To ja staram się chodzić dwa razy w roku na wiosnę i na zimę
Chyba powiem podobnie, chociaż może jakieś refleksy xd
@daga1271 no ja właśnie zastanawiam się nad bobem też tylko chyba takim rozsądnym, żeby zawsze można było zrobić kitkę, bo moje włosy niestety są niesforne
niby fajnie, bo się kręcą, ale jak typowa baba chcę na przekór ![]()
![]()
![]()
Ooo to odważna jesteś
ja bym z moim mężem nie ryzykowała ![]()
![]()
Siadam na krześle a mój mąż odpala laserową poziomice i tnie ![]()
![]()
![]()
![]()
póki co jakoś mu się udaje.
To ja bym nie zostawiła strzyżenia mężowi
ale sama go strzygłam przed tym jak się bobas urodził
Hmm zawsze są w modzie dlugie włosy, idealnie wygładzone. Ja taką fryzurkę noszę od kilku dobrych lat😆 dodatkowo delikatnie pocieniowane😊
A macie do polecenia jakieś szampony lub odżywki które faktycznie wygładzaj włosy i robią tzw efekt tafli
I super pomysł , włosy odżywione zupełnie innaczej wyglądają
Szczerze nie można o tak o doradzać bo to wszystko zależy od struktury włosa grubości typu urody. Tendencji dopuszenia się i tym podobne
Tu też polecam zajrzeć były polecajki odżywek ![]()
Nie mam pojęcia co jest modne , jakoś nigdy za tym nie podążałam
sama farbuję włosy . Od dwóch miesięcy jest to kolor czerwony ![]()
Właśnie to wszystko zależy od włosów. Ja mam cienkie i łamliwe włosy , w dodatku farbowane co miesiąc farbą z drogerii na ciemny brąz i u mnie efekt tafli o ile taki można nazwać na moich włosach
robi szampon Pantene Aqua Light. Jest lekki i nie obciąża moich włosów i po nim są właśnie błyszczące . I ogólnie jak szukam szamponów to takich przezroczystych bo właśnie mi ich nie obciążają . Ale to trzeba dopasować do swoich włosów.
Oooo to odważny kolor , ![]()
Chyba tak naprawdę wszystko zależy od tego, jak się czujesz.
Ja do niedawna miałam włosy krótkie + grzywkę. Teraz zapuszczam, ale już mnie denerwują i chyba znów obetnę
dodatkowo mam rozjaśnione pasma, + tonowanie. Efekt trzyma mi się około pół roku, więc super, bo nie muszę latać co miesiąc dwa na farbowanie. No i dodatkowo nie wiedziałam, że mój blond może wyglądać tak ślicznie
U mnie też tak samo, że tylko końcówki skracam
od 3 lat już nie farbuję nawet bo za bardzo to było dla mnie problematyczne
choć zauważam coraz więcej siwych włosów po ciąży więc pewnie niebawem będę musiała wrócić do farbowania ale póki się uda to się powstrzymam ![]()
![]()
Ja obcinam tak do połowy szyi i wtedy te górne wiąże w kucyka. Jak mam dłuższe to zaraz chodzę cały czas w związanych. Ale przynajmniej 3.5-4h mi zejdzie. Od porodu nie spędziłam tyle czasu bez dzieci ![]()
@Mamuska357 o taki efekt tafli to bardzo ciężko. Ale mi się sprawdzaja te odżywki trójkąciki z Isana, i dodatkowo woda lamelarna z Neboa, i razem to fajne miękkie i wygładzone są te włosy.
Wow, ale super
też swego czasu miałam różne odcienie czerwonego ![]()
@daga1271 Dokladnie aż dziwnie
a co to będzie ja nasze latorośle wyfruną ![]()
Ja tak uwielbiam rudy chociaż przy moich problemach z trądzikiem to się gryzło
No ja ostatnio używam neboa i jest ok ale nie daje efektu jak w opisie
Ja też mam teraz ciągle związane , bo jak tylko wezmę małą to ma pełne ręce moich włosów ![]()
![]()