Inspiracje: fryzury i ubrania

To ja staram się chodzić dwa razy w roku na wiosnę i na zimę

1 polubienie

Chyba powiem podobnie, chociaż może jakieś refleksy xd
@daga1271 no ja właśnie zastanawiam się nad bobem też tylko chyba takim rozsądnym, żeby zawsze można było zrobić kitkę, bo moje włosy niestety są niesforne :smiley: niby fajnie, bo się kręcą, ale jak typowa baba chcę na przekór :rofl::rofl::rofl:

Ooo to odważna jesteś :face_with_hand_over_mouth: ja bym z moim mężem nie ryzykowała :smile::laughing:

Siadam na krześle a mój mąż odpala laserową poziomice i tnie :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: póki co jakoś mu się udaje.

To ja bym nie zostawiła strzyżenia mężowi :joy: ale sama go strzygłam przed tym jak się bobas urodził

Hmm zawsze są w modzie dlugie włosy, idealnie wygładzone. Ja taką fryzurkę noszę od kilku dobrych lat😆 dodatkowo delikatnie pocieniowane😊

A macie do polecenia jakieś szampony lub odżywki które faktycznie wygładzaj włosy i robią tzw efekt tafli

1 polubienie

I super pomysł , włosy odżywione zupełnie innaczej wyglądają

Szczerze nie można o tak o doradzać bo to wszystko zależy od struktury włosa grubości typu urody. Tendencji dopuszenia się i tym podobne

Tu też polecam zajrzeć były polecajki odżywek :smiling_face:

2 polubienia

Nie mam pojęcia co jest modne , jakoś nigdy za tym nie podążałam :wink: sama farbuję włosy . Od dwóch miesięcy jest to kolor czerwony :wink:

2 polubienia

Właśnie to wszystko zależy od włosów. Ja mam cienkie i łamliwe włosy , w dodatku farbowane co miesiąc farbą z drogerii na ciemny brąz i u mnie efekt tafli o ile taki można nazwać na moich włosach :rofl: robi szampon Pantene Aqua Light. Jest lekki i nie obciąża moich włosów i po nim są właśnie błyszczące . I ogólnie jak szukam szamponów to takich przezroczystych bo właśnie mi ich nie obciążają . Ale to trzeba dopasować do swoich włosów.

2 polubienia

Oooo to odważny kolor , :heart:

Chyba tak naprawdę wszystko zależy od tego, jak się czujesz.
Ja do niedawna miałam włosy krótkie + grzywkę. Teraz zapuszczam, ale już mnie denerwują i chyba znów obetnę :rofl:dodatkowo mam rozjaśnione pasma, + tonowanie. Efekt trzyma mi się około pół roku, więc super, bo nie muszę latać co miesiąc dwa na farbowanie. No i dodatkowo nie wiedziałam, że mój blond może wyglądać tak ślicznie

U mnie też tak samo, że tylko końcówki skracam :stuck_out_tongue_winking_eye: od 3 lat już nie farbuję nawet bo za bardzo to było dla mnie problematyczne :sweat_smile: choć zauważam coraz więcej siwych włosów po ciąży więc pewnie niebawem będę musiała wrócić do farbowania ale póki się uda to się powstrzymam :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

Ja obcinam tak do połowy szyi i wtedy te górne wiąże w kucyka. Jak mam dłuższe to zaraz chodzę cały czas w związanych. Ale przynajmniej 3.5-4h mi zejdzie. Od porodu nie spędziłam tyle czasu bez dzieci :smile:
@Mamuska357 o taki efekt tafli to bardzo ciężko. Ale mi się sprawdzaja te odżywki trójkąciki z Isana, i dodatkowo woda lamelarna z Neboa, i razem to fajne miękkie i wygładzone są te włosy.

1 polubienie

Wow, ale super :stuck_out_tongue: też swego czasu miałam różne odcienie czerwonego :smiley:
@daga1271 Dokladnie aż dziwnie :pleading_face: a co to będzie ja nasze latorośle wyfruną :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Ja tak uwielbiam rudy chociaż przy moich problemach z trądzikiem to się gryzło

No ja ostatnio używam neboa i jest ok ale nie daje efektu jak w opisie

Ja też mam teraz ciągle związane , bo jak tylko wezmę małą to ma pełne ręce moich włosów :face_with_hand_over_mouth::laughing: