez się przestawiłam na bawełniane w ciąży
mnnie wlasnie chyba od string lapnela grzybica , bo latem spodenki nosilam i wydaje mi sie ze to moglo byc to
Ja tam cała ciaże nosiłam stringi i żadnej grzybicy nie miałam.
ja żadnej infekcji w czasie ciązy nie miałam na szczęście,
niestety miałam infekcje bakteryjne mimo że o higiene dbałam bardzo. nie wiem czym to jest spowodowane i od czego to zalezy
w ciąży infekcja to normalna przypadłość, możemy robić wszystko aby jej uniknąć a i tak się może przydarzyć, ja robiłam wszystko i często się podmywałam, stosowałam płyny do higieny intymnej i nic to tak naprawdę nie dało
czasami zmiana nawyków higienicznych powoduje różne infekcje - często nam się wydaje że jak jesteśmy w ciąży to musimy o siebie bardziej dbać
ja żeby unniknąć ewentualnych infekcji nie chodziłam zbyt często na basen, jeszcze przydatne były tabletki tybu lacibios femina
ja nie zażywalam zadnych tabletek, na basen nie chodzilam i na zimnym nie ziadałam
mnie takie infekcje na szczęście omijają.moze jest tak poniewaz nie zmieniałam zadnych nawyków.
ja nie wiem czy o złe nawyki tu chodzi bo ja dbam o siebie i staram się unikać różnych rzeczy a i tak nawracają
ja dbam o siebie, o higiene, nikgdy nei mialam infekcji intymnych ale w ciayz i po porodzie mialam dlugo grzybice i nei wiem czemu
nasz organizm róznie walczy z różnymi rzeczami. Mozna dbać o higienę, a infekcje może i tak cię dopaść